Først Ever White House Playground Bruker Resirkulert Playsafer Gummi Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes

1 april 2009 av admin

Ny lekeplass overflaten brukes i Det hvite hus lekeplass, valgt for sin sikkerhet og miljøfaktorer. Rubberecycle.com beæret over å være en del av å holde den første familien trygt.

Når det hvite hus nylig hadde en lekeplass installert, valgte de resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle.com av Lakewood New Jersey i stedet for de mange andre alternativer.

"Som mange første familiene, Obamas har lagt sine personlige touch til det hvite hus. Fra grønnsakshagen til den nye lekeplassen, de har vært veldig pliktoppfyllende og engasjert i disse beslutningene. De valgte Rubberecycle sin Gummi Mulch og Gummi fortauskanter for sin nye lekeplass både for sikkerheten og for sine "grønne" egenskaper ", sier Keith Sacks, Rubberecycle visepresident.

Han legger til: Vi ble fortalt Sasha og Malia elsker sin nye lekeplass, og vi er beæret over å være en del av å holde dem og millioner av andre barn trygge, mens fremme en fornybar ressurs.

Se videoen:
Barbara Tulipane, og Rich Dolesh av The National Recreation og Park Association, sammen med Tom Norquist av Game Time kontaktet Det hvite hus for å understreke lekeplass sikkerhet som deretter kontaktet Rubberecycle.


"Playsafer Rubber Mulch absorberer mer støt innflytelse enn noen annen lekeplass overflatemateriale. Dette er spesielt viktig fordi mer enn 550.000 barn ende opp i akuttmottaket hvert år med alvorlige lekeplass skader. Playsafer Rubber Mulch hindrer beinbrudd og andre problemer som du får med andre sikkerhets overflater, "sier Sacks.

Lekeplassen overflaten er det tryggeste produktet på markedet i dag. Dette lekeplass overflaten ble gjort fra 1400 brukte dekk som gjør det miljøvennlig. Det er et populært sikkerhet overflate for skoler, kommuner og barnehager.

Se bilder av Det hvite hus lekeplass med Playsafer Rubber Mulch, gå til http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Om Rubberecycle:
Rubberecycle introdusert topp kvalitet gummi overflateprodukter til de kommersielle, bolig og militære markeder i 1998 Deres lekeplass mulch i samsvar med alle CPSC, ASTM, og Ipema (The International lekeapparater Manufacturers Association) retningslinjer for sikkerhet og er ADA godkjent. Pioneren i dekket gjenvinningsindustrien, benytter Rubberecycle den mest avanserte teknologi og utstyr for å resirkulere dekk på stedet. Den resulterende lekeplassunderlag er lite vedlikehold, trygt for barn og leveres med livstidsgaranti og er en fantastisk "Grønn løsning" for sikkerheten til våre barn.

Share / Save / Bookmark

Gjør Current

Kommentarer

71 Responses to "First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Gummi Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes"

 1. Gro på 7 april 2009 11:15

  The swing satt i Det hvite hus er vakkert og det ser ut til å være noen form for plast med en tre korn utseende til det. Gummi buffings at stykket deteksjonsutstyr sitter på er helt ikke miljøvennlig som det enkle faktum at bakken opp dekkene er giftige og RELEASE CARCINAGINS INTO THE AIR som ikke er trygt for våre barn og miljø. Hva er blyinnholdet i farge som de bruker for gummi buffings og lekeapparater? Vår regjering ønsker å gå grønt og redde planeten og helsen til våre barn, men da Obama innrømmer å ha bakken opp dekkene installert som den foretrukne sikkerhets overflate. Det forklarer helt hvordan ensidig ting har gått i Amerika som våre folkevalgte kan lyve og jukse for å få det som tjener dem for sine egne interesser, som kan kalles RETT !!!!!!!!!!!!!!!! !

  (Red: fjernet politisk rant - CTN er ikke en politisk talerstol)
  /// Jeg vet at dette vil falle for døve ører igjen ... ... Obama ///

 2. admin på 13 april 2009 04:48

  Vi setter pris på at hvis du gjør en kvalitativ påstand, som du sitere dine referanser.
  ovenfor plakat burde ha gjort det - muligens sitert:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  På denne måten Rubberecycle inc poepl har en måte å svare med samme mynt med forsket informativ info. Fenol outgassing problemer er vanlige problemer nok at dette materialet ikke brukes innendørs, så man håper at den grønne belegg på dekk biter er i stand til å arrestere et slikt problem ....

  Takk l for dine observasjoner Gro - god fangst!

 3. Jim på 28 april 2009 13:31

  Jeg tror Gro artikkel var mer i tråd med hans sinne mot regjeringen og den nåværende administrasjonen enn resirkulert gummi.

  Ved resirkulering av dekkene er det en stor besparelse i deponier og en reduksjon i de trær som er brukt for å fylle samme formål.

  I lese gjennom artikkelen nevnte det refererer til en annen artikkel skrevet av Nor Carolinas dept av Ag. I det nevne de nivåene av sink i gummi, men også nevne at sink som finnes i gjødsel og plante mat når de kombineres med gummi mulch kan føre til høye nivåer av sink utvasking i planter og grunnvann.

  Det ser ut til at de resirkulerte dekk er ikke i seg selv å takke. Det er noen selskaper som bruker ikke giftig organisk farge i sin døende prosessen.

 4. GTB på 2 mai 2009 04:58

  kan sjekke gummi recycle for sine data.

 5. Sandy på 4 mai 2009 14:15

  Obama, som alltid, er mitt idol. Takk Gud, ble han valgt av amerikanerne. Vi er for gummi resirkulere.

 6. Rubberecycle Mulch (rubberecycle) 's status på tirsdag, 08-Sep-09 03:17:09 UTC - Identi.ca på 7 september 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) 's status på tirsdag, 13-Oct-09 18:32:15 UTC - Identi.ca på 13 oktober 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) 's status på fredag, 23-Oct-09 12:59:20 UTC - Identi.ca på 23 oktober 2009 05:59
 9. Mary James på 11 desember 2009 09:13

  Jeg har alltid elsket Rubber Mulch. Jeg satte den i hagen min, og da jeg så denne artikkelen at presidenten installert det også, og fra samme selskap som jeg gjorde. Jeg fortalte mine barn, og de var så glade! Det eneste jeg var litt nervøs fordi jeg hadde lest afew sted at det ikke var så trygt. Men da jeg innså hvor mange bruker det og hvor mye bra det er at jeg kjøpte den. Nå er jeg bare så denne artikkelen for de som er som meg og litt bekymret http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Det gjør u føle deg mye bedre mens du ser barna dine har en flott tid!

 10. Rubbermulch på 21 desember 2009 08:36

  Jeg syntes at EPA anbefaler sterkt dekk gummi mulch for lekeplasser. http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm også i lekeplass sikkerhet surfacing lekeplass manuell - det er sterkt anbefalt.

 11. Rubbermulch på 21 desember 2009 20:49

  Vennligst sjekk ut side 3,4 og side 9 på http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  lekeplass sikkerhetshåndbok og lekeplassunderlag.

 12. Lekeplass Blog »Blog Archive» Playground Safety Overflate på 13 april 2010 08:46

  [...] For å Rubber Mulch for å være den valgte lekeplass sikkerhet overflaten ved det hvite huset ansatte for den første familien [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com på 15 april 2010 11:02

  First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Gummi Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes ...

  Ny lekeplass overflaten brukes i Det hvite hus lekeplass, valgt for sin saf ......

 14. Lekeplass Blog »Blog Archive» 5 trinn familier og lokalsamfunn bør ta for å sikre sikkerheten på lekeplassen på 10 mai 2010 20:04

  [...] Med kunngjøringen av First Lady Michelle Obama la oss gå initiativ til å kjempe barndommen fedme, Den internasjonale lekeapparater Manufacturers Association (Ipema) er minner foreldre om viktigheten av å tilby en time gratis spill utendørs i et trygt lekemiljø. [...]

 15. San Fransisco Lekeplasser stengt etter skade ungene på 6 oktober 2010 22:32

  [...] Mulch som den første familien i Det hvite hus gjorde. Her er en funksjon historie (video) om lekeplass sikkerhet og gummi mulch. Vennligst bokmerke & Del denne [...]

 16. Kontor forretningssenter på 22 november 2010 01:13

  Først Ever White House Playground Bruker Resirkulert Playsafer Gummi Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på

 17. satellitt direkte på 20 juni 2011 13:01

  Takk bro!

 18. I pad funksjoner på 22 juni 2011 15:33

  Bra innlegg. Jeg lærer en ting mer utfordrende på helt andre blogger hver dag. Det kan hele tiden være stimulerende å lese innhold fra ulike forfattere og følg noe en ting fra butikken deres. Jeg ville favorisere å bruke noen med innholdet materiale på min blogg om du ikke har noe imot. Natually Jeg skal gi deg en link på nettet blogg. Takk for deling.

 19. Hjem på 14 juli 2011 12:32

  President Obama på hans barn!

 20. Leo Sorbera på 16 juli 2011 23:04

  God dag! Min kone og jeg skriver ofte gjeste innlegg for andre nettsted eiere å bidra til å øke publisitet til vårt arbeid, samt gi gode artikler til bloggen eiere. Det er virkelig en vinn vinn-situasjon! Hvis du er interessert gjerne sende meg en e-post til: Kubick@yahoo.com slik at vi kan kommunisere videre. Takk!

 21. kjøleskap reparasjon san jose på 5 august 2011 01:14

  Se Pres. Obama på White House Playground ....

 22. Rolf Fred på 3 september 2011 01:41

  være innom ofte for å sjekke opp på nye innlegg

 23. Lavt testosteron Symptomer på 23 september 2011 23:39

  Youre sirkle dreneringshull ved å unndra spørsmålet i forhold til å gi et fullverdig svar.

 24. Kennith Zylka på 2 oktober 2011 12:54

  ï »¿Hei der, bare ble klar over bloggen din via Google, og funnet ut at det er virkelig informativ. Jeg skal se opp for Brussel. Jeg vil sette pris på om du fortsetter dette i fremtiden. Masse folk vil bli dratt nytte av å skrive. Cheers!

 25. nasze Mazury til drøv Natury på 6 oktober 2011 12:59

  Jeg og mine venner kom analysere de fine nyttige tips på ditt nettsted og deretter umiddelbart utviklet en forferdelig mistanke jeg aldri takket nettstedet eieren for disse teknikkene. Alle de unge menn kom derfor glade for å lære dem og nå har i sannhet vært å hanke inn disse tingene. Mange takk for bare å være betydelig tenkt og for settling på rekke fantastiske guider millioner av individer er virkelig ønsket å være klar over. Vår oppriktige unnskyldninger for ikke å uttrykke takknemlighet til tidligere.

 26. Dominick Patrias på 6 oktober 2011 11:28

  Jeg har vært surfer på nettet mer enn tre timer i dag, men jeg har aldri funnet noen interessant artikkel som din. Det er ganske verdt nok for meg. Personlig, hvis alle eiere og bloggere gjort godt innhold som du gjorde, vil netto være mye mer nyttig enn noen gang før.

 27. Long Island hjem inspeksjoner på 7 oktober 2011 03:03

  kom over bloggen din, siden jeg var her Det er noen ting. Vel faktisk jeg kan bruke denne artikkelen også, jeg er så glad jeg fant denne siden på nytt. Jeg trenger denne artikkelen bare fullføre, og det er på en lignende tema som dette innlegget. Jeg er lettet over at jeg fant det, har en god en.

 28. Magali Clarence på 17 oktober 2011 16:04

  Noen genuint utmerket info, Sword lilje jeg oppdaget dette. "Vi protesterer mot urettferdig kritikk, men vi godtar ikke opptjent applaus." Av Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave på 19 oktober 2011 18:41

  Hei der, bare ble klar over bloggen din via Google, og fant ut at det er veldig lærerikt. IA € ™ m kommer til å se opp for Brussel. Jeg vil være takknemlig hvis du fortsetter dette i fremtiden. Mange mennesker vil bli dratt nytte av å skrive. Cheers!

 30. Dorene Goolman på 19 oktober 2011 22:48

  hei der og takk for din informasjon â € "Jeg har sikkert plukket opp noe nytt fra høyre her. Jeg gjorde imidlertid ekspertise flere tekniske poeng å bruke dette nettstedet, siden jeg opplevde å laste nettsiden mange ganger tidligere til jeg kunne få det til å laste riktig. Jeg hadde vært lurer på om webhotellet er OK? Ikke at jeg klager, men treg lasting forekomster ganger vil svært ofte påvirke din plassering i Google og kan skade høy kvalitet score hvis annonsering og markedsføring med Adwords. Vel jeg legger denne RSS til min e-post og kunne se ut for mye mer av din respektive spennende innhold. Sørg for at du oppdaterer denne igjen snart ..

 31. Wilbert Lovorn på 22 oktober 2011 23:31

  IA € ™ m ikke sikker på hvor du får din info, men godt emne. Jeg må bruke litt tid på å lære mye mer eller forstå mer. Takk for god informasjon jeg var ute etter denne info for min misjon.

 32. drt43t3trd425 karen A2E på 13 november 2011 03:10

  Jeg veldig glad for å finne dette stedet på bing, akkurat det jeg var ute etter: D foruten lagret i bokmerker.

 33. Hvordan får du svart fargestoff fra mulch ut av bassenget? på 5 desember 2011 15:54

  [...] Farget Rubber Mulch Farget Rubber Mulch Bilde av Rubberecycle Great! Den nye presidenten Obama er en svært miljøvennlig president! Han har nylig satt ned Rubber Mulch å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; [...]

 34. Hvordan å mulch landskapet med en mulch blåser på 8 desember 2011 02:13

  [...] Sikkerhet i Det hvite hus Safety i Det hvite hus Bilde av Rubber Mulch Rubber Mulch inn på det hvite hus for barnas sikkerhet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -White-house-play ... ; [...]

 35. linux vps på 10 desember 2011 09:30

  Hei der! Vet du om de gjør noen plugins for å bistå med Search Engine Optimization? Jeg prøver å få bloggen min til å rangere for noen målrettede søkeord, men jeg ser ikke veldig gode gevinster. Hvis du vet om kan du dele. Takk!

 36. Louis Vuitton på den 1 januar 2012 08:06

  Hei der! Bra innlegg! Vennligst informer oss når vi kunne se en oppfølging!

 37. Judi Mclilly på 8 januar 2012 18:58

  Hei der. Jeg virkelig nødvendig for å faktisk la en kjapp kommentar, og også informere deg vite at faktisk har jeg fulgt din personlige internett-side for en stund. Fortsett med det svært super jobb og jeg kommer til å sjekke tilbake igjen ganske raskt.

 38. Cortez Mccollester på 25 januar 2012 08:48

  Real lærerikt og fantastisk kroppslig struktur av skriftlig innhold, nå som er bruker genial (:.

 39. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling grønnere med solcellepaneler | Gratis pressemeldinger på 1 februar 2012 02:37

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sine høye standarder for ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installerer 1.1-MW Rooftop System på Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine på 1 februar 2012 07:55

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sin høye standard på ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle produkter [...]

 41. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling grønnere med solcellepaneler | Solar Grønn Generation på 1 februar 2012 21:33

  [...] Har blitt tillatt av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er et gulv som er omtalt i en hvite hus lekeplass. Å forsvare sine høye standarder for brist og miljøbevissthet, Rubberecycle produkter [...]

 42. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling grønnere med solcellepaneler | LeafyWallet på 5 februar 2012 11:04

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sine høye standarder for ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm på 4 april 2012 02:42

  Du må lure på hvordan jeg endte opp her

 44. Beata Townes på 5 april 2012 10:37

  Jeg har oppdaget noen viktige saker gjennom nettstedet ditt innlegg. Ett annet tema jeg ønsker å si er at det er flere spill der ute designet spesielt for førskolealder små barn. De involverer mønster identifikasjon, farger, dyreliv, og modeller. Disse ofte fokus på tilvenning i stedet for utenatlæring. Dette vil holde små barn okkupert uten å ha erfaring som de studerer. Takk

 45. Jay Moore på 4 mai 2012 00:45

  Verdifull info. Fortunate meg jeg fant nettstedet ditt ved en tilfeldighet, og jeg er overrasket over hvorfor dette skjebnens ikke fant sted på forhånd! Jeg bokmerket den.

 46. Sprawdź na på 3 januar 2013 08:18

  Mam nadzieję, ze dalsza Praca autora w Tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać jeg życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire på 2 mars 2013 18:39

  Jeg liker det når folk kommer sammen og dele utsikt, flott blogg, fortsett å skrive.

 48. Lisa på 24 april 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. Gucci på 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl på 6 mai 2013 13:48

  Individer ikke bare hjelpe deg smerte kontroll, men også i å lede et aktivt liv.
  Det er to hovedgrunntyper med hensyn til årlige egenandeler, såle og familie.

 51. Florencia på 18 mai 2013 11:47

  Det er faktisk veldig vanskelig i denne travle liv å lytte nyheter på TV, derfor bruker jeg bare world wide web av den grunn, og få den nyeste informasjonen.

 52. Tjen penger på 23 mai 2013 12:59

  Du er nødt til å analysere din fokus på kjøperen for å komme opp med
  riktig blanding av tabeller. De vil være i stand til å tutorial oss langt bedre.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com på 11 juni 2013 02:55

  Du kan opprette en bestemt podcast utelukkende mens skaffe
  en video tutorials kamera eller selv synes enhet og produsere
  en podcast.
  Kategorien Generelt vil gi deg beskjed i tilfelle at flere bekymringer
  er faktisk urovekkende enhet eller kanskje hvis systemet er i orden.

 54. AUTOMATY online på 17 juni 2013 01:19

  Jeg anser alle ideer du har tilbudt i innlegget ditt.
  De er veldig overbevisende, og kan definitivt jobbe.

  Likevel, de innleggene er for raske for nybegynnere.

  Kan du forlenge dem litt fra neste gang?
  Takk for innlegget.

 55. miumiuアウトレット på 19 juni 2013 02:02

  For ulike mennesker, er helt image bærer annerledes
  foreninger. Kim Kardashian linje, som muligens debut i 2011, vil være avhengig av de designer bedrifter Kardashian søstrene har vært på jakt etter for butikken deres Dash.

 56. designer Tory Burch stil på 19 juni 2013 13:52

  Så vi er tause, vi ensomme, våre medarbeidere ensom.

  Dermed gjennom et uttrykk for kjærlighet, kom jeg over min lidenskap for å oppnå sculpting med papir.
  Disse elementene tilby verdi, nytte og ensartede funksjoner funksjoner.
  Luxottica sier at dette selskapet tjener
  sekstifire kroner på per dollar av salget. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. kosthold trender på 26 juni 2013 11:47

  Flekk på med dette skrive opp, jeg tror virkelig at dette nettstedet trenger mye
  mer oppmerksomhet. Jeg vil trolig være tilbake igjen for å lese mer, takk for informasjonen!

 58. Marni Feng på 4 juli 2013 07:30

  Det er ofte et tilsynsorgan godkjent av regjeringen, som styrer det finansielle markedet.

 59. Sophie giraffen engros på 7 juli 2013 23:57

  Hei, jeg tror dette er en utmerket nettside. Jeg StumbledUpon det;) Jeg kommer til å komme tilbake igjen siden jeg har bokmerket den. Penger og frihet er den beste måten å endre, kan du bli rik og fortsette å lede andre mennesker.

 60. randki på 10 juli 2013 12:02

  Wow det var merkelig. Jeg bare skrev en veldig lang kommentar, men etter at jeg klikket sende min kommentar dukket ikke opp. Grrrr ... vel jeg ikke å skrive
  alt om igjen. Uansett, ville bare si fantastisk blogg!

 61. super randki på 19 juli 2013 01:48

  Vi snublet over her kommer fra en annen web-adresse og trodde jeg kan like godt sjekke ut ting.
  Jeg liker det jeg ser så nå er jeg følger deg. Ser frem til å utforske din egen side igjen.

 62. hjemmeside på 23 juli 2013 17:59

  Sannheten er at det finnes mer konstruktive løsninger
  på dette problemet, og i mange henseender, søker en frihet gjeldslette rekkefølge, deretter høyre
  for å hente hjelp. Gjelds Rapport: Topp Solutions til å løse dine gjeldsproblemer Aksepter situasjonen Et problem
  at mange mennesker måtte selge sine eiendommer og mange gikk konkurs.
  Gratis konsolidering tjenester leveres av offentlige programmer som kan følges
  er gjeldsordning. Det er ikke behov for en konsolidering
  lån kan ikke ha kunnskap om.

  Se inn i min hjemmeside :: hjemmeside

 63. Rayford på 3 august 2013 03:39

  Hі der for å еvery kroppen, det er min første gå å se på denne bloggen; dette nettstedet inkluderer fantastisk og genuint fint materiale designet for besøkende.

  Føl deg fri til å besøke min hjemmeside :: Xanax * Rayford *

 64. anonse towarzyskie på 25 september 2013 11:19

  Jeg vil gjerne takke deg for den innsatsen du har lagt i penning denne bloggen.
  Jeg håper å se de samme høyverdige blogginnlegg av
  deg senere også. Faktisk din kreativ skriving
  evner har inspirert meg til å få min egen blogg nå;)

 65. Alda på 21 oktober 2013 09:19

  Hei der! Jeg kunne ha sverget jeg har besøkt dette nettstedet før, men etter
  ser på mange av innleggene jeg innså at det er nytt for meg.
  Anyhow, jeg er absolutt glad jeg fant det og jeg skal være bok-merking det
  og sjekke tilbake ofte!

 66. Rogapopi2 på 13 januar 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web penger =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Farget Rubber Mulch | Tjen penger Online Information on 26 mars 2014 09:33

  [...] President! Han har nylig satt ned Rubber Mulch å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; tid for mulch! 9-18-10 P9180019 østlige kanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmerke på Delicious [...]

 68. tid for mulch! 9-18-10 | Gratis Trees å holde vår planet grønn på 4 april 2014 14:43

  [...] President! Han har nylig satt ned Rubber Mulch å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; Østlige utkanten defind. 12-1-10 PC017845 bokmerke på Delicious Digg dette innlegget Anbefaler på Facebook [...]

 69. Johne540 på 1 mai 2014 11:29

  Veldig godt skrevet artikkelen. Det vil være nyttig for alle som usess det, samt undertegnede aaadggeedkka

 70. Mulberry Clutch Vesker Rabatt ved et på 18 juni 2014 02:50

  Billige Mulberry Clutch Vesker ...

  Rachel Zoe finner en ny muse uten fullt endre Mulberry Clutch Vesker Rabatt hennes melodi

  - Rachel Zoe gikk litt mer skreddersydd - Mulberry Clutch Vesker og litt tøffere - for den nye sesongen, Mulberry Clutch Vesker Rabatt, risting av så ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement på 27 august 2014 11:21

  Découvrez les milliers de filmer streaming 50000 heftelser unik et Des viser utførelser ET scener streaming
  gratuit juste pour vous sur des plateformes dykkere:
  Megavideo, megaupload, divx Dailymotion et youtub.

  Stopp av siden min: regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

Legg gjerne igjen en kommentar ... eller
... Eller
og oh, hvis du ønsker et bilde som skal vises med kommentaren din, går du få en gravatar !


Steder å besøke og folk vi liker i bærekraftig og øko-fornuftig web og blogspace ... få fet ::: Link til oss eller annonsere ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, et registrert varemerke for Consumer Trend Nyheter | Logg inn

CTN GREEN