Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Gerecycleerd Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes

1 april 2009 door admin

Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen omwille van zijn veiligheid en milieu factoren. Rubberecycle.com vereerd om een deel van het houden van de eerste familie veilig zijn.

Wanneer het witte huis had onlangs een speeltuin geïnstalleerd, koos ze gerecycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle.com van Lakewood New Jersey in plaats van de vele andere opties.

"Net als veel eerste families, de Obama's hun persoonlijke touch hebben toegevoegd aan het Witte Huis. Uit de moestuin aan de nieuwe speeltuin, hebben ze zeer consciëntieus en betrokken bij deze beslissingen geweest. Zij kozen Rubberecycle's Rubber Mulch en Rubber Opstanden voor hun nieuwe speeltuin zowel voor de veiligheid als voor zijn 'groene' eigenschappen ", zegt Keith Sacks, Rubberecycle Vice President.

Hij voegt eraan toe, We kregen te horen Sasha en Malia houden van hun nieuwe speelplaats, en wij zijn vereerd om een ​​deel van het houden van hen en miljoenen andere kinderen veilig zijn, terwijl het bevorderen van een hernieuwbare bron.

Zie video:
Barbara Tulipane, en Rich Dolesh van The National Recreation en Park Association, in samenwerking met Tom Norquist van Game Time contacteerde het Witte Huis aan speeltuin de veiligheid, die vervolgens contact Rubberecycle benadrukken.


"Playsafer Rubber Mulch absorbeert meer schokken impact dan enig ander speeltuin oppervlaktemateriaal. Dit is vooral belangrijk omdat meer dan 550.000 kinderen belanden in de spoedafdeling elk jaar met ernstige verwondingen speeltuin. Playsafer Rubber Mulch voorkomt gebroken botten en andere problemen die je krijgt met andere veiligheids-oppervlakken, "zei Sacks.

De speeltuin oppervlak is het veiligste product op de markt vandaag. Deze speeltuin oppervlak werd gemaakt van 1400 gebruikte banden waardoor het milieuvriendelijker te maken. Het is een populaire veiligheid oppervlak voor scholen, gemeenten, en kinderdagverblijven.

Om foto's van het Witte Huis speeltuin met de Playsafer Rubber Mulch zien, ga naar http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Over Rubberecycle:
Rubberecycle geïntroduceerd topkwaliteit rubbertoplaag producten aan de commerciële, residentiële en militaire markten in 1998. Hun speelplaats mulch voldoet aan alle CPSC, ASTM, en Ipema (The International Play Equipment Manufacturers Association) veiligheidsrichtlijnen en is ADA goedgekeurd. De pionier in de band recycling industrie, Rubberecycle maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om banden te recycleren op het terrein. De resulterende speeltuin wegdek is onderhoudsarm, veilig voor kinderen en wordt geleverd met een levenslange garantie en is een fantastische "groene oplossing" voor de veiligheid van onze kinderen.

Share / Save / Bookmark

Make Current

Reacties

70 Reacties op "First Ever Witte Huis Playground Gebruikt Gerecycleerd Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes"

 1. Gro op 7 april 2009 11:15

  De op het Witte Huis swing is mooi en het lijkt een vorm van kunststof met een houtnerf uitstraling aan het zijn. De rubberen buffings dat het spel equipement zit op is totaal niet Mileuvriendelijk als het simpele feit dat vermalen banden zijn giftig en RELEASE CARCINAGINS in de lucht die niet veilig is voor onze kinderen en het milieu. Wat is het loodgehalte in de kleuren die ze gebruiken voor de rubber-buffings en speeltoestellen? Onze regering wil om te gaan groen en de planeet te redden en de gezondheid van onze kinderen, maar toen Obama laat te zijn vermalen banden geïnstalleerd als de veiligheid oppervlak product aangewezen. Het verklaart helemaal hoe eenzijdig dingen in Amerika zijn gegaan als onze verkozen ambtenaren kunnen liegen en bedriegen te winnen wat ze dient voor hun eigen belang, dat het recht kan worden genoemd!!!!!! !

  (Ed: verwijderde politieke rant - CTN is geen politieke kansel)
  / / / Ik weet dat dit zal weer in dovemansoren vallen ...... Obama / / /

 2. admin on 13 april 2009 04:48

  We waarderen het dat als je een kwalitatieve bewering, dat u citeren uw referenties.
  de bovenstaande poster moeten doen dat - eventueel aangehaald:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  Op deze manier inc de Rubberecycle poepl hebben een manier om te reageren in natura met onderzocht informatieve info. Fenol outgassing problemen zijn veelvoorkomende problemen genoeg dat dit materiaal niet binnenshuis gebruikt, zodat men zou hopen dat de groene coating op de band brokken in staat is om een ​​dergelijke kwestie te arresteren ....

  Bedankt l voor uw observaties Gro - Goede vangst!

 3. Jim op 28 april 2009 13:31

  Ik denk Gro's artikel was meer in lijn met zijn woede naar de overheid en de huidige regering dan gerecycled rubber.

  Door recycling banden is een grote besparing op stortplaatsen en een daling van de bomen die worden gebruikt om hetzelfde doel te vullen.

  Bij het lezen van het artikel genoemde het verwijst naar een ander artikel geschreven door Nor Carolina dept van Ag. Daarin vermelden zij de niveaus van zink in rubber, maar ook vermelden dat het zink in meststoffen en plantaardig voedsel in combinatie met rubber mulch hoge niveaus van uitloging van zink kan leiden tot planten en grondwater.

  Het blijkt dat de gerecyclede autobanden zijn niet in zichzelf te wijten. Er zijn enkele bedrijven die niet giftige organische kleur gebruiken in hun stervensproces.

 4. GTB op 2 mei 2009 04:58

  laat check rubber recycle voor hun gegevens.

 5. Sandy op 4 mei 2009 14:15

  Obama, zoals altijd, is mijn idool. Dank god, werd hij gekozen door de Amerikanen. Wij zijn voor rubber recycle.

 6. Status Rubberecycle Mulch (rubberecycle) op Tuesday, 08-Sep-09 03:17:09 GMT - Identi.ca op 7 september 2009 08:17
 7. Status van Sandy (retweet) op Tuesday, 13-Oct-09 18:32:15 GMT - Identi.ca op 13 oktober 2009 11:32
 8. Status van Sandy (retweet) 's op vrijdag, 23-Oct-09 00:59:20 GMT - Identi.ca op 23 oktober 2009 05:59
 9. Mary James op 11 december 2009 09:13

  Ik hield altijd Rubber Mulch. Ik zet het in mijn tuin en toen zag ik dit artikel dat de president ook geïnstalleerd, en van hetzelfde bedrijf als ik. Ik vertelde mijn kinderen en ze waren zo opgewonden! Het enige wat ik was een beetje nerveus, want ik heb gelezen afew plaats dat het niet zo veilig. Maar toen realiseerde ik me hoeveel mensen het gebruiken en hoeveel goede er is ik hem kocht. Nu ik zag net dit artikel voor degenen die net als ik een beetje betrokken http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Het maakt u zich veel beter voelen tijdens het kijken naar uw kinderen hebben een geweldige tijd!

 10. Rubbermulch op 21 december 2009 08:36

  Ik vond dat de EPA beveelt sterk band rubber mulch voor speeltuinen. bij http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm ook in de speeltuin veiligheid verhardingen speeltuin handleiding - het sterk aanbevolen.

 11. Rubbermulch op 21 december 2009 20:49

  Kijk dan op pagina 3,4 en pagina 9 http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  speeltuin veiligheid handleiding en speeltuin opduiken.

 12. Speeltuin Blog »Blog Archive» Speeltuin Veiligheid Surface op 13 april 2010 08:46

  [...] Om Rubber Mulch omdat het de gekozen speelveld veiligheid oppervlak door het Witte Huis voor de eerste familie [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com op 15 april 2010 11:02

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Gerecycleerd Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 minuten ...

  Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen vanwege zijn saf ......

 14. Speeltuin Blog »Blog Archive» 5 stappen families en gemeenschappen moeten nemen om de veiligheid te garanderen in de speeltuin op 10 mei 2010 20:04

  [...] Met de aankondiging van First Lady Michelle Obama's Let's Move initiatief om obesitas bij kinderen te vechten, The International Play Equipment Manufacturers Association (Ipema) herinnert de ouders van het belang van het verstrekken van een uur gratis spelen buiten in een veilige speelomgeving. [...]

 15. San Fransisco Speeltuinen Gesloten na Kids Hurt op 6 oktober 2010 22:32

  [...] Mulch als de eerste familie in het Witte Huis deed. Hier is een functie verhaal (video) over een speeltuin veiligheid en rubber mulch. Gelieve Bookmark & ​​Share This [...]

 16. Office business center op 22 november 2010 01:13

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Gerecycleerd Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals op gezien

 17. satelliet direct op 20 juni 2011 13:01

  Thanks bro!

 18. i pad features op 22 juni 2011 15:33

  Goede post. Ik leer een ding meer uitdagend op totaal verschillende blogs elke dag. Het kan de hele tijd te stimuleren om inhoud materiaal lezen van verschillende schrijvers en volg enigszins een ding uit hun winkel. Ik zou de voorkeur om een ​​aantal te gebruiken met de inhoud materiaal op mijn weblog of je het niet erg vindt. Natually ik geef je een hyperlink op uw netto blog geven. Bedankt voor het delen.

 19. Thuis op 14 juli 2011 12:32

  President Obama op zijn Playground!

 20. Leo Sorbera op 16 juli 2011 23:04

  Goede dag! Mijn vrouw en ik vaak schrijf gasten posten voor andere website eigenaren te helpen verhogen van bekendheid aan ons werk, maar ook zorgen voor een uitstekende artikelen aan eigenaars blog. Het is echt een win-win situatie! Als u geïnteresseerd bent gerust een e-mail me op: Kubick@yahoo.com dus kunnen we verder communiceren. Dank je wel!

 21. koelkast reparatie san jose op 5 augustus 2011 01:14

  Kijk Pres. Obama Bij Witte Huis Playground ....

 22. Rolf Fred op 3 september 2011 01:41

  zijn vaak terug om te controleren op nieuwe berichten

 23. Laag testosteron Symptomen op 23 september 2011 23:39

  Youre cirkelen de Draingat door het ontwijken van de vraag op het gebied van het geven van een full blown antwoord.

 24. Kennith Zylka op 2 oktober 2011 12:54

  ï »¿Hallo daar, net werd zich bewust van uw blog via Google, en vond dat het echt informatief. Ik ga pas op voor Brussel. Ik zal waarderen als je dit ook in de toekomst. Veel mensen zullen worden geprofiteerd van uw schrijven. Cheers!

 25. Nasze mazury te herkauwen natury op 6 oktober 2011 12:59

  Ik en mijn vrienden kwamen het analyseren van de mooie nuttige tips op uw website en dan onmiddellijk ontwikkelde een verschrikkelijke vermoeden ik nooit bedankte de eigenaar van deze website voor deze technieken. Alle van de jonge mannen kwamen daardoor opgewekt om hen te leren en hebben nu in waarheid is het aanboren van deze dingen. Veel dank voor gewoon aanzienlijk doordachte en voor de afwikkeling op diverse prachtige gidsen miljoenen mensen zijn echt verlangend zich bewust zijn van. Onze oprechte excuses voor het niet uiten van dankbaarheid aan eerder.

 26. Dominick Patrias op 6 oktober 2011 11:28

  Ik heb online surfen meer dan drie uur vandaag, toch heb ik nooit gevonden een interessant artikel als de uwe. Het is vrij moeite waard genoeg voor mij. Persoonlijk, als alle website-eigenaren en bloggers die goede content zoals je deed, het net zullen veel nuttiger dan ooit tevoren.

 27. Long Island thuis inspecties op 7 oktober 2011 03:03

  kwam in uw blog, want ik was hier Er is een aantal dingen. Nou eigenlijk kan ik dit artikel te gebruiken, ik ben zo blij dat ik weer vond deze site. Ik heb dit artikel net klaar, en het is op een vergelijkbaar onderwerp als dit bericht. Ik ben opgelucht dat ik het gevonden, hebben een goede.

 28. Magali Clarence op 17 oktober 2011 16:04

  Aantal echt uitstekend info, Zwaard lelie gedetecteerd ik dit. "Wij protesteren tegen onterechte kritiek, maar we accepteren onverdiende applaus." Door Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave op 19 oktober 2011 18:41

  Hallo daar, net werd zich bewust van uw blog via Google, en vond dat het echt informatief. Iâ € ™ m gaan om op te letten brussel. Ik zal dankbaar zijn als je dit ook in de toekomst. Talloze mensen zullen worden geprofiteerd van uw schrijven. Cheers!

 30. Dorene Goolman op 19 oktober 2011 22:48

  hey daar en bedankt voor uw informatie â € "Ik heb zeker opgepikt iets nieuws van rechts hier. Ik heb echter wel deskundigheid aantal technische punten deze website te gebruiken, omdat ik ervaren om de website opnieuw een heleboel keer voorafgaand aan ik kon krijgen om goed te laden. Ik was benieuwd of je webhost is OK? Niet dat ik klaag, maar traag laden gevallen tijden zullen zeer vaak van invloed op uw plaatsing in google en kan je hoge kwaliteit score beschadigen als reclame en marketing met Adwords. Nou ik ben het toevoegen van deze RSS-naar mijn e-mail en kon uitkijken voor veel meer van uw respectieve intrigerende inhoud. Zorg ervoor dat u deze update binnenkort weer ..

 31. Wilbert Lovorn op 22 oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ m niet zeker waar je het krijgen van uw informatie, maar goed onderwerp. Ik moet wat tijd besteden aan het leren veel meer of begrip meer. Bedankt voor een geweldige informatie die ik zocht voor deze info voor mijn missie.

 32. drt43t3trd425 karen A2E op 13 november 2011 03:10

  Ik heel blij om deze site te vinden op bing, net wat ik zocht: D naast opgeslagen bladwijzers.

 33. Hoe krijg je zwarte kleurstof uit mulch uit uw zwembad? op 5 december 2011 15:54

  [...] Gekleurde Rubber Mulch Gekleurde Rubber Mulch Afbeelding door Rubberecycle Great! De nieuwe president Obama is een zeer milieuvriendelijk voorzitter! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play ... ; [...]

 34. Hoe kunt u uw landschap mulch met een mulch blower op 8 december 2011 02:13

  [...] Veiligheid in het Witte Huis de veiligheid in het Witte Huis Afbeelding door Rubber Mulch Rubber Mulch in op het witte huis voor de veiligheid van de kinderen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -wit-house-play ... ; [...]

 35. linux vps op 10 december 2011 09:30

  Hey there! Weet u of ze maken elke plugins om te helpen met Search Engine Optimization? Ik probeer mijn blog te rangschikken voor een aantal doelgerichte zoekwoorden te krijgen, maar ik ben niet het zien van zeer goede winsten. Als u weet van welke u delen. Bedankt!

 36. Louis Vuitton op 1 januari 2012 08:06

  Hi there! Goede post! Neemt u contact met ons op als we een vervolg kon zien!

 37. Judi Mclilly op 8 januari 2012 18:58

  Hey there. Ik heb echt nodig om daadwerkelijk verlaten een snelle reactie en ook informeren je leert dat in feite Ik volg uw persoonlijke internet pagina voor geruime tijd. Blijf op de zeer super werk en ik ga worden regelmatig terug eens te meer vrij snel.

 38. Cortez McCollester op 25 januari 2012 08:48

  Real leerzaam en prachtige lichamelijke structuur van de geschreven inhoud, nu die de gebruiker genial (:.

 39. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met zonnepanelen | Free Press Releases op 1 februari 2012 02:37

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn, Rubberecycle [...] handhaven

 40. Rubberecycle Installeert 1.1-MW Rooftop System aan Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine op 1 februari 2012 07:55

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om zijn hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn, Rubberecycle producten [...] handhaven

 41. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met zonnepanelen | Solar Green Generation op 1 februari 2012 21:33

  [...] Is toegestaan ​​door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is een vloerbedekking die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om hun hoge normen van tekortkoming en milieubewustzijn, Rubberecycle producten verdedigen [...]

 42. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met zonnepanelen | LeafyWallet op 5 februari 2012 11:04

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn, Rubberecycle [...] handhaven

 43. @ Penneyqcm op 4 april 2012 02:42

  Moet je je afvragen hoe ik geliquideerd hier

 44. Beata Townes op 5 april 2012 10:37

  Ik heb ontdekt een paar belangrijke zaken via uw site bericht. Een ander onderwerp dat ik wil zeggen is dat er verschillende games die er speciaal voor voorschoolse leeftijd kleine kinderen. Ze betrekken patroon identificatie, kleuren, natuur en modellen. Deze richten zich vaak op vertrouwd in plaats van memoriseren. Dit zal kleine kinderen bezig, zonder dat de ervaring als ze studeren houden. Dank

 45. Jay Moore op 4 mei 2012 00:45

  Waardevolle info. Gelukkig me Ik vond uw website bij toeval, en ik ben verbaasd waarom deze speling van het lot niet had plaats in! Ik bookmarked het.

 46. Sprawdź na op 3 januari 2013 08:18

  Mam nadzieję, ZE dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać i życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire op 2 maart 2013 18:39

  Ik hou echt van het wanneer mensen bij elkaar komen en deel uitzicht, geweldig blog, blijven schrijven.

 48. Lisa op 24 april 2013 07:53

  あなた が 援助 が エンド · ユ
  ーザー を 使用
  し て キャニスター も 大きい 場所 の 急速 な クレンジ
  ング の ため に それ が 可能 に なっ て いる, 再び の キャリー スト
  ラップ を 見つける
  こと が できる 点 を 除け
  ば, 基本 的 に は,
  キャニスター 掃除 機
  に 似 て いる ハンドバッ
  グ. 彼ら の ため に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポップ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci op 26 april 2013 04:34

  . し たら, それ はあ
  なた が あなた の
  ハンドバッグ を 使用 し て お 楽しみい
  た だけ ます 確か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た すべて の ヒント を
  習得 し て いる. その 最
  高級 の スタイル
  と ファッション で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専門 的 に あなた に エ
  ッ ジ を 与える. グッチ の バッグ を 取得 する の
  は 確か に 賢明 な 投資 で
  ある

 50. auto-lokomocja.pl op 6 mei 2013 13:48

  Individuen niet alleen helpen u pijnbestrijding, maar ook in het leiden van een actief leven.
  Er zijn twee belangrijke basistypen met betrekking tot het jaarlijkse eigen risico, tong en familie.

 51. Florencia op 18 mei 2013 11:47

  Het is in feite zeer moeilijk in deze drukke leven naar nieuws op televisie te luisteren, dus ik gebruik gewoon world wide web om die reden, en krijgen de nieuwste informatie.

 52. Geld verdienen op 23 mei 2013 12:59

  Je moet je focus op de koper te analyseren om te komen met de
  juiste mix van tabellen. Zij zullen in staat zijn om ons leerprogramma veel beter.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com op 11 juni 2013 02:55

  U kunt het bepaalde podcast uitsluitend te creëren, terwijl het verkrijgen
  een video tutorials camera of zelfs lijken apparaat en het produceren
  een podcast.
  Het tabblad Algemeen zal u laten weten in het geval dat een aantal bezwaren
  zijn eigenlijk storen eenheid of misschien als het systeem in orde is.

 54. automaty online op 17 juni 2013 01:19

  Ik wil rekening houden met alle ideeën die je hebt aangeboden in je bericht.
  Ze zijn zeer overtuigend en kan zeker werken.

  Niettemin, de palen zijn te snel voor beginners.

  Kunt u verlengen ze een beetje uit de volgende keer?
  Bedankt voor de post.

 55. miumiuアウトレット op 19 juni 2013 02:02

  Voor verschillende mensen, is het merkimago dragen verschillende
  verenigingen. Kim Kardashian lijn, die mogelijk debuut in 2011, zal afhankelijk van de ontwerper bedrijven de Kardashian zusjes zijn op zoek naar hun winkel Dash.

 56. ontwerper Tory Burch stijl op 19 juni 2013 13:52

  Dus we zijn stil, we eenzaam, onze medewerkers eenzaam.

  Zo, door een uitdrukking van liefde, kwam ik mijn passie beeldhouwen bereiken met papier.
  Deze items bieden waarde, nut en uniforme functies functies.
  Luxottica zegt dat dit specifieke bedrijf verdient
  vierenzestig cent op per dollar van de omzet. http://www .
  trepidants.com / portal / index.php? option = com_phocaguestbook & view = phocaguestbook & id = 1 & Itemid = 66

 57. dieet trends op 26 juni 2013 11:47

  Raak met dit schrijf-up, Ik geloof echt dat deze website heeft veel
  meer aandacht. Ik zal waarschijnlijk weer terug om meer te lezen, bedankt voor de informatie!

 58. Marni Feng op 4 juli 2013 07:30

  Er is vaak een regelgevende instantie die door de overheid, dat regelt de financiële markt.

 59. Sophie de Giraf groothandel op 7 juli 2013 23:57

  Hoi, Ik denk dat dit een uitstekende website. Ik StumbledUpon it ;) Ik ga een keer terug te komen, omdat ik het heb bladwijzer. Geld en vrijheid is de beste manier om te veranderen, kan je rijk worden en blijven om andere mensen te begeleiden.

 60. randki op 10 juli 2013 12:02

  Wow dat was vreemd. Ik schreef een hele lange reactie, maar nadat ik geklikt submit mijn reactie kwam niet opdagen. Grrrr ... Nou ik ben niet te schrijven
  dat alles weer opnieuw. Hoe dan ook, wilde alleen maar fantastische blog zeggen!

 61. super randki op 19 juli 2013 01:48

  We struikelden hier uit een ander webadres en dacht dat ik net zo goed te controleren dingen uit.
  Ik hou van wat ik zie dus nu ik volg je. Kijk ernaar uit om weer het verkennen van je webpagina.

 62. homepage op 23 juli 2013 17:59

  De waarheid is dat er meer constructieve oplossingen
  om dit probleem en, in veel opzichten, op zoek naar een vrijheid schuldverlichting orde, dan is de juiste
  plaatsen voor hulp. Schuld Verslag: Top Solutions aan het oplossen van uw schuld problemen Accepteer de situatie een probleem
  dat veel mensen moesten verkopen hun eigenschappen en velen gingen failliet.
  Gratis consolidatie diensten worden geleverd door de overheid programma's die kunnen worden gevolgd
  is schuldenregeling. Er is geen noodzaak voor consolidatie
  lening misschien niet goed geïnformeerd over.

  Kijk in mijn homepage :: homepage

 63. Rayford op 3 augustus 2013 03:39

  Hі er aan het lichaam еvery, het is mijn eerste keer te zien van deze blog; Deze website bevat geweldig en oprecht fijn materiaal ontworpen voor de bezoekers.

  Voel je vrij om mijn website :: Xanax * bezoeken Rayfords *

 64. anonse towarzyskie op 25 september 2013 11:19

  Ik wil u bedanken voor de inspanningen die u in het opsluiten van deze blog heb gezet.
  Ik hoop dat ik dezelfde hoogwaardige blog posts bekijken door
  je later ook. In feite is uw creatief schrijven
  capaciteiten heeft me geïnspireerd om mijn eigen blog nu krijgen ;)

 65. Alda op 21 oktober 2013 09:19

  Hi there! Ik zou zweren dat ik deze website eerder bezocht, maar na
  kijken naar veel van de berichten realiseerde ik me dat het nieuw voor mij.
  Hoe dan ook, ik ben zeker blij ik vond het en ik zal book-markering het
  en controleren vaak terug!

 66. Rogapopi2 op 13 januari 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ..... В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web geld =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Colored Rubber Mulch | Make Money Online Informatie op 26 maart 2014 09:33

  [...] President! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play ... ; tijd voor mulch! 9-18-10 P9180019 oostelijke rand defind. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious [...]

 68. tijd voor mulch! 9-18-10 | Gratis Bomen om onze planeet groen te houden op 4 april 2014 14:43

  [...] President! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play ... ; Oostelijke rand defind. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious Digg dit bericht aanbevelen op Facebook [...]

 69. Johne540 op 1 mei 2014 11:29

  Zeer goed geschreven artikel. Het zal ondergetekende aaadggeedkka nuttig voor iedereen die usess het, evenals

 70. Mulberry Clutch Tassen Korting door et op 18 juni 2014 02:50

  Goedkope Mulberry Koppeling Tassen ...

  Rachel Zoe vindt een nieuwe muze zonder volledig te veranderen Mulberry Clutch Tassen Korting haar tune

  - Rachel Zoe ging een beetje meer op maat gesneden - Goedkope Mulberry Koppeling Tassen en een beetje moeilijker - voor het nieuwe seizoen, Mulberry Clutch Tassen Korting, afschudden dus ...

Voel je vrij om een reactie achter te laten ... of
Of ...
en oh, als u wilt dat een plaatje laten zien met uw commentaar, haal maar even een gravatar !


Plaatsen om te bezoeken en mensen die we graag in de duurzame en eco-verantwoord web en blogspace ... krijg vet ::: Link naar ons of reclame te maken ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, een geregistreerd handelsmerk van de Consumer Trend Nieuws | Inloggen

CTN GROEN