Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes

1 april 2009 door admin

Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen voor zijn veiligheid en milieu factoren. Rubberecycle.com vereerd om een deel van veilig houden van de eerste familie.

Wanneer het witte huis had onlangs een speeltuin geïnstalleerd, koos ze gerecycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle.com van Lakewood New Jersey in plaats van de vele andere mogelijkheden.

"Net als veel eerste families, de Obama's hun persoonlijke touch aan het Witte Huis hebben toegevoegd. Uit de moestuin aan de nieuwe speeltuin, hebben ze zeer consciëntieus en betrokken bij deze beslissingen geweest. Zij kozen Rubberecycle's Rubber Mulch en Rubber Opstanden voor hun nieuwe speeltuin zowel voor de veiligheid en voor zijn 'groene' eigenschappen ", zegt Keith Sacks, Rubberecycle Vice President.

Hij voegt eraan toe: We kregen te horen Sasha en Malia houden van hun nieuwe speeltuin, en we zijn vereerd om een ​​deel van het houden van hen en miljoenen andere kinderen veilig zijn, terwijl het bevorderen van een hernieuwbare bron.

Zie video:
Barbara Tulipane, en Rich Dolesh van The National Recreation en Park Association, in samenwerking met Tom Norquist van Game Time contact opgenomen met het Witte Huis om speeltuin veiligheid die vervolgens contact Rubberecycle benadrukken.


"Playsafer Rubber Mulch absorbeert meer schokken invloed dan elke andere speeltuin oppervlaktemateriaal. Dit is vooral belangrijk omdat er meer dan 550.000 kinderen belanden in de spoedafdeling ieder jaar met ernstige speeltuin verwondingen. Playsafer Rubber Mulch voorkomt gebroken botten en andere problemen die je krijgt met andere veiligheid oppervlakken, "zei Sacks.

De speeltuin oppervlak is het veiligste product op de markt vandaag. Deze speeltuin oppervlak werd gemaakt van 1400 gebruikte banden waardoor het milieuvriendelijker te maken. Het is een populaire veiligheid oppervlak voor scholen, gemeenten en kinderdagverblijven.

Om foto's van het Witte Huis speeltuin met de Playsafer Rubber Mulch zien, ga naar http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Over Rubberecycle:
Rubberecycle introduceerde top kwaliteit rubber opduiken producten aan de commerciële, residentiële en militaire markten in 1998. Hun speeltuin mulch voldoet aan alle CPSC, ASTM, en Ipema (The International Play Equipment Manufacturers Association) veiligheidsvoorschriften en is ADA goedgekeurd. De pionier in de band recycling industrie, Rubberecycle maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur om banden te recyclen op de site. De resulterende speeltuin wegdek is onderhoudsarm, veilig voor kinderen en wordt geleverd met een levenslange garantie en is een fantastische "groene oplossing" voor de veiligheid van onze kinderen.

Share / Save / Bookmark

Make Current

Reacties

86 Reacties op "First Ever Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes"

 1. Gro op 7 april 2009 11:15

  De op het Witte Huis swing is mooi en het lijkt een vorm van kunststof met een houtnerf uiterlijk te zijn. De rubberen buffings dat de play equipement zit op is totaal niet Mileuvriendelijk als het simpele feit dat de aarde tot de banden zijn giftig en RELEASE CARCINAGINS in de lucht die niet veilig is voor onze kinderen en het milieu. Wat is het loodgehalte in de kleuring die ze gebruiken voor de rubber- buffings en speeltoestellen? Onze overheid wil om te gaan groen en de planeet te redden en de gezondheid van onze kinderen maar dan Obama stelt te hebben gemalen banden geïnstalleerd als de veiligheid oppervlak product aangewezen. Het verklaart helemaal hoe eenzijdig dingen zijn gegaan in Amerika als onze verkozenen kunnen liegen en bedriegen om te krijgen wat ze dient voor hun eigen belang, dat RECHT !!!!!!!!!!!!!!!! kan worden genoemd !

  (Red: verwijderd politieke rant - CTN is geen politieke preekstoel)
  /// Ik weet dat dit zal weer in dovemansoren vallen ... ... Obama ///

 2. admin on 13 april 2009 04:48

  We waarderen het dat als je een kwalitatieve bewering te maken, dat je citeren uw referenties.
  de bovenstaande poster had moeten doen dat - misschien aangehaald:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  Op deze manier inc de Rubberecycle poepl hebben een manier om te reageren in natura met onderzocht informatieve info. Fenol outgassing kwesties zijn veel voorkomende problemen genoeg dat dit materiaal niet binnenshuis wordt gebruikt, dus je zou hopen dat de groene coating op de band brokken in staat is om een ​​dergelijke kwestie te arresteren ....

  Dankzij l voor uw observaties Gro - goede vangst!

 3. Jim op 28 april 2009 13:31

  Ik denk Gro's artikel was meer in lijn met zijn woede in de richting van de overheid en de huidige regering dan gerecycled rubber.

  Door recycling banden er een grote besparing op stortplaatsen en een afname van de bomen die worden gebruikt voor hetzelfde doel vervullen.

  Bij het lezen van het artikel genoemde verwijst het naar een ander artikel geschreven door Nor Carolina dept van Ag. In het te vermelden zij de niveaus van zink in rubber, maar ook vermelden dat het zink in meststoffen en plantenvoeding in combinatie met rubber mulch hoge mate van uitloging van zink kan leiden tot planten en grondwater.

  Het blijkt dat de gerecyclede banden niet in zichzelf te wijten. Er zijn een aantal bedrijven die niet giftige organische kleur te gebruiken in hun stervensproces.

 4. GTB op 2 mei 2009 04:58

  laat controleren rubber recycle voor hun gegevens.

 5. Sandy op 4 mei 2009 14:15

  Obama, zoals altijd, is mijn idool. Dank god, werd hij gekozen door de Amerikanen. Wij zijn voor rubber recycling.

 6. Rubberecycle Muls (rubberecycle) 's-status op dinsdag, 08-Sep-09 03:17:09 GMT - Identi.ca op 7 september 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) 's-status op dinsdag, 13-Oct-09 18:32:15 GMT - Identi.ca op 13 oktober 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) 's-status op vrijdag, 23-Oct-09 00:59:20 GMT - Identi.ca op 23 oktober 2009 05:59
 9. Mary James op 11 december 2009 09:13

  Ik hield altijd Rubber Mulch. Ik zet het in mijn tuin en toen zag ik dit artikel dat de president installeerde het ook, en van hetzelfde bedrijf als ik deed. Ik vertelde mijn kinderen en ze waren zo opgewonden! Het enige wat ik was een beetje nerveus, want ik heb gelezen afew plaats dat het niet zo veilig. Maar toen realiseerde ik me hoe veel mensen gebruiken het en hoe veel goeds er ik hem kocht. Nu heb ik net zag dit artikel voor degenen die net als ik een beetje betrokken http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Het maakt u zich veel beter voelen tijdens het kijken naar uw kinderen hebben een geweldige tijd!

 10. Rubbermulch op 21 december 2009 08:36

  Ik vond dat de EPA beveelt sterk band rubber mulch voor speeltuinen. bij http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm ook in de speeltuin veiligheid verhardingen speeltuin handleiding - het is zeer aan te bevelen.

 11. Rubbermulch op 21 december 2009 20:49

  Kijk dan op pagina 3,4 en pagina 9 bij http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  speeltuin veiligheid handleiding en speelplaatsen.

 12. Speeltuin Blog »Blog Archive» Playground Veiligheid Surface op 13 april 2010 08:46

  [...] Om Rubber Mulch voor het zijn de gekozen speeltuin veiligheid oppervlak door het witte huis personeel voor de eerste familie [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com op 15 april 2010 11:02

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes ...

  Nieuwe speeltuin oppervlak gebruikt in het Witte Huis speeltuin, gekozen voor zijn saf ......

 14. Speeltuin Blog »Blog Archive» 5 stappen families en gemeenschappen moeten nemen om te helpen zorgen voor de veiligheid op de speelplaats op 10 mei 2010 20:04

  [...] Met de aankondiging van de First Lady Michelle Obama's Let's Move initiatief om obesitas bij kinderen strijden, The International Play Equipment Manufacturers Association (Ipema) herinnert de ouders van het belang van het verstrekken van een uur gratis spelen buiten in een veilige speelomgeving. [...]

 15. San Fransisco Speeltuinen Gesloten na Kids Hurt op 6 oktober 2010 22:32

  [...] Mulch als de eerste familie in het Witte Huis deed. Hier is een functie verhaal (video) over de speeltuin veiligheid en rubber mulch. Gelieve Bookmark & ​​Share This [...]

 16. Office business center op 22 november 2010 01:13

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals op gezien

 17. Satelliet Direct op 20 juni 2011 13:01

  Thanks bro!

 18. i pad functies op 22 juni 2011 15:33

  Goede post. Ik leer een ding meer uitdagende op geheel andere blogs van alledag. Het kan de hele tijd te stimuleren om de inhoud materiaal van verschillende schrijvers lezen en te volgen wat een ding van hun winkel. Ik zou de voorkeur om wat met de inhoud materiaal te gebruiken op mijn weblog of je het niet erg. Natually Ik geef je een hyperlink op uw netto blog geven. Bedankt voor het delen.

 19. Thuis op 14 juli 2011 12:32

  President Obama bij zijn Playground!

 20. Leo Sorbera op 16 juli 2011 23:04

  Goede dag! Mijn vrouw en ik vaak schrijf gast berichten naar andere web-site-eigenaren te helpen verhogen van de publiciteit voor ons werk, maar ook zorgen voor een uitstekende artikelen aan eigenaars blog. Het is echt een win-win situatie! Als u geïnteresseerd bent voel je vrij om e-mail me op: Kubick@yahoo.com dus kunnen we verder communiceren. Dankjewel!

 21. koelkast reparatie San Jose op 5 augustus 2011 01:14

  Kijk Pres. Obama Op Witte Huis Playground ....

 22. Rolf Fred op 3 september 2011 01:41

  zijn vaak terug om te controleren op nieuwe berichten

 23. Lage testosteron Symptomen op 23 september 2011 23:39

  Youre cirkelen de Draingat door het ontwijken van de vraag op het gebied van het geven van een full blown antwoord.

 24. Kennith Zylka op 2 oktober 2011 12:54

  ï »¿Hallo daar, net werd bewust van je blog via Google, en vond dat het echt informatief. Ik ga kijk uit voor brussel. Ik zal waarderen als je dit ook in de toekomst. Veel mensen zullen worden geprofiteerd van uw schrijven. Cheers!

 25. nasze mazury te cud natury op 6 oktober 2011 12:59

  Ik en mijn vrienden kwamen het analyseren van de mooie nuttige tips over uw website en dan onmiddellijk ontwikkelde een verschrikkelijke vermoeden heb ik nooit bedankte de website eigenaar voor deze technieken. Alle van de jonge mannen kwamen daardoor opgewonden om hen te leren en nu hebben in de waarheid is het aanboren van deze dingen. Veel dank voor gewoon aanzienlijk doordachte en voor de afwikkeling op diverse prachtige gidsen miljoenen mensen zijn echt verlangend zich bewust zijn van. Onze oprechte excuses voor het niet uiten van dankbaarheid aan vroeger.

 26. Dominick Patrias op 6 oktober 2011 11:28

  Ik heb het surfen online: meer dan drie uur vandaag, maar toch heb ik nooit gevonden een interessant artikel als de uwe. Het is vrij waard genoeg voor mij. Persoonlijk, als alle eigenaren van websites en bloggers maakten goede content zoals je deed, het net zal veel nuttiger zijn dan ooit tevoren.

 27. Long Island huis inspecties op 7 oktober 2011 03:03

  kwam in uw blog, want ik was hier Er is een aantal dingen. Nou eigenlijk kan ik dit artikel te gebruiken, ik ben zo blij dat ik weer vond deze site. Ik heb dit artikel net klaar, en het is op een vergelijkbaar onderwerp als dit bericht. Ik ben opgelucht dat ik het vond, hebben een goede.

 28. Magali Clarence op 17 oktober 2011 16:04

  Sommige echt uitstekend info, zwaard lelie gedetecteerd ik dit. "Wij protesteren tegen onrechtvaardige kritiek, maar we accepteren niet verdiende applaus." Door Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave op 19 oktober 2011 18:41

  Hallo daar, net werd bewust van je blog via Google, en vond dat het echt informatief. Iâ € ™ ga om op te letten brussel. Ik zal u dankbaar zijn als u deze ook in de toekomst. Talloze mensen zullen worden geprofiteerd van uw schrijven. Cheers!

 30. Dorene Goolman op 19 oktober 2011 22:48

  hey daar en dank u voor uw informatie â € "Ik heb zeker opgepikt iets nieuws van rechts hier. Ik had echter deskundigheid aantal technische punten met behulp van deze website, omdat ik ervaren om de website te herladen een heleboel keer eerder aan dat ik kon krijgen om te laden. Ik was benieuwd of uw webhost is OK? Niet dat ik klaag, maar traag laden gevallen tijden zullen zeer vaak van invloed op uw plaatsing in google en kan uw hoge kwaliteitsscore beschadigen als reclame en marketing met Adwords. Nou ik ben het toevoegen van deze RSS aan mijn e-mail en kunnen uit te kijken naar veel meer van uw respectieve intrigerende inhoud. Zorg ervoor dat u deze update binnenkort weer ..

 31. Wilbert Lovorn op 22 oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ m niet zeker weet waar je aan begint uw info, maar goed onderwerp. Ik moet wat tijd besteden aan het leren veel meer of het beter begrijpen. Bedankt voor het geweldige informatie die ik zocht deze info voor mijn missie.

 32. drt43t3trd425 karen a2e op 13 november 2011 03:10

  Ik heel blij om deze site te vinden op bing, net wat ik zocht: D naast opgeslagen bladwijzers.

 33. Hoe krijg je zwarte kleurstof uit mulch uit uw zwembad? op 5 december 2011 15:54

  [...] Gekleurde Rubber Mulch Gekleurde Rubber Mulch Afbeelding door Rubberecycle Great! De nieuwe president Obama is een zeer milieuvriendelijk voorzitter! Hij onlangs neergezet Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen te kwetsen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-wit-house-play... ; [...]

 34. Hoe kunt u uw landschap met een mulch blower mulch op 8 december 2011 02:13

  [...] Veiligheid in het Witte Huis de veiligheid in het Witte Huis Afbeelding door Rubber Mulch Rubber Mulch in bij het ​​witte huis voor de veiligheid van de kinderen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -wit-house-play ... ; [...]

 35. linux vps op 10 december 2011 09:30

  Hoi! Weet u of ze maken geen plugins om te helpen met zoekmachine optimalisatie? Ik probeer mijn blog krijgen te rangschikken voor een aantal doelgerichte zoekwoorden, maar ik ben niet het zien van zeer goede winsten. Als u weet van welke kunt u delen. Bedankt!

 36. Louis Vuitton op 1 januari 2012 08:06

  Hallo daar! Goede post! Gelieve te informeren ons wanneer wij een follow up kon zien!

 37. Judi Mclilly op 8 januari 2012 18:58

  Hoi. Ik echt nodig om daadwerkelijk verlaten een snelle reactie en ook informeren je leert dat in feite Ik volg uw persoonlijke internet pagina voor geruime tijd. Blijf op de zeer super werk en ik ga worden regelmatig terug nog eens vrij snel.

 38. Cortez McCollester op 25 januari 2012 08:48

  Real leerzaam en prachtige lichamelijke structuur van geschreven inhoud, nu is dat de gebruiker geniaal (:.

 39. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met Zonnepanelen | Gratis Persberichten op 1 februari 2012 02:37

  [...] Goedgekeurd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn hoog te houden, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installeert 1.1-MW Rooftop System op Rubber Mulch Warehouse | Solar Builder Magazine op 1 februari 2012 07:55

  [...] Goedgekeurd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Om zijn hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn hoog te houden, Rubberecycle producten [...]

 41. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met Zonnepanelen | Solar Green Generation op 1 februari 2012 21:33

  [...] Is toegestaan ​​op grond van Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is een vloerbedekking die is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van de tekortkoming en milieubewustzijn te verdedigen, Rubberecycle producten [...]

 42. Rubberecycle Rubber Mulch Fabrikant Maakt Recycling Greener met Zonnepanelen | LeafyWallet op 5 februari 2012 11:04

  [...] Goedgekeurd door Michelle Obama, als Playsafer rubber mulch is de vloer, dat is te zien in het Witte Huis speeltuin. Hun hoge normen van verantwoordelijkheid en milieubewustzijn hoog te houden, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm op 4 april 2012 02:42

  Moet je je afvragen hoe ik geliquideerd hier

 44. Beata Townes op 5 april 2012 10:37

  Ik heb ontdekt een aantal belangrijke zaken via uw website bericht. Een ander onderwerp dat ik zou willen zeggen is dat er verschillende games die er speciaal voor voorschoolse leeftijd kleine kinderen. Ze betrekken patroon identificatie, kleuren, dieren in het wild, en modellen. Deze richten zich vaak op vertrouwd in plaats van memoriseren. Dit zal kleine kinderen bezig, zonder dat de ervaring als ze studeren houden. Dank

 45. Jay Moore op 4 mei 2012 00:45

  Waardevolle info. Fortunate me Ik vond uw website bij toeval, en ik ben verbaasd waarom dit speling van het lot niet plaatsvond bij voorbaat! Ik bladwijzer het.

 46. Sprawdź na op 3 januari 2013 08:18

  Mam nadzieję, że Dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać i życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire op 2 maart 2013 18:39

  Ik vind het echt als mensen bij elkaar komen en deel uitzicht, geweldig blog, blijven schrijven.

 48. Lisa op 24 april 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci op 26 april 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl op 6 mei 2013 13:48

  Individuen niet alleen helpen u pijnbestrijding, maar ook in het leiden van een actief leven.
  Er zijn twee belangrijke basistypen met betrekking tot de jaarlijkse eigen risico, tong en familie.

 51. Florencia op 18 mei 2013 11:47

  Het is in feite heel moeilijk in deze drukke leven om nieuws te luisteren op televisie, dus ik gebruik gewoon world wide web om die reden, en krijg de nieuwste informatie.

 52. Geld verdienen op 23 mei 2013 12:59

  Je moet je focus op koper te analyseren om te komen met de
  juiste mix tafels. Zij zal in staat ons leerprogramma beter.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com op 11 juni 2013 02:55

  U kunt de bijzondere podcast uitsluitend creëren, terwijl het verkrijgen van
  Een video tutorials camera of zelfs lijken apparaat en produceren
  een podcast.
  Het tabblad Algemeen zal u laten weten in het geval dat een aantal bezwaren
  zijn eigenlijk storen eenheid of misschien als het systeem in orde is.

 54. Automaty online op 17 juni 2013 01:19

  Ik beschouw alle ideeën die je hebt aangeboden in je post.
  Ze zijn zeer overtuigend en kan zeker werken.

  Niettemin, de palen zijn te snel voor beginners.

  Kunt u verlengen ze een beetje uit de volgende keer?
  Bedankt voor de post.

 55. miumiuアウトレット op 19 juni 2013 02:02

  Voor verschillende mensen, merkimago is het dragen van verschillende
  verenigingen. Kim Kardashian lijn, die mogelijk debuut in 2011, zal worden afhankelijk van de ontwerper bedrijven de Kardashian zusjes zijn op zoek naar hun winkel Dash.

 56. ontwerper Tory Burch stijl op 19 juni 2013 13:52

  Dus we zijn stil, we eenzaam, onze medewerkers eenzaam.

  Dus, door middel van een uiting van liefde, kwam ik over mijn passie te bereiken beeldhouwen met papier.
  Deze items bieden waarde, het nut en de uniforme functies functies.
  Luxottica zegt dat dit bijzondere bedrijf verdient
  vierenzestig cent per dollar van de omzet. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. dieet trends op 26 juni 2013 11:47

  Raak met dit schrijf-up, ik geloof echt dat deze website heeft veel
  meer aandacht. Ik zal waarschijnlijk weer terug om meer te lezen zijn, bedankt voor de informatie!

 58. Marni Feng op 4 juli 2013 07:30

  Er is vaak een regelgevende instantie gemachtigd door de regering, die de financiële markt regeert.

 59. Sophie de Giraf groothandel op 7 juli 2013 23:57

  Hoi, Ik denk dat dit een uitstekende website. Ik stumbledupon het;) Ik ga weer eens terug te komen, omdat ik het heb bladwijzer. Geld en vrijheid is de beste manier om te veranderen, kan je rijk zijn en blijven om andere mensen te begeleiden.

 60. randki op 10 juli 2013 12:02

  Wow, dat was vreemd. Ik schreef een hele lange reactie maar nadat ik klikte te dienen mijn reactie niet kwam opdagen. Grrrr ... nou ik ben niet schrijven
  alles opnieuw. Hoe dan ook, wilde alleen maar fantastische blog zeggen!

 61. super randki op 19 juli 2013 01:48

  We struikelden hier uit een ander webadres en dacht dat ik net zo goed check dingen uit.
  Ik hou van wat ik tot nu ben ik na je ziet. Kijk ernaar uit om weer te verkennen uw webpagina.

 62. homepage op 23 juli 2013 17:59

  De waarheid is dat er meer constructieve oplossingen
  om dit probleem en, in veel opzichten, op zoek naar een vrijheid schuldverlichting orde, dan is de juiste
  plaatsen voor hulp. Schuld Verslag: Top Solutions aan het oplossen van uw schuld Problemen Accepteer de situatie een probleem
  dat veel mensen moesten verkopen hun eigenschappen en vele failliet ging.
  Gratis consolidatie diensten worden geleverd door de overheid programma's die kunnen worden gevolgd
  is schuldenregeling. Er is geen noodzaak voor consolidatie
  lening is misschien niet goed geïnformeerd over.

  Kijk in mijn homepage :: homepage

 63. Rayford op 3 augustus 2013 03:39

  Hі er aan het lichaam еvery, het is mijn eerste keer te zien van deze blog; Deze website bevat geweldig en echt fijn materiaal ontworpen voor bezoekers.

  Voel je vrij om mijn website :: Xanax * bezoeken Rayfords *

 64. anonse towarzyskie op 25 september 2013 11:19

  Ik wil u graag bedanken voor de inspanningen die u in het opsluiten van deze blog hebt gezet.
  Ik hoop dat ik dezelfde hoogwaardige blog posts bekijken door
  je later ook. In feite, je creatief schrijven
  capaciteiten heeft me geïnspireerd om mijn eigen blog nu krijgen;)

 65. Alda op 21 oktober 2013 09:19

  Hallo daar! Ik zou zweren dat ik deze website eerder bezocht maar na
  kijken naar veel van de berichten besefte ik dat het is nieuw voor mij.
  Hoe dan ook, ik ben zeker blij ik vond het en ik zal-boek markering het zijn
  en controleren regelmatig terug!

 66. Rogapopi2 op 13 januari 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Ü специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web geld =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Colored Rubber Mulch | Make Money Online Informatie op 26 maart 2014 09:33

  [...] Voorzitter! Hij onlangs neergezet Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen te kwetsen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-wit-house-play... ; tijd voor mulch! 9-18-10 P9180019 oostelijke rand nauwkeurig bepaald. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious [...]

 68. tijd voor mulch! 9-18-10 | Gratis Bomen om onze planeet groen te houden op 4 april 2014 14:43

  [...] Voorzitter! Hij onlangs neergezet Rubber Mulch om zijn kinderen te beschermen tegen te kwetsen! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-wit-house-play... ; Oostelijke rand nauwkeurig bepaald. 12-1-10 PC017845 Bookmark op Delicious Digg dit bericht aanbevelen op Facebook [...]

 69. Johne540 op 1 mei 2014 11:29

  Zeer goed geschreven artikel. Het zal nuttig voor iedereen die usess het, evenals ondergetekende aaadggeedkka zijn

 70. Mulberry Clutch Tassen Korting op et op 18 juni 2014 02:50

  Goedkope Mulberry Clutch Bags ...

  Rachel Zoe vindt een nieuwe muze, zonder volledig te veranderen Mulberry Clutch Tassen Korting haar tune

  - Rachel Zoe ging een beetje meer op maat - Goedkope Mulberry Clutch Tassen en een beetje harder - voor het nieuwe seizoen, Mulberry Clutch Tassen Korting, afschudden dus ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement op 27 augustus 2014 11:21

  Découvrez les milliers de films streamen 50000 pandrechten unieke et Des tonen afwerkingen et scènes streaming
  gratuit juste pour vous sur des plateformes duikers:
  Megavideo, megaupload, divx dailymotion et youtub.

  Stoppen door mijn pagina: Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy op 18 september 2014 10:38

  BBC News meldt media Europese Unie commissaris Viviane
  Reding als te zeggen: "In Europa, net als in andere continenten, de mogelijkheden voor mensen om te genieten van films online zijn ingesteld op enorm toenemen in de komende jaren".

  Kijk in mijn site - Regarder Lucy

 73. ダーツultima darts op 20 september 2014 21:47

  ダーツultima darts ...

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes: CTN GROEN NIEUWS ...

 74. Daine S. Mcclarin op 20 september 2014 22:07

  Mijn echtgenote en ik struikelde over hier van een andere pagina en
  dacht dat ik zou dingen checken. Ik hou van wat ik zie
  Dus nu ben ik na u. Kijk uit naar kijken over je webpagina nog maar eens.

  Hier is mijn blog post; Daine S. Mcclarin

 75. dragonvale generateur op 21 september 2014 02:29

  Een typisch Franse Mani bestaat uit een witte rand die de kromming van de nagel en een duidelijke top coat volgt.

  U kunt een dag doorbrengen met het verkennen van de ongelooflijke Parijs en bezoek
  de beroemde kerken en musea. Zoals u wellicht weet, de
  Franse regelmatig genieten van een glas wijn, vooral
  tijdens de maaltijd.

  Hier is mijn website - dragonvale generateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ op 22 september 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  Allereerste Witte Huis Playground Gebruikt Recycled Playsafer Rubber Mulch en Rubber Opstanden van Rubberecycle, Zoals te zien op 60 Minutes: CTN GROEN NIEUWS ...

 77. Joye B. Harriger op 29 september 2014 06:22

  Opmerkelijk! Zijn echt geweldig post, heb ik veel duidelijk idee kreeg
  met betrekking tot uit deze paragraaf.

 78. Romona U. Poehler op 5 oktober 2014 08:47

  Het is geweldig om naar deze webpagina te zien en te lezen van de standpunten van alle collega's met betrekking tot
  deze post, terwijl ik ook graag van het opdoen van ervaring.

 79. Aundrea I. Cesario op 6 oktober 2014 04:29

  Hallo allemaal, hier elke persoon is het delen van deze soorten kennis, dus het is leuk om te lezen
  deze blog, en ik gebruikte om een ​​snel bezoek betaalt deze website
  dagelijks.

 80. Daine X. Preedom op 7 oktober 2014 15:17

  Grote post. Ik was de controle continu deze blog en ik
  ben onder de indruk! Zeer nuttige info in het bijzonder het laatste deel :) Ik zorg voor dergelijke informatie een
  veel. Ik was op zoek naar deze bepaalde informatie voor een zeer lange tijd.
  Bedankt en veel geluk.

 81. Gene J. Gobler op 8 oktober 2014 08:46

  Op dit moment ben ik klaar om mijn ontbijt te doen,
  wanneer het hebben van mijn ontbijt nog maar eens komen om te lezen
  extra nieuws.

 82. netjes katten wind zwerfvuil op 13 oktober 2014 00:12

  Het is niet mijn eerste keer op een snel bezoek deze website te betalen, ben ik het browsen
  deze webpagina dailly en krijg aangenaam informatie van hier dagelijks.

 83. igribesplatno op 23 oktober 2014 09:38

  igri-besplatno.bep.co.id

 84. goed Hoewel weinig kan eerlijk zeggen dat ze genieten van het schoonmaken op 12 november 2014 06:11

  Michael Kors factory outlet ...

  Alleen de rijkste vrouwen hadden de beste Isabel Marant Schoenen en mooiste jurken. De winst gaan ook MCM tassen naar Isabel Marant Schoenen zijn cruciaal vanuit Chiptole (CMG), Dow Chemical (DOW), Green Mountain Coffee Roasters (GMCR), Kellogg (K), Las V ...

 85. voor en na foto's van brestrogen op 1 februari 2015 03:05

  Het product of de dienst is zeer hoog geprijsd nog duidelijk goedkoper
  dat borstvergroting operaties. Uitkomsten van dit product kan
  gezien binnen 5-8 weken. Met deze natuurlijke oplossing,
  je toevallig op het vinden van de ideale betrekken samen universum:
  Elegantie zonder beschadiging van uw kwaliteit van voor en na foto's van brestrogen leven.

 86. nboa op 23 februari 2015 17:06

  Terwijl de aankoop van het u wilt weten dat u het verkrijgen van de goedkoopste verzekering.
  Het heeft een magnetron, koelkast, tv, afstandsbediening spotlight en generator die je voelt
  als uw huis. Als uw doel zou zijn om te skiën achter een boot met een van deze, moet u er zeker van u de juiste type hebt.

Voel je vrij om een reactie achter te laten ... of
... Of
en oh, als u wilt dat een plaatje laten zien met uw commentaar, haal maar even een gravatar !


Plaatsen om te bezoeken en de mensen die we graag in de duurzame en eco-zinnige web en blogspace ... krijg bold ::: Link naar ons of reclame te maken ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, een geregistreerd handelsmerk van de Consumer Trend Nieuws | Log in

CTN GROEN