Lady Gaga Hits Store Scene på Lollapalooza

August 24, 2010 af redaktør

Stefani Joanne Angelina Germanotta, også kendt som Lady Gaga på scenen, rejst bar i år på Lollapalooza 2010 som en af ​​de mest ekstravagante kunstnere til dato. Hendes kostumer var uhyrlige og fantastiske, og med en $ 150,000 produktionsomkostninger, var det forventet, at showet ville smelte ansigter. Selv med mindre lydproblemer, hendes budskab til fans var klart: små monstre være fri! Vær anderledes! Men disse minutter lang pep samtaler skåret i strømmen af ​​showet og hendes små monstre mistet deres momentum. Hun holdt overvejelser om, hvordan hun blev plukket på og forsømt, og ønsker at fortælle dem i den samme position, som de ikke er alene. Men som ædle af en meddelelse som der er, hendes drama syntes at overstråle hende dyd. Forestillingen var stadig et syn at se, fuld af eye candy og fyrværkeri. Gaga har stor hensigt, men vi håber, at hun ved, er smart at vide, hvor dine egne to fødder er før at træde ud i en verden af ​​fantasi.

Share / Save / Bookmark

Make Current

Kommentarer

2 Svar til "Lady Gaga Hits Store Scene på Lollapalooza"

  1. se test0r0r0 på 8 Marts, 2014 02:57

    Der er helt sikkert en masse at finde ud af om dette emne. Jeg kan lide alle de punkter, du har foretaget.

  2. dilioptim på 1 Maj 2015 23:35

    Jeg kan godt lide din skrivestil, vidunderlige info, tak for udstationering: D. "Alle ord er pinde til at hænge ideer på." Af Henry Ward Beecher.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ... eller
... Eller
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !


Steder at besøge og mennesker vi gerne i en bæredygtig og øko-fornuftig web og blogspace ... få fed ::: Link til os eller reklamere ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, et registreret varemærke for Consumer Trend News | Log på

CTN GREEN