Lady Gaga Hits Store Scene på Lollapalooza

August 24, 2010 af redaktør

Stefani Joanne Angelina Germanotta, også kendt som Lady Gaga på scenen, rejst bar i år på Lollapalooza 2010 som en af ​​de mest ekstravagante kunstnere til dato. Hendes kostumer var monstrøs og fantastiske, og med en $ 150,000 produktionsomkostninger, var det forventet, at showet ville smelte ansigter. Selv med mindre lydproblemer, hendes budskab til fans var klart: små monstre være fri! Være anderledes! Men disse minutter lange pep samtaler skåret i strømmen af ​​showet og hendes små monstre mistet deres momentum. Hun holdt overvejelser om, hvordan hun blev plukket på og forsømt, og ønsker at fortælle dem i den samme position, som de ikke er alene. Men som ædel af en meddelelse, som det er, hendes drama syntes at overstråle hende dyd. Forestillingen var stadig et syn at se, fuld af eye candy og fyrværkeri. Gaga har stor hensigt, men vi håber, at hun ved, er smart at vide, hvor dine egne to fødder er før stepping ind i en verden af ​​fantasi.

Share / Save / Bookmark

Gør Current

Kommentarer

Et svar på "Lady Gaga Hits Store Scene på Lollapalooza"

  1. se test0r0r0 på 8 Marts, 2014 02:57

    Der er definitivt en masse at finde ud af om dette emne. Jeg kan godt lide alle de punkter, du har foretaget.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ... eller
... Eller
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !


Steder at besøge og mennesker vi gerne i en bæredygtig og øko-fornuftig web og blogspace ... få fed ::: Link til os eller reklamere ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, et registreret varemærke for Consumer Trend News | Log ind

CTN GREEN