First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes

1 april 2009 av admin

Ny lekeplass overflaten brukes i det hvite hus lekeplass, valgt for sin sikkerhet og miljøfaktorer. Rubberecycle.com beæret over å være en del av å holde den første familien trygt.

Når det hvite hus nylig hadde en lekeplass installert, valgte de resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle.com av Lakewood New Jersey i stedet for de mange andre alternativer.

"Som mange første familiene, Obamas har lagt sitt personlige preg på det hvite hus. Fra kjøkkenhagen til den nye lekeplassen, de har vært veldig pliktoppfyllende og engasjert i disse beslutningene. De valgte Rubberecycle sin Rubber Mulch og Gummi fortauskanter for sin nye lekeplass både for sikkerheten og for sine "grønne" egenskaper ", sier Keith Sacks, Rubberecycle visepresident.

Han legger til: Vi ble fortalt Sasha og Malia elsker sin nye lekeplass, og vi er beæret over å være en del av å holde dem og millioner av andre barn trygge, mens fremme en fornybar ressurs.

Se videoen:
Barbara Tulipane, og Rich Dolesh av The National Recreation og Park Association, sammen med Tom Norquist av Game Time kontaktet Det hvite hus for å understreke lekeplass sikkerhet som deretter kontaktet Rubberecycle.


"Playsafer Rubber Mulch absorberer mer støt innflytelse enn noen annen lekeplass overflatemateriale. Dette er spesielt viktig fordi mer enn 550.000 barn ende opp i akuttmottaket hvert år med alvorlige lekeplass skader. Playsafer Rubber Mulch hindrer benbrudd og andre problemer som du får med andre sikkerhets overflater, "sier Sacks.

Lekeplassen overflaten er den tryggeste produkt på markedet i dag. Denne lekeplassen overflaten ble gjort fra 1400 brukte dekk som gjør det miljøvennlig. Det er et populært sikkerhet overflate for skoler, kommuner og barnehager.

Se bilder av Det hvite hus lekeplass med Playsafer Rubber Mulch, gå til http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Om Rubberecycle:
Rubberecycle introdusert topp kvalitet gummi overflateprodukter til de kommersielle, bolig og militære markeder i 1998. Deres lekeplass mulch holder alle CPSC, ASTM og Ipema (The International lekeapparater Manufacturers Association) retningslinjer for sikkerhet og er ADA godkjent. Pioneren i dekket gjenvinningsindustrien, benytter Rubberecycle den mest avanserte teknologi og utstyr for å resirkulere dekk på stedet. Den resulterende lekeplassunderlag er lite vedlikehold, trygt for barn og leveres med livstidsgaranti og er en fantastisk "Grønn løsning" for sikkerheten til våre barn.

Share / Save / Bookmark

Gjør Current

Kommentarer

87 Responses to "First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes"

 1. Gro på 7 april 2009 11:15

  Swing satt i Det hvite hus er vakkert og det ser ut til å være en form for plast med et tre korn utseende til det. Gummi buffings at stykket deteksjonsutstyr sitter på er helt ikke miljømessig forsvarlig som det enkle faktum at bakken opp dekkene er giftig og RELEASE CARCINAGINS INTO THE AIR som ikke er trygt for våre barn og miljø. Hva er blyinnholdet i farge som de bruker for gummi buffings og lekeapparater? Vår regjering ønsker å gå grønt og redde planeten og helsen til våre barn, men da Obama innrømmer å ha bakken opp dekkene installert som den foretrukne sikkerhets overflate. Det forklarer helt hvordan en ensidige ting har gått i Amerika som våre folkevalgte kan lyve og jukse for å få det som tjener dem for deres egen interesse, som kan kalles rettighets !!!!!!!!!!!!!!!! !

  (Red: fjernet politisk rant - CTN er ikke en politisk talerstol)
  /// Jeg vet at dette vil falle for døve ører igjen ... ... Obama ///

 2. admin på 13 april 2009 04:48

  Vi setter pris på at hvis du gjør en kvalitativ påstand, som du sitere dine referanser.
  ovenfor plakat burde ha gjort det - muligens sitert:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  På denne måten Rubberecycle inc poepl har en måte å svare med samme mynt med forsket informativ info. Fenol outgassing problemer er vanlige problemer nok at dette materialet ikke brukes innendørs, så ville man håper at den grønne belegget på dekk biter er i stand til å arrestere et slikt problem ....

  Takket l for dine observasjoner Gro - god fangst!

 3. Jim på 28 april 2009 13:31

  Jeg tror Gro artikkel var mer i tråd med sitt sinne mot regjeringen og den nåværende administrasjonen enn resirkulert gummi.

  Ved gjenvinning dekk er det en stor sparer til deponier og en nedgang i trærne som brukes til å fylle samme formål.

  I å lese gjennom artikkelen nevnes det refererer til en annen artikkel skrevet av Nor Carolinas dept av Ag. I det nevner de nivåene av sink i gummi, men også nevne at sink finnes i gjødsel og plante mat kombinert med gummi mulch kan føre til høye nivåer av sink utlekking inn planter og grunnvann.

  Det ser ut til at de resirkulerte dekk er ikke i seg selv å takke. Det er noen selskaper som bruker ikke giftig organisk farge i sin døende prosessen.

 4. GTB på 2 mai 2009 04:58

  lar sjekk gummi recycle for sine data.

 5. Sandy på 4 mai 2009 14:15

  Obama, som alltid, er mitt idol. Takk Gud, ble han valgt av amerikanerne. Vi er for gummi resirkulere.

 6. Rubberecycle Mulch (rubberecycle) 's status på tirsdag, 08-Sep-09 03:17:09 UTC - Identi.ca på 7 september 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) 's status på tirsdag, 13-Oct-09 18:32:15 UTC - Identi.ca på 13 oktober 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) 's status på fredag, 23-Oct-09 12:59:20 UTC - Identi.ca på 23 oktober 2009 05:59
 9. Mary James på 11 desember 2009 09:13

  Jeg har alltid elsket Rubber Mulch. Jeg satte den i hagen min, og da jeg så denne artikkelen at presidenten installerte det også, og fra samme selskap som jeg gjorde. Jeg fortalte mine barn, og de var så glade! Det eneste jeg var litt nervøs fordi jeg hadde lest afew sted at det ikke var så trygt. Men så innså jeg hvor mange som bruker det og hvor mye bra det er at jeg kjøpte den. Nå er jeg bare så denne artikkelen for de som er som meg og litt bekymret http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Det gjør u føler meg mye bedre mens du ser barna har en flott tid!

 10. Rubbermulch på 21 desember 2009 08:36

  Jeg fant ut at EPA anbefaler sterkt dekk gummi mulch for lekeplasser. http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm også lekeplass sikkerhet overflaten lekeplass manual - det er sterkt anbefalt.

 11. Rubbermulch på 21 desember 2009 20:49

  Vennligst sjekk ut siden 3,4 og side 9 på http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  lekeplass sikkerhetshåndbok og lekeplassunderlag.

 12. Lekeplass Blog »Blog Archive» Playground Safety Surface på 13 april 2010 08:46

  [...] For å Rubber Mulch for å være den utvalgte lekeplass sikkerhet overflaten ved det hvite hus ansatte for første familien [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com på 15 april 2010 11:02

  First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes ...

  Ny lekeplass overflaten brukes i det hvite hus lekeplass, valgt for sin saf ......

 14. Lekeplass Blog »Blog Archive» 5 trinn familier og lokalsamfunn bør ta for å sikre sikkerheten på lekeplassen på 10 mai 2010 20:04

  [...] Med kunngjøringen av First Lady Michelle Obama la oss gå initiativ til å kjempe barndommen fedme, The International lekeapparater Manufacturers Association (Ipema) er minner foreldre om viktigheten av å tilby en time gratis spill utendørs i et trygt lekemiljø. [...]

 15. San Fransisco Lekeplasser Stengt etter Kids Hurt på 6 oktober 2010 22:32

  [...] Mulch som den første familien i Det hvite hus gjorde. Her er en funksjon historie (video) om lekeplass sikkerhet og gummi mulch. Vennligst Mark & ​​Share Dette [...]

 16. Kontor forretningssenter på 22 november 2010 01:13

  First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på

 17. satellitt direkte på 20 juni 2011 13:01

  Takk bror!

 18. I pad funksjoner på 22 juni 2011 15:33

  Bra innlegg. Jeg lærer en ting mer utfordrende på helt forskjellige blogger hver dag. Det kan hele tiden være stimulerende å lese innhold fra ulike forfattere og følg noe en ting fra butikken deres. Jeg ville foretrekker å bruke noen med innholdet materialet på min blogg om du ikke har noe imot. Natually Jeg skal gi deg en hyperkobling på nettet blogg. Takk for at du delte.

 19. Hjem på 14 juli 2011 12:32

  President Obama på hans barn!

 20. Leo Sorbera på 16 juli 2011 23:04

  God dag! Min kone og jeg skriver ofte gjest innlegg for andre nettsted eiere å bidra til å øke publisitet til vårt arbeid, samt gi gode artikler til bloggen eiere. Det er virkelig en vinn vinn situasjon! Hvis du er interessert gjerne sende meg en e-post til: Kubick@yahoo.com slik at vi kan kommunisere videre. Takk!

 21. kjøleskap reparasjon san jose på 5 august 2011 01:14

  Se Pres. Obama På White House Playground ....

 22. Rolf Fred på 3 september 2011 01:41

  være tilbake ofte for å sjekke opp på nye innlegg

 23. Lav Testosteron Symptomer på 23 september 2011 23:39

  Youre sirkle dreneringshull ved å unndra spørsmålet i forhold til å gi et fullverdig svar.

 24. Kennith Zylka på 2 oktober 2011 12:54

  ï »¿Hei der, bare ble klar over bloggen din via Google, og fant at det er virkelig informativt. Jeg skal se opp for Brussel. Jeg vil sette pris på om du fortsetter dette i fremtiden. Masse folk vil bli dratt nytte av å skrive. Cheers!

 25. Nasze Mazury å drøv natury på 6 oktober 2011 12:59

  Jeg og mine venner kom analysere de fine nyttige tips på nettstedet ditt, og deretter umiddelbart utviklet en forferdelig mistanke jeg aldri takket nettstedet eieren for disse teknikkene. Alle de unge menn kom derfor glade for å lære dem, og nå har i sannhet blitt hanke inn disse tingene. Mange takk for bare å være betydelig tenkt og for bosetting på rekke fantastiske guider millioner av individer er virkelig ønsket å være klar over. Vår oppriktige unnskyldninger for ikke å uttrykke takknemlighet til tidligere.

 26. Dominick Patrias på 6 oktober 2011 11:28

  Jeg har vært surfer på nettet mer enn tre timer i dag, men jeg har aldri funnet noen interessant artikkel som din. Det er ganske verdt nok for meg. Personlig, hvis alle eiere og bloggere gjort godt innhold som du gjorde, vil netto være mye mer nyttig enn noen gang før.

 27. Long Island hjem inspeksjoner på 7 oktober 2011 03:03

  kom over bloggen din, siden jeg var her Det er noen ting. Vel faktisk jeg kan bruke denne artikkelen også, jeg er så glad jeg fant denne siden på nytt. Jeg trenger denne artikkelen bare fullføre, og det er på en lignende tema som dette innlegget. Jeg er lettet over at jeg fant det, har en god en.

 28. Magali Clarence på 17 oktober 2011 16:04

  Noen genuint utmerket info, Sword lilje jeg oppdaget dette. "Vi protesterer mot urettferdig kritikk, men vi aksepterer ikke opptjente applaus." Av Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave på 19 oktober 2011 18:41

  Hei der, bare ble klar over bloggen din via Google, og fant ut at det er veldig lærerikt. IA € ™ m kommer til å se opp for Brussel. Jeg vil være takknemlig om du fortsetter dette i fremtiden. Mange mennesker vil bli dratt nytte av å skrive. Cheers!

 30. Dorene Goolman på 19 oktober 2011 22:48

  hei der og takk for din informasjon â € "Jeg har sikkert plukket opp noe nytt fra høyre her. Jeg gjorde imidlertid ekspertise flere tekniske punkter som bruker denne nettsiden, siden jeg opplevde å laste nettsiden mange ganger tidligere til jeg kunne få det til å laste riktig. Jeg hadde vært lurer på om webhotellet er OK? Ikke at jeg klager, men treg lasting tilfeller ganger vil svært ofte påvirke din plassering i Google og kan skade kvalitetspoeng hvis annonsering og markedsføring med Adwords. Vel jeg legger denne RSS til min e-post og kunne se ut for mye mer av din respektive spennende innhold. Sørg for at du oppdaterer denne igjen snart ..

 31. Wilbert Lovorn på 22 oktober 2011 23:31

  IA € ™ m ikke sikker på hvor du får din info, men godt emne. Jeg må bruke litt tid på å lære mye mer eller forstå mer. Takk for god informasjon jeg var ute etter denne info for min misjon.

 32. drt43t3trd425 karen A2E på 13 november 2011 03:10

  Jeg veldig glad for å finne dette stedet på bing, akkurat det jeg var ute etter: D foruten lagret i bokmerker.

 33. Hvordan får du svart fargestoff fra mulch ut av bassenget? på 5 desember 2011 15:54

  [...] Farget Rubber Mulch Farget Rubber Mulch Bilde av Rubberecycle Great! Den nye President Obama er en svært miljøvennlig president! Han har nylig satt ned Rubber Mulch for å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; [...]

 34. Hvordan mulch landskapet med en mulch blåser på 8 desember 2011 02:13

  [...] Sikkerhet i Det hvite hus Safety i Det hvite hus Bilde av Rubber Mulch Rubber Mulch inn på det hvite hus for barnas sikkerhet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -white-house-play ... ; [...]

 35. linux vps på 10 desember 2011 09:30

  Hei! Vet du om de gjør noen plugins for å bistå med Search Engine Optimization? Jeg prøver å få min blogg til å rangere for noen målrettede søkeord, men jeg ser ikke veldig gode gevinster. Hvis du vet om kan du dele. Takk!

 36. Louis Vuitton på den 1 januar 2012 08:06

  Hei der! Bra innlegg! Vennligst informer oss når vi kunne se en oppfølging!

 37. Judi Mclilly på 8 januar 2012 18:58

  Hei. Jeg virkelig nødvendig å faktisk legge inn en rask kommentar, og også informere deg vite at faktisk har jeg fulgt din personlige internett-side for en stund. Fortsett med det svært super jobb og jeg kommer til å sjekke tilbake igjen ganske raskt.

 38. Cortez Mccollester på 25 januar 2012 08:48

  Real lærerikt og flott kroppslige strukturen i skriftlig innhold, nå det er brukeren genial (:.

 39. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling Grønnere med solpaneler | Gratis pressemeldinger på 1 februar 2012 02:37

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sine høye standarder for ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installerer 1.1-MW Rooftop System på Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine på 1 februar 2012 07:55

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sine høye standarder for ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle produkter [...]

 41. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling Grønnere med solpaneler | Solar Grønn Generasjon på 1 februar 2012 21:33

  [...] Har blitt tillatt av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er et gulv som er omtalt i en hvite hus lekeplass. Å forsvare sine høye standarder for brist og miljøbevissthet, Rubberecycle produkter [...]

 42. Rubberecycle Rubber Mulch Produsent Gjør Recycling Grønnere med solpaneler | LeafyWallet på 5 februar 2012 11:04

  [...] Blitt godkjent av Michelle Obama, som Playsafer gummi mulch er gulv som er omtalt i Det hvite hus lekeplass. For å opprettholde sine høye standarder for ansvar og miljøbevissthet, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm på 4 april 2012 02:42

  Du må lure på hvordan jeg endte opp her

 44. Beata Townes på 5 april 2012 10:37

  Jeg har oppdaget noen viktige saker gjennom nettstedet ditt innlegg. En annen gjenstand jeg ønsker å si er at det er flere spill der ute designet spesielt for førskolealder små barn. De innebærer mønster identifikasjon, farger, dyrelivet og modeller. Disse fokuserer ofte på familiarisering i stedet for utenatlæring. Dette vil holde små barn okkupert uten å ha den erfaringen som de studerer. Takk

 45. Jay Moore på 4 mai 2012 00:45

  Verdifull info. Fortunate meg jeg fant nettstedet ditt ved en tilfeldighet, og jeg er overrasket over at dette skjebnens ikke fant sted på forhånd! Jeg bokmerket den.

 46. Sprawdź na på 3 januar 2013 08:18

  Mam nadzieję, że dalsza praca autora w Tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać jeg życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire på 2 mars 2013 18:39

  Jeg liker det når folk kommer sammen og dele utsikt, god blogg, holde skriftlig.

 48. Lisa på 24 april 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci på 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl på 6 mai 2013 13:48

  Individer ikke bare hjelpe deg smerte kontroll, men også i å lede et aktivt liv.
  Det finnes to hovedgrunntyper med hensyn til årlige egenandeler, såle og familie.

 51. Florencia på 18 mai 2013 11:47

  Det er faktisk veldig vanskelig i denne travle liv for å høre nyheter på TV, derfor kan jeg bare bruke world wide web av den grunn, og få den nyeste informasjonen.

 52. Tjen penger på 23 mai 2013 12:59

  Du må analysere fokus på kjøperen for å komme opp med
  riktig blanding av tabeller. De vil være i stand til å tutorial oss langt bedre.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com på 11 juni 2013 02:55

  Du kan lage den aktuelle podcasten utelukkende mens skaffe
  en video tutorials kamera eller selv synes enhet og produksjon
  en podcast.
  I kategorien Generelt vil fortelle deg i tilfelle at flere bekymringer
  er faktisk urovekkende enhet eller kanskje hvis systemet er i orden.

 54. automaty online på 17 juni 2013 01:19

  Jeg anser alle ideer du har tilbudt i innlegget ditt.
  De er veldig overbevisende, og kan definitivt jobbe.

  Likevel, de innleggene er for rask for nybegynnere.

  Kan du forlenge dem litt fra neste gang?
  Takk for innlegget.

 55. MIUMIUアウトレット på 19 juni 2013 02:02

  For forskjellige mennesker, er merkevaren bærer annerledes
  foreninger. Kim Kardashian linje, som kan muligens debut i 2011, vil bli avhengig av designer virksomheter de Kardashian søstre har vært på jakt etter for butikken deres Dash.

 56. designeren Tory Burch stil på 19 juni 2013 13:52

  Så vi er tause, vi ensomme, våre medarbeidere ensom.

  Dermed gjennom et uttrykk for kjærlighet, kom jeg over min lidenskap for å oppnå sculpting med papir.
  Disse elementene har verdi, nytte og ensartede funksjoner funksjoner.
  Luxottica sier at dette selskapet tjener
  sekstifire kroner på per dollar av salget. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. kosthold trender på 26 juni 2013 11:47

  Flekk på med dette skrive opp, jeg tror virkelig at dette nettstedet trenger mye
  mer oppmerksomhet. Jeg vil trolig være tilbake igjen for å lese mer, takk for informasjonen!

 58. Marni Feng på 4 juli 2013 07:30

  Det er ofte et tilsynsorgan godkjent av regjeringen, som styrer det finansielle markedet.

 59. Sophie sjiraffen engros på 7 juli 2013 23:57

  Hei, jeg tror dette er en utmerket nettside. Jeg StumbledUpon det;) Jeg kommer til å komme tilbake igjen siden jeg har bokmerket den. Penger og frihet er den beste måten å endre, kan du bli rik og fortsette å lede andre mennesker.

 60. randki på 10 juli 2013 12:02

  Wow det var merkelig. Jeg bare skrev en veldig lang kommentar, men etter at jeg klikket sende min kommentar ikke opp. Grrrr ... vel Jeg skriver ikke
  alt dette på nytt. Uansett, ville bare si fantastisk blogg!

 61. super randki på 19 juli 2013 01:48

  Vi snublet over her kommer fra en annen web-adresse og trodde jeg kan like godt sjekke ut ting.
  Jeg liker det jeg ser, så nå er jeg følger deg. Ser frem til å utforske nettsiden din igjen.

 62. hjemmeside på 23 juli 2013 17:59

  Sannheten er at det er mer konstruktive løsninger
  på dette problemet, og i mange henseender, søker en frihet gjeldslette orden, deretter høyre
  plassere for å få hjelp. Gjeld Rapport: Mest Solutions til å løse dine gjeldsproblemer Aksepter situasjonen Et problem
  at mange mennesker måtte selge sine eiendommer og mange gikk konkurs.
  Gratis konsolidering tjenester leveres av offentlige programmer som kan følges
  er gjeldsordning. Det er ikke behov for en konsolidering
  lån kan ikke ha kunnskap om.

  Se inn min hjemmeside :: hjemmeside

 63. Rayford på 3 august 2013 03:39

  Hі der for å еvery kroppen, det er min første gå å se på denne bloggen; dette nettstedet inkluderer kjempebra og genuint fint materiale designet for besøkende.

  Føl deg fri til å besøke min nettside :: Xanax * Rayford *

 64. anonse towarzyskie på 25 september 2013 11:19

  Jeg vil gjerne takke deg for den innsatsen du har satt i penning denne bloggen.
  Jeg håper å se de samme høyverdige blogginnlegg av
  du senere også. Faktisk din kreativ skriving
  evner har inspirert meg til å få min egen blogg nå;)

 65. Alda på 21 oktober 2013 09:19

  Hei der! Jeg kunne ha sverget jeg har besøkt dette nettstedet før, men etter
  ser på mange av de innleggene jeg innså at det er nytt for meg.
  Anyhow, jeg er absolutt glad jeg fant den og jeg skal være bok-merking det
  og sjekke innom ofte!

 66. Rogapopi2 på 13 januar 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web penger =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Farget Rubber Mulch | Make Money Online Information på 26 mars 2014 09:33

  [...] President! Han har nylig satt ned Rubber Mulch for å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; tid for mulch! 9-18-10 P9180019 Eastern edge defind. 12-1-10 PC017845 Bokmerke på Delicious [...]

 68. tid for mulch! 9-18-10 | Gratis Trees å holde vår planet grønn på 4 april 2014 14:43

  [...] President! Han har nylig satt ned Rubber Mulch for å beskytte sine barn fra å bli skadet! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; Østlige utkanten defind. 12-1-10 PC017845 Bokmerke på Delicious Digg dette innlegget Anbefal på Facebook [...]

 69. Johne540 på 1 mai 2014 11:29

  Veldig godt skrevet artikkelen. Det vil være nyttig for alle som usess det, samt undertegnede aaadggeedkka

 70. Mulberry Clutch Vesker Rabatt ved et på 18 juni 2014 02:50

  Billige Mulberry Clutch Vesker ...

  Rachel Zoe finner en ny muse uten helt å endre Mulberry Clutch Vesker Rabatt hennes melodi

  - Rachel Zoe gikk litt mer skreddersydd - Billig Mulberry Clutch Vesker og litt tøffere - for den nye sesongen, Mulberry Clutch Vesker Rabatt, risting av så ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement på 27 august 2014 11:21

  Découvrez les milliers de filmer streaming 50000 heftelser unik et des vis ferdig ET scener streaming
  gratuit juste pour vous sur des plateformes dykkere:
  Megavideo, megaupload, divx Dailymotion et youtub.

  Stopp av siden min: Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy på 18 september 2014 10:38

  BBC news rapporterer EU media kommissær Viviane
  Reding som sier: "I Europa, som i andre kontinenter, med de muligheter for folk nyte filmer på nettet er satt til å øke enormt i løpet av de neste årene".

  Se inn min side - Regarder Lucy

 73. ダーツUltima dart på 20 september 2014 21:47

  ダーツultima dart ...

  First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 74. Daine S. Mcclarin på 20 september 2014 22:07

  Min ektefelle og jeg snublet over her fra en annen side og
  tenkte jeg skulle sjekke ut ting. Jeg liker det jeg ser
  Så nå er jeg følger deg. Ser frem til å se over nettsiden din enda en gang.

  Her er mitt blogginnlegg, Daine S. Mcclarin

 75. dragonvale generateur på 21 september 2014 02:29

  En typisk fransk Mani består av en hvit kant som følger krumningen av spiker og en klar top coat.

  Du kan tilbringe en dag med utforskning utrolig Paris og besøk
  de berømte kirker og museer. Som du kanskje er klar over, den
  French regelmessig nyte et glass vin, spesielt
  på måltidene.

  Her er mitt nettsted - dragonvale generateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ på 22 september 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  First Ever hvite hus Playground Bruker Resirkulert Playsafer Rubber Mulch og Gummi fortauskanter fra Rubberecycle, Som sett på 60 Minutes: CTN GREEN NYHETER ...

 77. Joye B. Harriger på 29 september 2014 06:22

  Bemerkelsesverdig! Dens virkelig fantastisk innlegg, har jeg fått mye klar idé
  angå fra denne paragrafen.

 78. Romona U. Poehler på 5 oktober 2014 08:47

  Det er fantastisk å gå for å se denne nettsiden og lese synspunktene til alle kolleger om
  dette innlegget, mens jeg er også opptatt av å få erfaring.

 79. Aundrea I. Cesario på 6 oktober 2014 04:29

  Hei alle, her hver person er å dele disse typer kunnskap, derfor er det fint å lese
  denne bloggen, og jeg pleide å betale et raskt besøk denne nettsiden
  daglig.

 80. Daine X. Preedom på 7 oktober 2014 15:17

  Flott innlegg. Jeg skulle sjekke hele tiden denne bloggen og jeg
  er imponert! Ekstremt nyttig info spesielt den siste delen :) jeg ta vare på slik informasjon en
  mye. Jeg søkte denne visse opplysninger i svært lang tid.
  Takk og lykke til.

 81. Gene J. Gobler på 8 oktober 2014 08:46

  På dette tidspunktet er jeg klar til å gjøre min frokost,
  da har min frokost kommer nok en gang til å lese
  ytterligere nyheter.

 82. ryddige katter bris kullet på 13 oktober 2014 00:12

  Det er ikke min første gang å betale et raskt besøk denne nettsiden, jeg surfer
  denne nettsiden Dailly og få hyggelige informasjon herfra daglig.

 83. igribesplatno på 23 oktober 2014 09:38

  igri-besplatno.bep.co.id

 84. vel Mens noen kan ærlig si at de liker rengjøring på 12 november 2014 06:11

  michael kors fabrikkutsalg ...

  Bare de rikeste kvinnene hadde de beste Isabel Marant Sko og vakreste kjoler. Inntjeningen skal også MCM Vesker til Isabel Marant sko være avgjørende fra Chiptole (CMG), Dow Chemical (DOW), Green Mountain Coffee Roasters (GMCR), Kellogg (K), Las V ...

 85. før og etter bilder av brestrogen på 1 februar 2015 03:05

  Produktet eller tjenesten er svært høyt priset fortsatt klart billigere
  at bryst ekstrautstyr kirurgi. Utfall for dette produktet kunne
  sees i løpet av fem til åtte uker. Ved hjelp av denne naturlige løsningen,
  du tilfeldigvis være å finne den ideelle involverer sammen universet:
  Eleganse uten å skade kvaliteten før og etter bilder av brestrogen liv.

 86. nboa på 23 februar 2015 17:06

  Når du kjøper det du ønsker å vite at du er å skaffe den billigste forsikringen.
  Det har mikrobølgeovn, kjøleskap, TV, ekstern spotlight og generator som føles deg
  som hjemme. Hvis målet ditt er å gå på ski bak en båt med en av disse, bør du sørge for at du har riktig type.

 87. Mikayla på 5 juni 2015 12:51

  Takk for at ens vidunderlige innlegg! Jeg likte definitivt lese den, vil du bli en stor forfatter.
  Jeg vil være sikker på å bokmerke bloggen din, og vil ofte komme tilbake en dag.
  Jeg vil oppfordre deg til slutt fortsette din store
  innlegg, ha en fin morgen!

Legg gjerne igjen en kommentar ... eller
... Eller
og oh, hvis du ønsker et bilde som skal vises med kommentaren din, går du få en gravatar !


Steder å besøke og folk vi liker i bærekraftig og øko-fornuftig web og blogspace ... få fet ::: Link til oss eller annonsere ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, et registrert varemerke for Consumer Trend Nyheter | Logg inn

CTN GREEN