Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes

1 april 2009 door admin

Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen voor zijn veiligheid en milieu factoren. Rubberecycle.com vereerd om een deel van veilig houden van de eerste familie.

Wanneer het witte huis had onlangs een speeltuin geïnstalleerd, koos ze gerecycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle.com van Lakewood New Jersey in plaats van de vele andere opties.

"Net als veel eerste families, de Obama's hun persoonlijke touch aan het Witte Huis hebben toegevoegd. Uit de moestuin aan de nieuwe speeltuin, hebben ze zeer consciëntieus en betrokken bij deze beslissingen geweest. Zij kozen Rubberecycle's Rubber Mulch en Rubber Opstanden voor hun nieuwe speeltuin zowel voor de veiligheid als voor de 'groene' eigenschappen, "aldus Keith Sacks, Rubberecycle Vice President.

Hij voegt eraan toe: We kregen te horen Sasha en Malia houden van hun nieuwe speeltuin, en we zijn vereerd om een ​​deel van het houden van hen en miljoenen andere kinderen veilig zijn, terwijl het bevorderen van een hernieuwbare bron.

Bekijk de video:
Barbara Tulipane, en Rich Dolesh van The National Recreation en Park Association, in samenwerking met Tom Norquist van Game Time contacteerde het Witte Huis aan speeltuin de veiligheid die vervolgens contact Rubberecycle benadrukken.


"Playsafer Rubber Mulch absorbeert meer schokken invloed dan elke andere speeltuin oppervlaktemateriaal. Dit is vooral belangrijk omdat meer dan 550.000 kinderen belanden in de spoedafdeling elk jaar met ernstige verwondingen speeltuin. Playsafer Rubber Mulch voorkomt gebroken botten en andere problemen die je krijgt met andere veiligheid oppervlakken, "zei Sacks.

De speeltuin oppervlak is het veiligste product op de markt vandaag. Deze speeltuin oppervlak werd gemaakt van 1400 gebruikte banden waardoor het milieuvriendelijker te maken. Het is een populaire veiligheid oppervlak voor scholen, gemeenten en kinderdagverblijven.

Om foto's van het Witte Huis speeltuin met de Playsafer Rubber Mulch zien, ga naar http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Over Rubberecycle:
Rubberecycle introduceerde top kwaliteit rubber verhardingen producten aan de commerciële, residentiële en militaire markten in 1998 Hun speelplaats mulch voldoet aan alle CPSC, ASTM, en Ipema (The International Play Equipment Manufacturers Association) richtlijnen voor de veiligheid en is ADA goedgekeurd. De pionier in de band recycling industrie, Rubberecycle maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om de banden te recyclen ter plaatse. De resulterende speelterreinen is weinig onderhoud, veilig voor kinderen en wordt geleverd met een levenslange garantie en is een fantastische 'groene oplossing' voor de veiligheid van onze kinderen.

Share / Save / Bookmark

Make Current

Reacties

82 Reacties op "First Ever Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes"

 1. Gro op 7 april 2009 11:15

  De op het Witte Huis swing is mooi en het lijkt een vorm van plastic met een houtnerf verschijning aan het worden. De rubberen buffings dat de play equipement zit op is totaal niet Mileuvriendelijk als het simpele feit dat de aarde tot de banden zijn giftig en RELEASE CARCINAGINS in de lucht die niet veilig is voor onze kinderen en het milieu. Wat is het loodgehalte in de kleuren die ze gebruiken voor de rubber buffings en speeltoestellen? Onze overheid wil om te gaan groen en de planeet te redden en de gezondheid van onze kinderen, maar toen Obama laat te zijn vermalen banden geïnstalleerd als de veiligheid oppervlak product aangewezen. Het verklaart helemaal hoe eenzijdig de dingen zijn gegaan in Amerika als onze verkozen ambtenaren kunnen liegen en bedriegen om te krijgen wat ze dient voor hun eigen belang, dat RECHT !!!!!!!!!!!!!!!! kan worden genoemd !

  (Red: verwijderd politieke rant - CTN is geen politieke kansel)
  /// Ik weet dat dit zal weer in dovemansoren vallen ... ... Obama ///

 2. admin on 13 april 2009 04:48

  We waarderen het dat als je een kwalitatieve bewering te maken, dat je citeren uw referenties.
  de bovenstaande poster had moeten doen, dat - eventueel aangehaald:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  Op deze manier meerder de Rubberecycle poepl hebben een manier om te reageren in natura met onderzocht informatieve info. Fenol ontgassing problemen zijn veel voorkomende problemen genoeg dat dit materiaal niet binnenshuis wordt gebruikt, zodat men zou hopen dat de groene coating op de band brokken in staat is om een ​​dergelijke kwestie te arresteren ....

  Thanks l voor uw observaties Gro - goede vangst!

 3. Jim op 28 april 2009 13:31

  Ik denk Gro's artikel was meer in lijn met zijn woede in de richting van de overheid en de huidige regering dan gerecycled rubber.

  Door recycling banden is een grote besparing op stortplaatsen en een afname in de bomen die worden gebruikt om hetzelfde doel te vullen.

  Bij het lezen van het artikel genoemde verwijst naar een ander artikel geschreven door Nor-Carolina dept van Ag. Daarin vermelden zij de niveaus van zink in rubber, maar ook vermelden dat het zink in meststoffen en plantenvoeding in combinatie met rubber mulch hoge niveaus van uitloging van zink kan leiden tot planten en grondwater.

  Het blijkt dat de gerecyclede autobanden zijn niet in zichzelf te wijten. Er zijn enkele bedrijven die niet-giftige organische kleur gebruiken in hun stervensproces.

 4. gtb op 2 mei 2009 04:58

  laat controleren rubber recycle voor hun gegevens.

 5. Sandy op 4 mei 2009 14:15

  Obama, zoals altijd, is mijn idool. Dank god, werd hij gekozen door de Amerikanen. Wij zijn voor rubber recycling.

 6. Rubberecycle Mulch (rubberecycle) Status op dinsdag, 08-Sep-09 03:17:09 GMT - Identi.ca op 7 september 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) Status op dinsdag, 13-Oct-09 18:32:15 GMT - Identi.ca op 13 oktober 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) 's op Friday, 23-Oct-09 00:59:20 GMT - Identi.ca op 23 oktober 2009 05:59
 9. Mary James op 11 december 2009 09:13

  Ik hield altijd Rubber Mulch. Ik zet het in mijn tuin en toen zag ik dit artikel, dat de president installeerde het ook, en van hetzelfde bedrijf als ik. Ik vertelde mijn kinderen en ze waren zo opgewonden! Het enige wat ik was een beetje nerveus, want ik heb gelezen afew plaats dat het niet zo veilig. Maar toen realiseerde ik me hoe veel mensen gebruiken het en hoe veel goeds er is ik hem kocht. Nu ik zag net dit artikel voor degenen die net als ik een beetje betrokken http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Het maakt u zich veel beter voelen tijdens het kijken naar uw kinderen hebben een geweldige tijd!

 10. Rubbermulch op 21 december 2009 08:36

  Ik vond dat de EPA beveelt sterk band rubber mulch voor speeltuinen. bij http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm ook in speeltuin veiligheid verhardingen speeltuin handleiding - het is zeer aan te bevelen.

 11. Rubbermulch op 21 december 2009 20:49

  Kijk dan op pagina 3,4 en pagina 9 http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  speeltuin veiligheid handleiding en speelterreinen.

 12. Speeltuin Blog »Blog Archive» Speeltuin Veiligheid Surface op 13 april 2010 08:46

  [...] Om Rubber Mulch voor het zijn de gekozen speeltuin veiligheid oppervlak door het witte huis personeel voor de eerste familie [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com op 15 april 2010 11:02

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes ...

  Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen voor zijn saf ......

 14. Speeltuin Blog »Blog Archive» 5 stappen families en gemeenschappen moeten nemen om te helpen zorgen voor de veiligheid op de speelplaats op 10 mei 2010 20:04

  [...] Met de aankondiging van de First Lady Michelle Obama's Let's Move initiatief om obesitas bij kinderen te vechten, The International Play Equipment Manufacturers Association (Ipema) herinnert de ouders van het belang van het verstrekken van een uur gratis spelen buiten in een veilige speelomgeving. [...]

 15. San Fransisco Speeltuinen afgesloten na Kids Hurt op 6 oktober 2010 22:32

  [...] Mulch als de eerste familie in het Witte Huis deed. Hier is een functie verhaal (video) over speeltuin veiligheid en rubber mulch. Gelieve Bookmark & ​​Share This [...]

 16. Office business center op 22 november 2010 01:13

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals op gezien

 17. Satelliet Direct op 20 juni 2011 13:01

  Thanks bro!

 18. i pad functies op 22 juni 2011 15:33

  Goede post. Ik leer een ding meer uitdaging op totaal verschillende blogs elke dag. Het kan de hele tijd te stimuleren om inhoud materiaal van verschillende schrijvers te lezen en te volgen wat een ding van hun winkel. Ik zou de voorkeur om wat met de inhoud van materiaal te gebruiken op mijn weblog of je het niet erg vind. Natually Ik geef je een hyperlink op uw netto blog geven. Bedankt voor het delen.

 19. Thuis op 14 juli 2011 12:32

  President Obama op zijn Playground!

 20. Leo Sorbera op 16 juli 2011 23:04

  Goede dag! Mijn vrouw en ik vaak schrijf gast berichten voor andere website-eigenaren te helpen verhogen van de publiciteit voor ons werk, maar ook zorgen voor een uitstekende artikelen aan eigenaars blog. Het is echt een win-win situatie! Als u geïnteresseerd bent gerust een e-mail me op: Kubick@yahoo.com dus kunnen we verder communiceren. Dank je wel!

 21. koelkast reparatie san jose op 5 augustus 2011 01:14

  Kijk Pres. Obama op het Witte Huis Playground ....

 22. Rolf Fred op 3 september 2011 01:41

  zijn vaak terug om te controleren op nieuwe berichten

 23. Laag testosteron symptomen op 23 september 2011 23:39

  Youre cirkelen de Draingat door het ontwijken van de vraag op het gebied van het geven van een full blown antwoord.

 24. Kennith Zylka op 2 oktober 2011 12:54

  ï »¿Hallo daar, net werd bewust van uw blog via Google, en vond dat het echt informatief. Ik ga pas op voor Brussel. Ik zal het waarderen als je dit ook in de toekomst. Veel mensen zullen profiteren van uw schrijven. Cheers!

 25. Nasze mazury naar cud natury op 6 oktober 2011 12:59

  Ik en mijn vrienden kwamen het analyseren van de mooie nuttige tips over uw website en vervolgens onmiddellijk ontwikkelde een verschrikkelijke vermoeden ik nooit bedankte de eigenaar van deze website voor deze technieken. Alle van de jonge mannen kwamen daardoor opgewekt om hen te leren en nu hebben in waarheid is het aanboren van deze dingen. Veel dank voor gewoon aanzienlijk doordachte en voor de afwikkeling op diverse prachtige gidsen miljoenen mensen zijn echt verlangend om zich bewust zijn van. Onze oprechte excuses voor het niet uiten van dankbaarheid aan vroeger.

 26. Dominick Patrias op 6 oktober 2011 11:28

  Ik heb online surfen meer dan drie uur vandaag, toch heb ik nooit gevonden een interessant artikel als de uwe. Het is vrij moeite waard genoeg voor mij. Persoonlijk, als alle website-eigenaren en bloggers hebben goede inhoud als je deed, het net zal veel nuttiger zijn dan ooit tevoren.

 27. lange eiland thuis inspecties op 7 oktober 2011 03:03

  kwam in uw blog, want ik was hier Er is een aantal dingen. Nou eigenlijk kan ik dit artikel te gebruiken, ik ben zo blij dat ik weer vond deze site. Ik heb dit artikel net klaar, en het is op een vergelijkbaar onderwerp als dit bericht. Ik ben opgelucht dat ik het gevonden, hebben een goede.

 28. Magali Clarence op 17 oktober 2011 16:04

  Sommige echt goede info, zwaard lelie ontdekte ik dit. "Wij protesteren tegen onterechte kritiek, maar we accepteren niet verdiende applaus." Door Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave op 19 oktober 2011 18:41

  Hallo daar, net werd bewust van uw blog via Google, en vond dat het echt informatief. Iâ € ™ ga om op te letten voor brussel. Ik zal dankbaar zijn als u dit ook in de toekomst. Talloze mensen zullen profiteren van uw schrijven. Cheers!

 30. Dorene Goolman op 19 oktober 2011 22:48

  hey daar en bedankt voor je informatie â € "Ik heb zeker opgepikt iets nieuws van rechts hier. Ik deed echter deskundigheid verschillende technische punten het gebruik van deze website, omdat ik ervaren om de website te herladen een heleboel keer eerder aan dat ik kon krijgen om te laden. Ik was benieuwd of uw webhost is OK? Niet dat ik klaag, maar traag laden gevallen tijden zullen zeer vaak van invloed op uw plaatsing in google en kan uw hoge kwaliteitsscore beschadigen als reclame en marketing met Adwords. Nou ik ben het toevoegen van deze RSS-naar mijn e-mail en kunnen uit te kijken naar veel meer van uw respectieve intrigerende inhoud. Zorg ervoor dat u deze update snel weer ..

 31. Wilbert Lovorn op 22 oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ m niet zeker weet waar je aan begint uw info, maar goed onderwerp. Ik moet wat tijd besteden aan het leren veel meer of het beter begrijpen. Bedankt voor het leuke informatie die ik zocht deze info voor mijn missie.

 32. drt43t3trd425 karen a2e op 13 november 2011 03:10

  Ik zeer blij om deze site te vinden op bing, net wat ik zocht: D naast opgeslagen bladwijzers.

 33. Hoe krijg je zwarte kleurstof van mulch van uw zwembad? op 5 december 2011 15:54

  [...] Gekleurde Rubber Mulch Gekleurde Rubber Mulch Afbeelding door Rubberecycle Great! De nieuwe president Obama is een zeer milieuvriendelijk president! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ooit-wit-huis-play... ; [...]

 34. Hoe kunt u uw landschap met een mulch blower mulch op 8 december 2011 02:13

  [...] Veiligheid in het Witte Huis de veiligheid in het Witte Huis Afbeelding door Rubber Mulch Rubber Mulch in op het witte huis voor de veiligheid van de kinderen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ooit -witte-house-play ... ; [...]

 35. linux vps op 10 december 2011 09:30

  Hey there! Weet u of ze maken elke plugins om te helpen met zoekmachine optimalisatie? Ik probeer mijn blog komen te rangschikken voor een aantal doelgerichte zoekwoorden, maar ik zie geen erg goede winsten. Als je weet van welke gelieve te delen. Bedankt!

 36. Louis Vuitton op 1 januari 2012 08:06

  Hi there! Goede post! Neemt u contact met ons op als we een follow-up kon zien!

 37. Judi Mclilly op 8 januari 2012 18:58

  Hee. Ik echt nodig om daadwerkelijk te vertrekken voor een snelle reactie en ook informeren je leert dat in feite Ik volg uw persoonlijke internet pagina voor geruime tijd. Blijf op de zeer super werk en ik ga worden regelmatig terug opnieuw vrij snel.

 38. Cortez McCollester op 25 januari 2012 08:48

  Real leerzaam en prachtige lichamelijke structuur van de geschreven inhoud, nu is dat de gebruiker genial (:.

 39. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Groener met zonnepanelen | Gratis persberichten op 1 februari 2012 02:37

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn te handhaven, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installeert 1,1-MW Rooftop System op Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine op 1 februari 2012 07:55

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om zijn hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn te handhaven, Rubberecycle producten [...]

 41. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Groener met Zonnepanelen | Solar Green Generation op 1 februari 2012 21:33

  [...] Is toegestaan ​​op grond van Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is een vloerbedekking die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van tekortkoming en milieubewustzijn te verdedigen, Rubberecycle producten [...]

 42. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Groener met Zonnepanelen | LeafyWallet op 5 februari 2012 11:04

  [...] Is bekrachtigd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn te handhaven, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm op 4 april 2012 02:42

  Moet je je afvragen hoe ik geliquideerd hier

 44. Beata Townes op 5 april 2012 10:37

  Ik heb ontdekt een aantal belangrijke zaken via uw website bericht. Een ander onderwerp dat ik zou willen zeggen is dat er verschillende games die er zijn speciaal ontworpen voor voorschoolse leeftijd kinderen. Ze betrekken patroon identificatie, kleuren, dieren en modellen. Deze richten zich vaak op vertrouwd in plaats van memoriseren. Dit zal kleine kinderen bezig, zonder dat de ervaring als ze studeren houden. Thanks

 45. Jay Moore op 4 mei 2012 00:45

  Waardevolle info. Gelukkig me Ik vond uw website bij toeval, en ik ben verbaasd waarom deze speling van het lot niet plaatsvond bij voorbaat! Ik bladwijzer het.

 46. Sprawdź na op 3 januari 2013 08:18

  Mam nadzieję, ZE dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać i życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire op 2 maart 2013 18:39

  Ik vind het echt als mensen bij elkaar komen en deel uitzicht, geweldig blog, blijf schrijven.

 48. Lisa op 24 april 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci op 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl op 6 mei 2013 13:48

  Mensen niet alleen helpen u pijnbestrijding, maar ook in het leiden van een actief leven.
  Er zijn twee belangrijke basistypen met betrekking tot het jaarlijkse eigen risico, tong en familie.

 51. Florencia op 18 mei 2013 11:47

  Het is in feite heel moeilijk in deze drukke leven om nieuws te horen op televisie, dus ik gebruik gewoon world wide web om die reden, en krijg de nieuwste informatie.

 52. Verdien geld op 23 mei 2013 12:59

  Je moet je focus op koper te analyseren om te komen met de
  juiste mix tafels. Zij zullen in staat zijn om ons leerprogramma veel beter.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com op 11 juni 2013 02:55

  U kunt de speciale podcast uitsluitend creëren, terwijl het verkrijgen van
  Een video tutorials camera of zelfs lijken apparaat en het produceren
  een podcast.
  Het tabblad Algemeen zal u laten weten in het geval dat meerdere problemen
  zijn eigenlijk storen eenheid of misschien als het systeem in orde is.

 54. automaty online op 17 juni 2013 01:19

  Ik beschouw alle ideeën die je hebt aangeboden in je bericht.
  Ze zijn zeer overtuigend en kan zeker werken.

  Niettemin, de palen zijn te snel voor beginners.

  Zou u kunnen verlengen ze een beetje uit de volgende keer?
  Bedankt voor de post.

 55. miumiuアウトレット op 19 juni 2013 02:02

  Voor verschillende mensen, merkimago is de uitvoering verschillend
  verenigingen. Kim Kardashian lijn, die mogelijk debuut in 2011, zal worden afhankelijk van de ontwerper ondernemingen de Kardashian zusjes zijn op zoek naar hun winkel Dash.

 56. ontwerper Tory Burch stijl op 19 juni 2013 13:52

  Dus we zijn stil, we eenzaam, onze medewerkers eenzaam.

  Dus, door een uitdrukking van liefde, kwam ik over mijn passie te bereiken beeldhouwen met papier.
  Deze items bieden waarde, nut en uniforme functies functies.
  Luxottica zegt dat dit bijzondere bedrijf verdient
  vierenzestig cent per dollar van de omzet. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. dieet trends op 26 juni 2013 11:47

  Raak met dit schrijf-up, ik geloof echt dat deze website heeft veel
  meer aandacht. Ik zal waarschijnlijk weer terug om meer te lezen, bedankt voor de informatie!

 58. Marni Feng op 4 juli 2013 07:30

  Er is vaak een regulerende instantie die door de overheid, dat de financiële markt regeert.

 59. sophie de giraf groothandel op 7 juli 2013 23:57

  Hoi, Ik denk dat dit een uitstekende website. Ik stumbledupon het;) Ik ga weer eens terug te komen, omdat ik het een bladwijzer. Geld en vrijheid is de beste manier om te veranderen, kan je rijk worden en blijven om andere mensen te begeleiden.

 60. randki op 10 juli 2013 12:02

  Wow, dat was vreemd. Ik schreef een hele lange reactie, maar nadat ik geklikt submit mijn reactie kwam niet opdagen. Grrrr ... nou ik ben niet het schrijven van
  alles opnieuw. Hoe dan ook, wilde alleen maar fantastische blog zeggen!

 61. super randki op 19 juli 2013 01:48

  We vielen hier uit een ander webadres en dacht dat ik net zo goed te controleren dingen uit.
  Ik hou van wat ik dus nu ben ik na u. Kijk ernaar uit om weer te verkennen uw webpagina.

 62. homepage op 23 juli 2013 17:59

  De waarheid is dat er meer constructieve oplossingen
  voor dit probleem en, in vele opzichten, op zoek naar een vrijheid schuldverlichting orde, dan is de juiste
  plaatsen voor hulp. Schuld Verslag: Top Solutions aan het oplossen van uw schuld problemen Accepteer de situatie een probleem
  dat veel mensen moesten verkopen hun eigenschappen en vele failliet ging.
  Gratis consolidatie diensten worden geleverd door de overheid programma's die kunnen worden gevolgd
  is schuldenregeling. Er is geen noodzaak voor consolidatie
  lening is misschien niet goed geïnformeerd over.

  Kijk in mijn homepage :: homepage

 63. Rayford op 3 augustus 2013 03:39

  Hі er aan het lichaam еvery, het is mijn eerste keer om te zien van deze blog; Deze website bevat geweldig en oprecht fijn materiaal ontworpen voor bezoekers.

  Voel je vrij om mijn website :: Xanax * bezoeken Rayfords *

 64. anonse towarzyskie op 25 september 2013 11:19

  Ik wil u bedanken voor de inspanningen die u in het opsluiten van deze blog hebt gezet.
  Ik hoop dat ik dezelfde hoogwaardige blog posts bekijken door
  je later ook. In feite, je creatief schrijven
  capaciteiten heeft me geïnspireerd om mijn eigen blog nu krijgen;)

 65. Alda op 21 oktober 2013 09:19

  Hi there! Ik zou zweren dat ik deze website eerder bezocht, maar na
  kijken naar veel van de berichten besefte ik dat het is nieuw voor mij.
  Hoe dan ook, ik ben zeker blij ik vond het en ik zal-boek markering het zijn
  en controleren regelmatig terug!

 66. Rogapopi2 op 13 januari 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Ü специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web geld =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Gekleurde Rubber Mulch | Make Money Online Informatie op 26 maart 2014 09:33

  [...] President! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ooit-wit-huis-play... ; tijd voor mulch! 9-18-10 P9180019 oostelijke rand nauwkeurig bepaald. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious [...]

 68. tijd voor mulch! 9-18-10 | Gratis Bomen om onze planeet groen te houden op 4 april 2014 14:43

  [...] President! Hij onlangs zette Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen het krijgen van pijn! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ooit-wit-huis-play... ; Oostelijke rand nauwkeurig bepaald. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious Digg dit bericht aanbevelen op Facebook [...]

 69. Johne540 op 1 mei 2014 11:29

  Zeer goed geschreven artikel. Het zal nuttig zijn voor iedereen die usess het, evenals ondergetekende aaadggeedkka zijn

 70. Mulberry Clutch Tassen Korting door et op 18 juni 2014 02:50

  Goedkope Mulberry Clutch Bags ...

  Rachel Zoe vindt een nieuwe muze, zonder volledig te veranderen Mulberry Clutch Tassen Korting haar tune

  - Rachel Zoe ging een beetje meer op maat - Goedkope Mulberry Clutch Bags en een beetje harder - voor het nieuwe seizoen, Mulberry Clutch Tassen Korting, afschudden dus ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement op 27 augustus 2014 11:21

  Découvrez les milliers de films streaming 50000 pandrechten unieke et Des tonen afwerkingen et scènes streaming
  gratuit juste pour vous sur des plateformes duikers:
  Megavideo, megaupload, divx dailymotion et youtub.

  Stoppen door mijn pagina: Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy op 18 september 2014 10:38

  BBC news meldt media EU-commissaris Viviane
  Reding als te zeggen: "In Europa, net als in andere continenten, de mogelijkheden voor mensen om te genieten van films online zijn ingesteld om enorm toenemen in de komende jaren".

  Kijk in mijn site - Regarder Lucy

 73. ダーツultima darts op 20 september 2014 21:47

  ダーツultima darts ...

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes: CTN GROEN NIEUWS ...

 74. Daine S. McClarin op 20 september 2014 22:07

  Mijn echtgenote en ik struikelde over hier van een andere pagina en
  dacht dat ik zou dingen checken. Ik hou van wat ik zie
  dus nu ben ik na u. Verheug u op over je webpagina nog maar eens.

  Hier is mijn blog post; Daine S. McClarin

 75. dragonvale generateur op 21 september 2014 02:29

  Een typisch Franse Mani bestaat uit een witte rand die de kromming van de nagel en een duidelijke top coat volgt.

  U kunt een dag doorbrengen met het verkennen van de ongelooflijke Parijs en bezoek
  de beroemde kerken en musea. Zoals u wellicht weet, de
  Franse regelmatig genieten van een glas wijn, in het bijzonder
  tijdens de maaltijden.

  Hier is mijn website - dragonvale generateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ op 22 september 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes: CTN GROEN NIEUWS ...

 77. Joye B. Harriger op 29 september 2014 06:22

  Opmerkelijk! Zijn echt geweldig bericht, heb ik veel duidelijk idee gekregen
  betrekking van deze paragraaf.

 78. Romona U. Poehler op 5 oktober 2014 08:47

  Het is geweldig om naar deze webpagina te zien en te lezen van de standpunten van alle collega's met betrekking tot
  deze post, terwijl ik ook graag van het opdoen van ervaring.

 79. Aundrea I. Cesario op 6 oktober 2014 04:29

  Hallo allemaal, hier elke persoon is het delen van dit soort kennis, dus het is leuk om te lezen
  deze blog, en ik gebruikt om snel een bezoek te brengen deze website
  dagelijks.

 80. Daine X. Preedom op 7 oktober 2014 15:17

  Grote post. Ik was de controle continu deze blog en ik
  ben onder de indruk! Zeer nuttige info in het bijzonder het laatste deel :) Ik zorg voor dergelijke informatie een
  veel. Ik was op zoek naar deze bepaalde informatie voor een zeer lange tijd.
  Bedankt en veel geluk.

 81. Gene J. Gobler op 8 oktober 2014 08:46

  Op dit moment ben ik klaar om mijn ontbijt te doen,
  wanneer het hebben van mijn ontbijt nog maar eens komen om te lezen
  extra nieuws.

 82. netjes katten wind zwerfvuil op 13 oktober 2014 00:12

  Het is niet mijn eerste keer op een snel bezoek deze website te betalen, ben ik het browsen
  deze webpagina dailly en krijg aangename informatie van hier dagelijks.

Voel je vrij om een reactie achter te laten ... of
Of ...
en oh, als u wilt dat een plaatje laten zien met uw commentaar, haal maar even een gravatar !


Plaatsen om te bezoeken en de mensen die we graag in de duurzame en eco-zinnige web en blogspace ... krijg bold ::: Link naar ons of reclame ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, een geregistreerd handelsmerk van de Consumer Trend Nieuws | Log in

CTN GROEN