Först någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes

April 1, 2009 av admin

Ny lekplats yta används i Vita huset lekplatsen, valdes för dess säkerhet och miljöfaktorer. Rubberecycle.com hedrad att vara en del av att hålla den första familjen säker.

När det vita huset nyligen hade en lekplats installerad, valde de återvinns Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle.com i Lakewood New Jersey i stället för de många andra alternativ.

"Liksom många första familjerna, den Obamas har lagt sin personliga touch till Vita huset. Från köksträdgården till den nya lekplatsen, de har varit mycket samvetsgrann och involverad i dessa beslut. De valde Rubberecycle s Gummi Mulch och gummi Curbs för deras nya lekplats både för säkerheten och för sina "gröna" attribut ", säger Keith Sacks, Rubberecycle s vicepresident.

Han tillägger, Vi fick höra Sasha och Malia älskar sin nya lekplatsen, och vi är hedrade att vara en del av att hålla dem och miljontals andra barn säkra, och samtidigt främja en förnybar resurs.

Se video:
Barbara Tulipane, och Rich Dolesh av The National Recreation och Park Association, tillsammans med Tom Norquist spel kontaktade Vita huset att betona lekplats säkerhet som sedan kontaktade Rubberecycle.


"Playsafer Gummi Mulch absorberar mer stötpåverkan än något annat lekplats ytmaterial. Detta är särskilt viktigt eftersom mer än 550.000 barn hamnar på akuten varje år med allvarliga lekplats skador. Playsafer Gummi Mulch förhindrar brutna ben och andra problem som du får med andra säkerhets ytor ", sade Sacks.

Lekplatsen ytan är den säkraste produkten på marknaden idag. Denna lekplats yta gjordes från 1.400 begagnade däck som gör det miljövänligt. Det är en populär säkerhets yta för skolor, kommuner och daghem.

För att se bilder på Vita huset lekplatsen med Playsafer Gummi Mulch, gå till http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Om Rubberecycle:
Rubberecycle införde högsta kvalitet gummibeläggningsprodukter till de kommersiella, bostads- och militära marknaden under 1998. Deras lekplats kompost uppfyller alla CPSC, ASTM, och IPEMA (The International Play Equipment Manufacturers Association) riktlinjer för säkerhet och är ADA godkända. Pionjären inom däckåtervinningsindustrin, Rubberecycle använder den mest avancerade teknik och utrustning för att återvinna däcken på plats. Den resulte lekplatsen beläggning är lågt underhåll, säker för barn och levereras med livstids garanti och är en fantastisk "grön lösning" för säkerheten för våra barn.

Share / Save / Bookmark

Gör Current

Kommentarer

86 Responses to "First Ever Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och Gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes"

 1. Gro den 7 april 2009 11:15

  Gungan satt i Vita huset är vacker och det verkar vara någon form av plast med en träfibrerna utseende till den. Gummi buffings att pjäsen utrustning som sitter på är helt inte miljösäkert som det enkla faktum att marken upp däcken är giftiga och RELEASE CARCINAGINS i luften som inte är säker för våra barn och miljö. Vad är blyhalten i färg som de använder för gummi buffings och lekredskap? Vår regering vill gå grönt och rädda planeten och hälsan hos våra barn, men sedan Obama medger att ha slipas upp däcken installerade som önskad säkerhetsytan produkt. Det förklarar helt hur ensidig saker har gått i Amerika som våra förtroendevalda kan ljuga och fuska för att vinna vad tjänar dem för deras eget intresse, som kan kallas RÄTT !!!!!!!!!!!!!!!! !

  (Red: bort politiskt rant - CTN är inte en politisk predikstolen)
  /// Jag vet att detta kommer att falla för döva öron igen ... ... Obama ///

 2. admin på 13 Apr 2009 04:48

  Vi uppskattar att om du gör en kvalitativ påstående, att du citera dina referenser.
  ovan affischen borde ha gjort det - möjligen hänvisas till:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  På detta sätt Rubberecycle inc poepl har ett sätt att reagera på slag med forskat informativ info. Fenol avgasning frågor är gemensamma frågor tillräckligt att materialet inte används inomhus, så man hoppas att den gröna beläggning på däck bitar kan gripa en sådan fråga ....

  Tack l för dina observationer Gro - god fångst!

 3. Jim on April 28, 2009 13:31

  Jag tror Gro: s artikel var mer i linje med sin vrede mot regeringen och den nuvarande administrationen än återvunnet gummi.

  Genom att återvinna däck finns det en stor besparing för deponier och en minskning av de träd som används för att fylla samma syfte.

  När man läser igenom artikeln nämnde det hänvisar till en annan artikel skriven av Nor Carolinas avd Ag. I det de nämner nivåerna av zink i gummi, men också nämna att zink som finns i gödsel och växtnäring i kombination med gummi kompost kan orsaka höga halter av zink läckage i växter och grundvatten.

  Det verkar som de återvunna däck inte är i sig själva att skylla. Det finns några företag som använder icke giftiga organiska färg i sin döende processen.

 4. GTB på 2 maj 2009 04:58

  låter kontrollera gummi återvinna för sina uppgifter.

 5. Sandy den 4 maj, 2009 14:15

  Obama, som alltid, är min idol. Tack gud, valdes han av amerikanerna. Vi är för gummi återvinna.

 6. Rubberecycle Mulch (rubberecycle) status är på tisdag, 08-Sep-09 03:17:09 UTC - Identi.ca den 7 sep 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) status är på tisdag, 13-Oct-09 18:32:15 UTC - Identi.ca den 13 oktober, 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) status är på fredag, den 23-Oct-09 00:59:20 UTC - Identi.ca den oktober 23, 2009 05:59
 9. Mary James den 11 december, 2009 09:13

  Jag har alltid älskat Gummi Mulch. Jag satte den i min gård och sedan såg jag den här artikeln att presidenten också installerat det, och från samma företag som jag gjorde. Jag berättade för mina barn och de var så glada! Det enda jag var lite nervös eftersom jag läste afew plats att det inte var så säker. Men sedan insåg jag hur många människor använder den och hur mycket bra det finns jag köpte den. Nu såg jag bara den här artikeln för dem som är som mig och adetta berörda http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Det gör u mår mycket bättre när du tittar på dina barn har en fantastisk tid!

 10. Rubbermulch den 21 december 2009 08:36

  Jag fann att EPA rekommenderar starkt däckgummi kompost för lekplatser. vid http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm även lekplatsen säkerhets beläggningsarbeten lekplats manual - det rekommenderas starkt.

 11. Rubbermulch den 21 december 2009 20:49

  Vänligen kolla in sidan 3,4 och sidan 9 på http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  manuell lekplats säkerhet och lekplats surfacing.

 12. Lekplats Blog »Blog Archive» Lekplats Säkerhet Surface den 13 April 2010 08:46

  [...] Till Rubber Mulch för att vara den valda lekplatsen säkerhets yta genom det vita huset personal för den första familjen [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com den 15 april 2010 11:02

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes ...

  Ny lekplats yta används i Vita huset lekplatsen, valdes för dess saf ......

 14. Lekplats Blog »Blog Archive» 5 steg familjer och samhällen bör vidta för att säkerställa säkerheten på lekplatsen på 10 Maj 2010 20:04

  [...] Med tillkännagivandet av First Lady Michelle Obamas Låt oss väg-initiativet för att slåss barnfetma, The International Play Equipment Manufacturers Association (IPEMA) påminner föräldrarna om vikten av att ge en timmes gratis spel utomhus i en trygg lekmiljö. [...]

 15. San Fransisco Lekplatser Stängt efter Kids Hurt den 6 oktober 2010 22:32

  [...] Kompost som den första familjen i Vita huset gjorde. Här är en specialartikel (video) om lekplatsen säkerhet och gummi marktäckning. Vänligen Bokmärk & Dela denna [...]

 16. Office business center på 22 november 2010 01:13

  Först någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och Gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på

 17. satellit direkt på 20 Juni 2011 13:01

  Tack bro!

 18. Jag vadderar funktioner på 22 jun 2011 15:33

  Bra inlägg. Jag lär en sak mer utmanande på helt olika bloggar varje dag. Det kan hela tiden vara stimulerande att läsa innehåll material från olika skribenter och följer något en sak från deras butik. Jag skulle gynna använda några med innehållet materialet på min blogg om du inte har något emot. Natually jag ska ge er en länk på din netto blogg. Tack för att du delar med dig.

 19. Hem på 14 Juli 2011 12:32

  President Obama på hans Playground!

 20. Leo Sorbera den 16 juli 2011 23:04

  God dag! Min fru och jag skriver ofta gäst inlägg för andra webbplatsägare för att öka publiciteten till vårt arbete, samt ge utmärkta artiklar att blogg ägare. Det är verkligen en win win situation! Om du är intresserad får gärna mejla mig på: Kubick@yahoo.com så vi kan kommunicera vidare. Tack!

 21. kylskåp reparation san jose den 5 augusti 2011 01:14

  Titta Pres. Obama På Vita huset Playground ....

 22. Rolf Fred på 3 september 2011 01:41

  vara tillbaka ofta för att kolla upp nya inlägg

 23. Låg Testosteron Symtom på 23 sep 2011 23:39

  Youre cirkling drainhole genom att kringgå frågan i termer av att ge en fullt utvecklad svar.

 24. Kennith Zylka den 2 okt 2011 12:54

  ï »¿Hallå där, bara blev medveten om din blogg via Google, och fann att det verkligen är informativ. Jag ska se upp för Bryssel. Jag kommer att uppskatta om du fortsätter detta i framtiden. Massor av människor kommer att nytta av ditt skrivande. Cheers!

 25. Nasze Mazury till idisslar natury den 6 oktober, 2011 12:59

  Jag och mina vänner kom analysera de fina användbara tips på din webbplats och sedan omedelbart utvecklat en fruktansvärd misstanke jag aldrig tackade webbplats ägare för dessa tekniker. Alla de unga män kom följaktligen spännande att lära sig dem och nu har i sanning varit att utnyttja dessa saker. Stort tack för att helt enkelt vara betydligt tankeväckande och för att lösa den mängd underbara guider miljontals individer är verkligen önskar att vara medveten om. Våra uppriktiga ursäkter för att inte uttrycka tacksamhet till förr.

 26. Dominick Patrias den 6 okt 2011 11:28

  Jag har surfar på nätet mer än tre timmar i dag, men jag hittade aldrig någon intressant artikel som ditt. Det är ganska värt nog för mig. Personligen, om alla webbplatsägare och bloggare gjort bra innehåll som du gjorde, kommer netto vara mycket mer användbar än någonsin tidigare.

 27. långa ön hem inspektioner på 7 okt 2011 03:03

  kom över din blogg, sedan jag var här Det finns vissa saker. Jo faktiskt kan jag använda denna artikel också, jag är så glad att jag hittade den här webbplatsen igen. Jag behöver den här artikeln bara sluta upp, och det är på ett liknande ämne som det här inlägget. Jag är lättad över att jag hittade den, ha en bra en.

 28. Magali Clarence den 17 Oktober 2011 16:04

  Några genuint bra info, Sword lilja jag upptäcks detta. "Vi protesterar mot orätt kritik, men vi accepterar oförtjänt applåder." Av Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave den 19 oktober, 2011 18:41

  Hallå där, bara blev medveten om din blogg via Google, och fann att det är riktigt informativ. Iâ € ™ m kommer att se upp för Bryssel. Jag kommer att vara tacksam om du fortsätter detta i framtiden. Många människor kommer att nytta av ditt skrivande. Cheers!

 30. Dorene Goolman den 19 oktober, 2011 22:48

  hej där och tack för din information â € "Jag har verkligen plockat upp något nytt från höger här. Jag gjorde dock expertis flera tekniska punkter som använder denna webbplats, eftersom jag upplevde att ladda om webbplatsen många gånger tidigare att jag kunde få det att läsa ordentligt. Jag hade undrat om ditt webbhotell är OK? Inte för att jag klagar, men långsamma lastning instanser tider kommer mycket ofta påverkar din placering i google och kan skada din högkvalitativa värdering om reklam och marknadsföring med Adwords. Jo jag lägger denna RSS till min e-post och kunde se ut för mycket mer av din respektive spännande innehåll. Se till att du uppdaterar denna snart igen ..

 31. Wilbert Lovorn den 22 oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ m inte säker på var du får din info, men bra ämne. Jag behöver spendera lite tid på att lära mer eller förstå mer. Tack för bra information jag letade efter denna info för mitt uppdrag.

 32. drt43t3trd425 karen a2e på 13 nov 2011 03:10

  Jag väldigt glad över att hitta denna plats på bing, precis vad jag letade efter: D förutom sparas bokmärken.

 33. Hur får man svart färgämne från kompost av din pool? den 5 december 2011 15:54

  [...] Färgat Gummi Mulch Färgat Gummi Mulch Bild från Rubberecycle Great! Den nya presidenten Obama är en mycket miljövänlig president! Han satte nyligen ner Gummi Mulch att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first någonsin-vit-house-play... ; [...]

 34. Hur kompost ditt landskap med en kompost fläkt på 8 dec 2011 02:13

  [...] Säkerhet i Vita huset Säkerhet i Vita huset Bild från Gummi Mulch Gummi Mulch in i Vita huset för barnens säkerhet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -Vit-house-play ... ; [...]

 35. Linux VPS på 10 December 2011 09:30

  Hallå där! Vet du om de gör några plugins för att hjälpa till med sökmotoroptimering? Jag försöker få min blogg att rangordna för vissa riktade sökord men Jag ser mycket goda vinster. Om du känner till något vänligen dela. Tack!

 36. Louis Vuitton på 1 januari, 2012 08:06

  Hallå där! Bra inlägg! Vänligen meddela oss när vi kunde se en uppföljning!

 37. Judi Mclilly den 8 januari 2012 18:58

  Hallå där. Jag verkligen krävs för att faktiskt lämnar en snabb kommentar och även informera er veta att jag faktiskt har följt din personliga webbsida för ganska länge. Fortsätt med det mycket super arbete och jag kommer att vara checkar tillbaka gång ganska snabbt.

 38. Cortez Mccollester den 25 januari 2012 08:48

  Real lärorikt och underbara kroppsstruktur skriftliga innehåll, nu det är användaren genial (:.

 39. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | Gratis pressmeddelanden på 1 februari 2012 02:37

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sina höga krav på ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installerar 1,1 MW Rooftop System på Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine den 1 februari 2012 07:55

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sina höga krav på ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle produkter [...]

 41. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | Solar Grön Generation på 1 feb 2012 21:33

  [...] Har tillåtits av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är ett golv som är med i en Vita huset lekplats. För att försvara sina höga krav på brister och miljömedvetenhet, Rubberecycle produkter [...]

 42. Rubberecycle Gummi Mulch Tillverkare Gör Återvinning Grönare med solpaneler | LeafyWallet på 5 feb 2012 11:04

  [...] Godkänts av Michelle Obama, som Playsafer gummi marktäckning är golv som är med i Vita huset lekplatsen. För att upprätthålla sina höga krav på ansvar och miljömedvetenhet, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm den 4 apr 2012 02:42

  Du måste undra hur jag hamnade här

 44. Beata Townes den 5 april, 2012 10:37

  Jag har upptäckt några viktiga frågor genom din webbplats inlägg. En annat ämne jag skulle vilja säga är att det finns flera spel där ute utformade speciellt för förskoleålder små barn. De omfattar mönster identifiering, färger, djurliv och modeller. Dessa fokuserar ofta på förtrogenhet i stället för memorering. Detta kommer att hålla små barn ockuperade utan att ha erfarenhet som de studerar. Tack

 45. Jay Moore den 4 maj, 2012 00:45

  Värdefull info. Fortunate mig jag hittade din hemsida av en slump, och jag är förvånad över varför denna ödets nyck inte ägde rum i förväg! Jag bokmärkt det.

 46. Sprawdź na på 3 jan 2013 08:18

  Mam nadzieję, że dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać jag życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire på 2 mars 2013 18:39

  Jag gillar verkligen det när individer möts och dela vyer, stor blogg, fortsätta skriva.

 48. Lisa på April 24, 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci den 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl den 6 maj 2013 13:48

  Individer inte bara hjälpa dig smärtlindring, men också i att leda ett aktivt liv.
  Det finns två huvudsakliga grundtyper med avseende på den årliga självrisker, tunga och familj.

 51. Florencia den 18 Maj 2013 11:47

  Det är i själva verket mycket svårt i denna hektiska liv att lyssna nyheterna på TV, därför använder jag bara world wide web av den anledningen, och få den senaste informationen.

 52. Tjäna pengar på 23 Maj 2013 12:59

  Du måste analysera ditt fokus på köparen att komma upp med
  ordentlig mix av tabeller. De kommer att vara i stånd att handledning oss mycket bättre.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com den 11 juni 2013 02:55

  Du kan skapa den speciella podcast enbart samtidigt erhålla
  en video tutorials kamera eller ens verkar enhet och producera
  en podcast.
  Fliken Allmänt låter dig veta i händelse av att flera problem
  är faktiskt störande enhet eller kanske om systemet är i fungerande skick.

 54. Automaty nätet på 17 Juni 2013 01:19

  Jag gör överväga alla idéer du har som erbjuds i ditt inlägg.
  De är mycket övertygande och kan definitivt fungera.

  Ändå stolparna är för snabba för nybörjare.

  Kan du förlänga dem lite från nästa gång?
  Tack för inlägget.

 55. miumiuアウトレット den 19 juni, 2013 02:02

  För olika människor, är varumärkets image som bär olika
  sammanslutningar. Kim Kardashian linje, vilket möjligen kan debutera under 2011, kommer att bero designer företag systrarna Kardashian har letat efter för deras butik Dash.

 56. designer tory burch stil på 19 jun 2013 13:52

  Så vi är tysta, vi ensamma, våra anställda ensam.

  Således, genom ett uttryck för kärlek, jag kom över min passion för att uppnå skulptera med papper.
  Dessa poster erbjuda värde, användbarhet och enhetliga funktioner funktioner.
  Luxottica säger att det företaget tjänar
  sextiofyra cent på per dollar av försäljningen. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. diettrender på 26 Juni 2013 11:47

  Plats på med denna uppskrivning, jag tror verkligen att denna webbplats behöver mycket
  mer uppmärksamhet. Jag kommer förmodligen vara tillbaka igen för att läsa mer, tack för informationen!

 58. Marni Feng den 4 juli 2013 07:30

  Det finns ofta en reglerande organ som godkänts av regeringen, som styr den finansiella marknaden.

 59. sophie giraffen grossist på 7 jul 2013 23:57

  Hej, jag tror inte att detta är en utmärkt webbplats. Jag stumbledupon det;) Jag kommer att komma tillbaka igen eftersom jag har bokmärkt det. Pengar och frihet är det bästa sättet att förändra, kan du vara rik och fortsätta att vägleda andra människor.

 60. randki den 10 juli, 2013 12:02

  Wow det var udda. Jag skrev bara en riktigt lång kommentar men efter att jag klickade in min kommentar dök inte upp. Grrrr ... väl jag inte skriver
  allt som om igen. Hur som helst, ville bara säga fantastiskt blogg!

 61. super randki den 19 juli 2013 01:48

  Vi snubblat över här kommer från en annan webbadress och tänkte jag kan lika gärna kolla saker.
  Jag gillar vad jag ser så nu är jag följer dig. Ser fram emot att utforska din webbsida igen.

 62. hemsida på 23 Juli 2013 17:59

  Sanningen är att det finns fler konstruktiva lösningar
  på detta problem och i många avseenden, söker en frihet skuldlättnader ordning, sedan höger
  placera om hjälp. Skuld Rapport: De bästa lösningarna till att lösa dina skuldproblem Acceptera situationen Ett problem
  att många människor var tvungna att sälja sina fastigheter och många gick i konkurs.
  Fria konsolideringstjänster tillhandahålls av statliga program som kan följas
  är skuldsanering. Det finns inget behov av en konsolidering
  Lånet kan inte vara kunnig om.

  Titta in min hemsida :: hemsida

 63. Rayford den 3 augusti, 2013 03:39

  Hі där för att еvery kropp, det är min första go att se på den här bloggen; denna webbplats innehåller häftigt och verkligen fint material avsett för besökare.

  Besök gärna min hemsida :: Xanax * Rayford *

 64. anonse towarzyskie den 25 september 2013 11:19

  Jag skulle vilja tacka er för de ansträngningar ni har in i penning denna blogg.
  Jag hoppas att se samma högvärdiga blogginlägg via
  dig senare också. I själva verket, din kreativa skrivande
  förmågor har inspirerat mig att få min egen blogg nu;)

 65. Alda den 21 okt 2013 09:19

  Hallå där! Jag kunde ha svurit jag har besökt denna webbplats innan men efter
  tittar på många av de inlägg jag insåg att det är nytt för mig.
  Hur som helst, jag är verkligen glad jag fann det och jag ska vara bok-märkning den
  och kontrollera tillbaka ofta!

 66. Rogapopi2 den 13 Jan 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет webb pengar =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Färgat Gummi Mulch | Tjäna pengar på nätet Information om 26 mars 2014 09:33

  [...] President! Han satte nyligen ner Gummi Mulch att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first någonsin-vit-house-play... ; tid för kompost! 9-18-10 P9180019 östra kanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmärk på Delicious [...]

 68. tid för kompost! 9-18-10 | Fria träd för att hålla vår planet green på 4 apr 2014 14:43

  [...] President! Han satte nyligen ner Gummi Mulch att skydda sina barn från att få ont! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first någonsin-vit-house-play... ; Östra kanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmärk på Delicious Digg här inlägget Tipsa på Facebook [...]

 69. Johne540 den 1 maj 2014 11:29

  Mycket välskriven artikel. Det kommer att vara till hjälp för alla som usess det, liksom undertecknad aaadggeedkka

 70. Mulberry Clutch Väskor rabatt med et på 18 jun 2014 02:50

  Billiga Mulberry Clutch Väskor ...

  Rachel Zoe hittar en ny musa utan att helt ändra Mulberry Clutch Väskor rabatt hennes melodi

  - Rachel Zoe gick lite mer skräddarsydd - Billiga Mulberry Clutch Väskor och lite tuffare - för den nya säsongen, Mulberry Clutch Väskor rabatt, skaka av så ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement den aug 27, 2014 11:21

  Découvrez les milliers de filmer streaming 50000 retentionsrätt unik et Des spelet slutar et scener streaming
  gratuit pour juste vous sur des plateformes dykare:
  Megavideo, megaupload, divx Dailymotion et youtub.

  Stanna vid min sida: Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy den 18 September 2014 10:38

  BBC News rapporterar EU mediekommissionär Viviane
  Reding som säger: "I Europa, liksom i andra världsdelar, till möjligheterna för människor njuta filmer på nätet kommer att öka markant under de närmaste åren".

  Titta in min webbplats - Regarder Lucy

 73. ダーツUltima dart på 20 september 2014 21:47

  ダーツultima dart ...

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 74. Daine S. Mcclarin den 20 sep 2014 22:07

  Min make och jag snubblade över här från en annan sida och
  trodde jag skulle kolla läget. Jag gillar vad jag ser
  Så nu är jag följer dig. Ser fram emot att titta över din webbsida ännu en gång.

  Här är mitt blogginlägg, Daine S. Mcclarin

 75. dragonvale generateur den 21 sep 2014 02:29

  En typisk fransk Mani består av en vit kant som följer krökning spiken och en klar topplack.

  Du kan tillbringa en dag utforska den otro Paris och besök
  de berömda kyrkor och museer. Som ni kanske vet, den
  Franska njuta regelbundet ett glas vin, särskilt
  vid måltiderna.

  Här är min hemsida - dragonvale generateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ den 22 september 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  Första någonsin Vita huset Playground Använder Recycled Playsafer Gummi Mulch och gummi Curbs från Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 77. Joye B. Harriger den 29 sep 2014 06:22

  Anmärkningsvärt! Dess verkligen fantastiskt inlägg, jag har fått mycket tydlig uppfattning
  angående från denna punkt.

 78. Romona U. Poehler den 5 Oktober 2014 08:47

  Det är häftigt att gå för att se den här webbsidan och läsa synpunkter från alla kollegor om
  detta inlägg, medan jag är också angelägen om att få erfarenhet.

 79. Aundrea I. Cesario den 6 oktober 2014 04:29

  Hej alla, här varje person att dela dessa typer av kunskap, det är därför bra att läsa
  denna blogg, och jag brukade betala ett snabbt besök denna webbplats
  dagligen.

 80. Daine X. Preedom den 7 okt 2014 15:17

  Stor post. Jag kollade kontinuerligt här bloggen och jag
  är imponerad! Extremt nyttig info synnerhet den sista delen :) Jag vårdar sådan information en
  mycket. Jag sökte denna viss information under en mycket lång tid.
  Tack och lycka till.

 81. Gene J. Gobler den 8 oktober, 2014 08:46

  Vid den här tiden är jag redo att göra min frukost,
  när med min frukost kommer ännu en gång att läsa
  ytterligare nyheter.

 82. välvårdade katter bris kull på 13 Oktober 2014 00:12

  Inte min första gången att betala ett snabbt besök denna webbplats, är jag surfar
  denna webbsida Dailly och få trevliga information från här dagligen.

 83. igribesplatno den 23 oktober 2014 09:38

  igri-besplatno.bep.co.id

 84. väl Medan några ärligt kan säga att de tycker städning på 12 nov 2014 06:11

  michael kors fabriksförsäljning ...

  Endast de rikaste kvinnorna hade de bästa Isabel Marant skor och vackraste klänningar. Resultatet kommer också MCM Väskor till Isabel Marant skor vara avgörande från Chiptole (CMG), Dow Chemical (DOW), Green Mountain Coffee Roasters (GMCR), Kellogg (K), Las V ...

 85. före och efter bilder på brestrogen på 1 feb 2015 03:05

  Den produkt eller tjänst är mycket högt prissatt fortfarande klart billigare
  att bröstförstoring operationer. Utfall för denna produkt kunde
  ses inom fem till åtta veckor. Med användning av denna naturliga lösningen,
  du råkar vara att hitta den ideala involverar tillsammans universum:
  Elegans utan att skada din kvalitet före och efter bilder av brestrogen livet.

 86. nboa den 23 februari 2015 17:06

  Samtidigt köper det du vill veta att du få det billigaste försäkringen.
  Den har mikrovågsugn, kylskåp, TV, fjärrkontroll spotlight och generator som känns dig
  som ditt hem. Om ditt mål är att åka skidor bakom en båt med en av dessa, bör du se till att du har fått rätt typ.

Lämna gärna en kommentar ... eller
... Eller
och åh, om du vill ha en pic att visa med din kommentar, gå och hämta en gravatar !


Platser att besöka och människor vi gillar i hållbar och miljö förnuftiga webb och blogspace ... få fet ::: Länka till oss eller annonsera ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, ett registrerat varumärke som tillhör Consumer Trend Nyheter | Logga in

CTN GRÖN