Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes

April 1, 2009 av admin

Ny lekplats yta som används i Vita huset lekplatsen, valdes för dess säkerhet och miljö. Rubberecycle.com hedrad att vara en del av att hålla den första familjen säker.

När det vita huset nyligen hade en lekplats installerat, valde de återvinns Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle.com i Lakewood New Jersey i stället för de många andra alternativ.

"Liksom många första familjerna, den Obama har lagt sin personliga touch till Vita huset. Från köksträdgården till den nya lekplatsen, de har varit mycket samvetsgrann och involverad i dessa beslut. De valde Rubberecycle s Gummi Mulch och gummi Curbs för deras nya lekplats både för säkerheten och för sina "gröna" egenskaper ", säger Keith Sacks, Rubberecycle vicepresident.

Han tillägger, Vi fick höra Sasha och Malia älskar sin nya lekplats, och vi är hedrade att vara en del av att hålla dem och miljontals andra barn säkra, och samtidigt främja en förnybar resurs.

Se video:
Barbara Tulipane och Rich Dolesh av The National Recreation och Park Association, tillsammans med Tom Norquist spel kontaktade Vita huset att betona lekplatsen säkerhet som sedan kontaktade Rubberecycle.


"Playsafer Rubber Mulch absorberar mer chock effekt än någon annan lekplats ytmaterial. Detta är särskilt viktigt eftersom mer än 550.000 barn hamnar på akuten varje år med allvarliga lekplats skador. Playsafer Gummi Mulch förhindrar brutna ben och andra problem som du får med andra säkerhetsytor ", sade Sacks.

Lekplatsen ytan är den säkraste produkten på marknaden idag. Denna lekplats yta gjordes från 1.400 begagnade däck som gör det miljövänligt. Det är en populär säkerhets yta för skolor, kommuner och daghem.

För att se bilder på Vita huset lekplatsen med Playsafer Gummi Mulch, gå till http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Om Rubberecycle:
Rubberecycle introducerade högkvalitativa gummibeläggningsprodukter till de kommersiella, bostäder och militära marknaden i 1998 Deras lekplats kompost uppfyller alla CPSC, ASTM och IPEMA (The International Play Equipment Manufacturers Association) riktlinjer för säkerhet och är ADA godkända. Pionjären inom däckåtervinningsindustrin, Rubberecycle använder den mest avancerade teknik och utrustning för att återvinna däcken på plats. Den resulterande lekplatsen beläggning är lågt underhåll, säker för barn och kommer med en livstids garanti och är en fantastisk "grön lösning" för våra barns säkerhet.

Share / Save / Bookmark

Gör Aktuellt

Kommentarer

82 Responses to "Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes"

 1. Gro den 7 april 2009 11:15

  Gungan satt i Vita huset är vacker och det verkar vara någon form av plast med en träfibrerna utseende till det. Gummi buffings att pjäsen utrustning som sitter på är helt inte miljösäkert som det enkla faktum att marken upp däcken är giftiga och RELEASE CARCINAGINS i luften som inte är säker för våra barn och miljö. Vad är blyhalten i färg som de använder för gummi buffings och lekredskap? Vår regering vill gå grönt och rädda planeten och hälsan hos våra barn men sedan Obama gör det möjligt att ha marken upp däcken installerade som önskad säkerhetsytan produkt. Det förklarar helt hur en sidiga saker har gått i Amerika som våra förtroendevalda kan ljuga och fuska för att vinna vad tjänar dem för sina egna intressen, som kan kallas RÄTT !!!!!!!!!!!!!!!! !

  (Red: bort politiskt rant - CTN är inte en politisk predikstolen)
  /// Jag vet att detta kommer att falla för döva öron igen ... ... Obama ///

 2. admin den 13 april, 2009 04:48

  Vi uppskattar att om du gör en kvalitativ påstående, att du citera dina referenser.
  ovannämnda affischen borde ha gjort det - möjligen hänvisas till:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  På detta sätt Rubberecycle inc poepl har ett sätt att reagera på slag med forskat informativ info. Fenol avgasning frågor är gemensamma frågor nog att materialet inte används inomhus, så man hoppas att den gröna beläggning på däck bitar kan gripa en sådan fråga. ...

  Tack l för dina observationer Gro - god fångst!

 3. Jim on April 28, 2009 13:31

  Jag tror Gro: s artikel var mer i linje med sin vrede mot regeringen och den nuvarande administrationen än återvunnet gummi.

  Genom att återvinna däck finns det en stor besparing för deponier och en minskning av de träd som används för att fylla samma syfte.

  När man läser igenom artikeln nämnde det hänvisar till en annan artikel skriven av Nor Carolinas avd Ag. I det de nämner halterna av zink i gummi men också nämna att zink som finns i gödsel och växtnäring i kombination med gummi marktäckning kan orsaka höga halter av zink läckage in i växter och grundvatten.

  Det verkar som de återvunna däck inte är i sig själva att skylla. Det finns några företag som använder icke giftig organisk färg i sin döende processen.

 4. GTB den 2 maj 2009 04:58

  låter kontrollera gummi återvinna för sina uppgifter.

 5. Sandy den 4 maj, 2009 14:15

  Obama, som alltid, är min idol. Tack gud, han valdes av amerikanerna. Vi är för gummi återvinna.

 6. Rubberecycle Mulch (rubberecycle) status är tisdagen den 08-Sep-09 03:17:09 UTC - Identi.ca den 7 sep 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) status är tisdagen den 13-okt-09 18:32:15 UTC - Identi.ca den 13 oktober, 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) status är fredagen den 23-okt-09 00:59:20 UTC - Identi.ca den 23 okt, 2009 05:59
 9. Mary James den 11 december, 2009 09:13

  Jag har alltid älskat Gummi Mulch. Jag satte den i min gård och sedan såg jag den här artikeln att presidenten också installerat det, och från samma företag som jag gjorde. Jag sa till mina barn och de var så glada! Det enda som jag var lite nervös eftersom jag läste afew plats som det inte var så säker. Men sedan insåg jag hur många som använder det och hur mycket bra det finns jag köpte den. Nu såg jag just den här artikeln för de som är som mig och adetta berörda http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Det gör u mår mycket bättre när du tittar på dina barn har en fantastisk tid!

 10. Rubbermulch den 21 december 2009 08:36

  Jag fann att EPA rekommenderar starkt däckgummi kompost för lekplatser. vid http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm även lekplats säkerhet beläggningsarbeten lekplats manual - det rekommenderas starkt.

 11. Rubbermulch den 21 december 2009 20:49

  Vänligen kolla in sidan 3,4 och sidan 9 på http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  manuell lekplats säkerhet och lekplats ytbeläggning.

 12. Lekplats Blog »Blog Archive» Playground Safety Surface den 13 April 2010 08:46

  [...] Till Gummi Mulch för att vara den valda lekplatsen säkerhets yta genom det vita huset personal för den första familjen [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com den 15 april 2010 11:02

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes ...

  Ny lekplats yta som används i Vita huset lekplatsen, valdes för dess saf ......

 14. Lekplats Blog »Blog Archive» 5 steg familjer och samhällen bör vidta för att garantera säkerheten på lekplatsen den 10 Maj 2010 20:04

  [...] Med tillkännagivandet av First Lady Michelle Obamas Låt oss väg-initiativet för att slåss barnfetma, The International Play Equipment Manufacturers Association (IPEMA) påminner föräldrarna om vikten av att tillhandahålla en timmes fri lek utomhus i en trygg lekmiljö. [...]

 15. San Fransisco Lekplatser stängd efter Kids Hurt den 6 oktober 2010 22:32

  [...] Kompost som den första familjen i Vita huset gjorde. Här är en specialartikel (video) om lekplatssäkerhet och gummi kompostmaterial. Vänligen Bokmärk och dela den här [...]

 16. Office business center den 22 november 2010 01:13

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på

 17. satellit direkt den 20 juni 2011 13:01

  Tack bro!

 18. Jag vadderar funktioner på 22 jun 2011 15:33

  Bra inlägg. Jag lär en sak mer utmanande på helt olika bloggar varje dag. Det kan hela tiden vara stimulerande att läsa innehåll material från olika skribenter och följer något en sak från deras butik. Jag skulle föredrar att använda en del med innehållet materialet på min blogg om du inte har något emot. Natually jag ska ge dig en länk på din netto blogg. Tack för att dela.

 19. Hemma på 14 Juli 2011 12:32

  President Obama på hans Playground!

 20. Leo Sorbera den 16 juli 2011 23:04

  God dag! Min fru och jag skriver ofta gäst inlägg för andra webbplatsägare för att öka publiciteten för vårt arbete, samt ge utmärkta artiklar för att blogg ägare. Det är verkligen en win win situation! Om du är intresserad är du välkommen att mejla mig på: Kubick@yahoo.com så vi kan kommunicera vidare. Tack!

 21. kylskåp reparation san jose den 5 augusti 2011 01:14

  Titta Pres. Obama på Vita huset Playground ....

 22. Rolf Fred den 3 september 2011 01:41

  vara tillbaka ofta för att kolla upp nya inlägg

 23. Låg Testosteron Symtom på 23 sep 2011 23:39

  Youre cirkling drainhole genom att kringgå frågan när det gäller att ge en fullt utvecklad svar.

 24. Kennith Zylka den 2 okt 2011 12:54

  ï »¿Hallå där, bara blev medveten om din blogg via Google, och fann att det verkligen är informativ. Jag ska se upp för Bryssel. Jag uppskattar om du fortsätter detta i framtiden. Massor av människor kommer att nytta av ditt skrivande. Cheers!

 25. Nasze Mazury till idisslar natury den 6 oktober, 2011 12:59

  Jag och mina vänner kom analysera de fina tips på din hemsida och sedan omedelbart utvecklat en fruktansvärd misstanke jag aldrig tackade webbplats ägare för dessa tekniker. Alla de unga män kom därför glada att lära dem och nu har i sanning varit att utnyttja dessa saker. Stort tack för att helt enkelt vara betydligt tankeväckande och för att lösa den mängd underbara guider miljontals individer är verkligen angelägna om att vara medveten om. Vår uppriktiga ursäkter för att inte uttrycka tacksamhet till förr.

 26. Dominick Patrias den 6 okt 2011 11:28

  Jag har surfar på nätet mer än tre timmar i dag, men jag hittade aldrig någon intressant artikel som ditt. Det är ganska värt nog för mig. Personligen, om alla webbplatsägare och bloggare gjort bra innehåll som du gjorde, kommer netto vara mycket mer användbar än någonsin tidigare.

 27. Long Island hem inspektioner på 7 okt 2011 03:03

  kom över din blogg, sedan jag var här Det finns en del saker. Jo faktiskt kan jag använda denna artikel också, jag är så glad att jag hittade denna webbplats igen. Jag behöver den här artikeln bara sluta upp, och det är på ett liknande ämne som det här inlägget. Jag är lättad över att jag hittade den, har en bra en.

 28. Magali Clarence den 17 Oktober 2011 16:04

  Några verkligt bra info, Sword lily jag upptäckts här. "Vi protesterar mot orättvisa kritiken, men vi accepterar oförtjänt applåder." Av Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave den 19 oktober, 2011 18:41

  Hallå där, bara blev medveten om din blogg via Google, och fann att det är riktigt informativ. Iâ € ™ m kommer att se upp för Bryssel. Jag kommer att vara tacksamma om du fortsätter detta i framtiden. Många människor kommer att nytta av ditt skrivande. Cheers!

 30. Dorene Goolman den 19 okt 2011 22:48

  Hej där och tack för din information â € "Jag har verkligen plockat upp något nytt från höger här. Jag gjorde dock expertis flera tekniska punkter som använder denna webbplats, eftersom jag upplevde att ladda om webbplatsen många gånger tidigare att jag kunde få det att läsa ordentligt. Jag hade undrat om ditt webbhotell är OK? Inte för att jag klagar, men långsamma lastning instanser tider kommer ofta påverkar din placering i Google och kan skada din höga kvalitetsresultat om reklam och marknadsföring med Adwords. Jo jag lägga till denna RSS till min e-post och kan se ut för mycket mer av din respektive spännande innehåll. Se till att du uppdaterar denna snart igen ..

 31. Wilbert Lovorn den 22 oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ m inte säker på var du får din info, men bra ämne. Jag måste spendera lite tid på att lära mer eller förstå mer. Tack för bra information jag letade efter denna info för min mission.

 32. drt43t3trd425 karen a2e den 13 nov 2011 03:10

  Jag väldigt glad över att hitta denna plats på bing, precis vad jag letade efter: D förutom sparas i Bokmärken.

 33. Hur får man svart färgämne från kompost av din pool? den 5 december 2011 15:54

  [...] Färgat Gummi Mulch Färgat Gummi Mulch Bild från Rubberecycle Great! Den nya presidenten Obama är en mycket miljövänlig president! Han satte nyligen ner Gummi Mulch för att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; [...]

 34. Hur kompostmaterial ditt landskap med en kompost fläkt på 8 dec 2011 02:13

  [...] Säkerhet i Vita huset Säkerhet i Vita huset Bild från Rubber Mulch Gummi Mulch in i Vita huset för barnens säkerhet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -Vit-house-play ... ; [...]

 35. Linux VPS den 10 december, 2011 09:30

  Hallå där! Vet du om de gör några plugins för att hjälpa till med sökmotoroptimering? Jag försöker få min blogg att rangordna för vissa riktade sökord men Jag ser mycket goda vinster. Om du känner till något du dela. Tack!

 36. Louis Vuitton den 1 januari, 2012 08:06

  Hej där! Bra inlägg! Vänligen meddela oss när vi kunde se en uppföljning!

 37. Judi Mclilly den 8 januari 2012 18:58

  Hallå där. Jag verkligen krävs för att faktiskt lämna en snabb kommentar och även informera er veta att jag faktiskt har följt din personliga webbsida för ganska länge. Fortsätt med det mycket super arbete och jag kommer att titta in igen ganska snabbt.

 38. Cortez McCollester den 25 januari 2012 08:48

  Real lärorik och underbar kroppsstruktur skriftliga innehåll, nu det är användaren genial (:.

 39. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | Gratis pressmeddelanden om 1 februari 2012 02:37

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är det golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sina höga krav på ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installerar 1.1-MW Rooftop System på Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine den 1 februari 2012 07:55

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är det golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sin höga standard av ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle produkter [...]

 41. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | Solar Grön Generation på 1 feb 2012 21:33

  [...] Har tillåtits av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är ett golv som är med i en Vita huset lekplats. För att försvara sina höga krav på brister och miljömedvetenhet, Rubberecycle produkter [...]

 42. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | LeafyWallet den 5 februari 2012 11:04

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är det golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sina höga krav på ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm den 4 apr 2012 02:42

  Du måste undra hur jag sår här

 44. Beata Townes den 5 april, 2012 10:37

  Jag har upptäckt några viktiga frågor genom din webbplats inlägg. Ett annat ämne som jag skulle vilja säga är att det finns flera spel där ute som utformats speciellt för förskoleåldern små barn. De omfattar mönsteridentifiering, färger, vilda djur, och modeller. Dessa fokuserar ofta på förtrogenhet i stället för memorering. Detta kommer att hålla små barn ockuperade utan att ha den erfarenhet som de studerar. Tack

 45. Jay Moore den 4 maj, 2012 00:45

  Värdefull info. Fortunate mig jag hittade din hemsida av en slump, och jag är förvånad över varför denna ödets nyck inte ägde rum i förväg! Jag bokmärkt den.

 46. Sprawdź na den 3 januari 2013 08:18

  Mam nadzieję, ZE dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać jag życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire den 2 mars 2013 18:39

  Jag gillar verkligen det när individer samlas och dela vyer, stor blogg, fortsätta skriva.

 48. Lisa den 24 april, 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci den 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl den 6 maj, 2013 13:48

  Individer inte bara hjälpa dig smärtlindring, men också i ett aktivt liv.
  Det finns två huvudsakliga grundtyper med avseende på den årliga självrisker, tunga och familj.

 51. Florencia den 18 Maj 2013 11:47

  Det är i själva verket mycket svårt i denna hektiska liv att lyssna nyheterna på TV, därför använder jag bara world wide web av den anledningen, och få den senaste informationen.

 52. Tjäna pengar på Maj 23, 2013 12:59

  Du måste analysera ditt fokus på köparen att komma upp med
  ordentlig blandning av tabeller. De kommer att vara i stånd att handledning oss mycket bättre.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com den 11 juni 2013 02:55

  Du kan skapa den speciella podcast enbart samtidigt erhålla
  en video tutorials kamera eller ens verkar enheten och producera
  en podcast.
  Fliken Allmänt låter dig veta i händelse av att flera problem
  är faktiskt störande enhet eller kanske om systemet är i fungerande skick.

 54. Automaty nätet den 17 Juni 2013 01:19

  Jag överväga alla idéer du har som erbjuds i ditt inlägg.
  De är mycket övertygande och kan definitivt fungera.

  Trots stolparna är för snabb för nybörjare.

  Kan du förlänga dem lite från nästa gång?
  Tack för inlägget.

 55. miumiuアウトレット den 19 jun 2013 02:02

  För olika människor, är varumärkets image som bär olika
  sammanslutningar. Kim Kardashian linje, som eventuellt kan debutera under 2011, kommer att, beroende designer företag Kardashian systrarna har letat efter för deras butik Dash.

 56. designer toryburch stil den 19 jun 2013 13:52

  Så vi är tysta, vi ensamma, vår personal ensam.

  Således, genom ett uttryck för kärlek, jag kom över min passion för att uppnå skulptera med papper.
  Dessa poster har värdet, nytta och enhetliga funktioner funktioner.
  Luxottica säger att det företaget tjänar
  sextiofyra cent på per dollar av försäljningen. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. diettrender på 26 Juni 2013 11:47

  Plats på med denna uppskrivning, jag tror verkligen att denna webbplats behöver mycket
  mer uppmärksamhet. Jag kommer förmodligen vara tillbaka igen för att läsa mer, tack för informationen!

 58. Marni Feng den 4 juli 2013 07:30

  Det finns ofta en reglerande organ som godkänts av regeringen, som styr den finansiella marknaden.

 59. sophie giraffen grossist på 7 jul 2013 23:57

  Hej, Jag tror att det är en utmärkt webbplats. Jag stumbledupon det;) Jag kommer att komma tillbaka igen eftersom jag har bokmärkt den. Pengar och frihet är det bästa sättet att förändra, kan du bli rik och fortsätta att vägleda andra människor.

 60. randki den 10 juli, 2013 12:02

  Wow det var konstigt. Jag skrev bara en riktigt lång kommentar, men efter att jag klickade in min kommentar dök inte upp. Grrrr ... bra jag inte skriver
  allt som om igen. Hur som helst, ville bara säga fantastiska blogg!

 61. super randki den 19 juli 2013 01:48

  Vi snubblade över här kommer från en annan webbadress och trodde att jag kan lika gärna kolla läget.
  Jag gillar vad jag ser så nu jag följer dig. Ser fram emot att utforska din webbsida igen.

 62. hemsida den 23 Juli 2013 17:59

  Sanningen är att det finns mer konstruktiva lösningar
  på detta problem och i många avseenden, söker en frihet skuldlättnad ordning, sedan höger
  placera om hjälp. Skuldrapport: De bästa lösningarna för att lösa dina skuldproblem Acceptera situationen Ett problem
  att många människor var tvungna att sälja sina fastigheter och många gick i konkurs.
  Fria konsoliderings tjänster tillhandahålls av statliga program som kan följas
  är skuldsanering. Det finns inget behov av en konsolidering
  Lånet är kanske inte kunnig om.

  Titta in i min hemsida :: hemsida

 63. Rayford den 3 augusti, 2013 03:39

  Hі där för att еvery kropp, det är min första go att se på den här bloggen; denna webbplats innehåller fantastisk och genuint fint material avsedd för besökare.

  Besök gärna min hemsida :: Xanax * Rayford *

 64. anonse towarzyskie den 25 september 2013 11:19

  Jag skulle vilja tacka er för de ansträngningar ni har in i penning denna blogg.
  Jag hoppas att se samma höga kvalitet blogginlägg via
  dig senare också. Faktum är din kreativa skrivande
  förmågor har inspirerat mig att få min egen blogg nu;)

 65. Alda den 21 okt 2013 09:19

  Hej där! Jag kunde ha svurit jag har besökt denna webbplats innan men efter
  tittar på många av de inlägg jag insåg att det är nytt för mig.
  Hur som helst, jag är verkligen glad jag fann det och jag ska vara värde markera den
  och checkar in ofta!

 66. Rogapopi2 den 13 Jan 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web pengar =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Färgade Gummi Mulch | Tjäna pengar på nätet Information om 26 mars 2014 09:33

  [...] President! Han satte nyligen ner Gummi Mulch för att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; tid för kompost! 9-18-10 P9180019 östra kanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmärk på Delicious [...]

 68. tid för kompost! 9-18-10 | Gratis träd för att hålla vår planet green den 4 april, 2014 14:43

  [...] President! Han satte nyligen ner Gummi Mulch för att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; Östra kanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmärk på Delicious Digg här inlägget Tipsa på Facebook [...]

 69. Johne540 den 1 maj 2014 11:29

  Mycket välskriven artikel. Det kommer att vara till hjälp för alla som usess det, liksom undertecknad aaadggeedkka

 70. Mulberry Clutch Väskor rabatt med et den 18 jun 2014 02:50

  Billiga Mulberry Clutch Väskor ...

  Rachel Zoe hittar en ny musa utan att helt ändra Mulberry Clutch Väskor Rabatt hennes melodi

  - Rachel Zoe gick lite mer skräddarsytt - Billiga Mulberry Clutch Väskor och lite tuffare - för den nya säsongen, Mulberry Clutch Väskor rabatt, skaka av så ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement den aug 27, 2014 11:21

  Découvrez les milliers de filmer strömmande 50.000 retentionsrätt unik et Des show finish et scener strömmande
  gratuit pour juste vous sur des plateformes dykare:
  Megavideo, megaupload, divx Dailymotion et youtub.

  Stanna vid min sida: Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy den 18 September 2014 10:38

  BBC News rapporterar EU mediekommissionär Viviane
  Reding sade: "I Europa, liksom i andra världsdelar, för att möjligheterna för människor njuta film på nätet kommer att öka markant under de närmaste åren".

  Titta in i min webbplats - Regarder Lucy

 73. ダーツUltima dart på 20 september 2014 21:47

  ダーツUltima dart ...

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 74. Daine S. Mcclarin den 20 sep 2014 22:07

  Min make och jag snubblade över här från en annan sida och
  tyckte jag skulle kolla läget. Jag gillar vad jag ser
  Så nu är jag följer dig. Ser fram emot att titta över din hemsida ännu en gång.

  Här är mitt blogginlägg, Daine S. Mcclarin

 75. dragonvale Générateur den 21 sep 2014 02:29

  En typisk fransk Mani består av en vit kant som följer krökning av nageln och en klar topplack.

  Du kan tillbringa en dag utforska den otro Paris och besök
  de berömda kyrkor och museer. Som du kanske vet, de
  Franska njuta regelbundet ett glas vin, framför allt
  vid måltiderna.

  Här är min hemsida - dragonvale Générateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ den 22 september 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 77. Joye B. Harriger den 29 sep 2014 06:22

  Anmärkningsvärt! Dess verkligen fantastiskt inlägg, jag har fått mycket tydlig uppfattning
  avseende på denna punkt.

 78. Romona U. Poehler den 5 Oktober 2014 08:47

  Det är häftigt att gå för att se den här webbsidan och läsa synpunkter från alla medarbetare om
  detta inlägg, samtidigt som jag också angelägen om att få erfarenhet.

 79. Aundrea I. Cesario den 6 oktober 2014 04:29

  Hej alla, här varje person att dela dessa typer av kunskap, det är därför trevligt att läsa
  den här bloggen, och jag brukade betala ett snabbt besök denna webbplats
  dagligen.

 80. Daine X. Preedom den 7 okt 2014 15:17

  Great post. Jag kollade hela tiden den här bloggen och jag
  är imponerad! Extremt användbar info synnerhet den sista delen :) Jag tar hand om sådana uppgifter en
  mycket. Jag sökte denna viss information för en mycket lång tid.
  Tack och lycka till.

 81. Gene J. Gobler den 8 oktober, 2014 08:46

  Vid den här tiden är jag redo att göra min frukost,
  när med min frukost kommer ännu en gång att läsa
  Ytterligare nyheter.

 82. välvårdade katter bris kull på 13 oktober 2014 00:12

  Dess inte min första gången att betala ett snabbt besök denna webbplats, är jag surfar
  denna webbsida Dailly och få trevlig information från här dagligen.

Lämna gärna en kommentar ... eller
... Eller
och åh, om du vill ha en pic att visa med din kommentar, gå och hämta en gravatar !


Platser att besöka och människor vi gillar i hållbart och eko-vettig webb och blogspace ... få fet ::: Länka till oss eller annonsera ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, ett registrerat varumärke av Consumer Trend Nyheter | Logga in

CTN GRÖN