Første nogensinde Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi muld og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på 60 Minutes

April 1, 2009 af admin

Ny legeplads overflade bruges i Det Hvide Hus legeplads, valgt for sin sikkerhed og miljømæssige faktorer. Rubberecycle.com beæret over at være en del af at holde den første familie sikker.

Når det hvide hus for nylig havde en legeplads installeret, valgte de genbrugt Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle.com af Lakewood New Jersey i stedet for de mange andre muligheder.

"Ligesom mange første familier, Obamas har tilføjet deres personlige præg på det hvide hus. Fra køkkenhave til den nye legeplads, har de været meget samvittighedsfuld og involveret i disse beslutninger. De valgte Rubberecycle s Gummi muld og gummi Curbs for deres nye legeplads for både sikkerheden og for sin "grønne" egenskaber ", siger Keith Sække, Rubberecycle Vice President.

Han tilføjer, Vi fortalte Sasha og Malia elsker deres nye legeplads, og vi er beærede over at være en del af at holde dem og millioner af andre børn sikkert, og samtidig fremme en vedvarende ressource.

Se videoen:
Barbara Tulipane, og Rich Dolesh af The National Recreation og Park Association, i samarbejde med Tom Norquist af Game Time kontaktede Det Hvide Hus til at understrege legeplads sikkerhed som derefter kontaktede Rubberecycle.


"Playsafer Rubber Barkflis absorberer mere stød effekt end nogen anden legeplads overflademateriale. Dette er særlig vigtigt, fordi mere end 550.000 børn ender på skadestuen hvert år med alvorlige legeplads kvæstelser. Playsafer Rubber Barkflis forhindrer brækkede knogler og andre problemer, som du får med andre sikkerhedsmæssige overflader, "sagde Sacks.

Legepladsen overflade er den sikreste produkt på markedet i dag. Denne legeplads overflade var lavet af 1.400 brugte dæk, som gør det miljøvenligt. Det er en populær sikkerhed overflade til skoler, kommuner og daginstitutioner.

Se billeder af det hvide hus legeplads med Playsafer Rubber Barkflis, gå til http://www.flickr.com/photos/rubbermulch .

Om Rubberecycle:
Rubberecycle indført top kvalitet gummi belægninger produkter til de kommercielle, boliger og militære markeder i 1998. Deres legeplads barkflis overholder alle CPSC, ASTM og IPEMA (The International Play Equipment Manufacturers Association) sikkerhedsretningslinjer og er ADA godkendt. Pioneren i dækket genvindingsindustrien, Rubberecycle udnytter den mest avancerede teknologi og udstyr til at genbruge dæk på stedet. Den resulterende legepladsbelægninger er lav vedligeholdelse, sikkert for børn og kommer med en livstidsgaranti, og er en fantastisk "Green Solution" for sikkerheden for vores børn.

Share / Save / Bookmark

Make Current

Kommentarer

88 Responses to "First Ever Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på 60 Minutes"

 1. Gro på 7 apr 2009 11:15

  Den swing sæt i det hvide hus er smuk, og det synes at være en form for plast med et træ, korn udseende til det. Gummi buffings at spille iberegnet sidder på, er helt ikke miljømæssigt sikkert som det simple faktum, at jorden op dæk er giftige og RELEASE CARCINAGINS i luften, som ikke er sikkert for vores børn og miljø. Hvad er blyindholdet i farve, som de bruger til gummi buffings og legeredskaber? Vores regering ønsker at gå grøn og redde planeten og sundheden for vores børn, men så Obama gør det muligt at have jorden op dæk installeret som den foretrukne sikkerhed overflade produkt. Det forklarer helt, hvordan en sidede det er gået i Amerika som vores folkevalgte kan ligge og snyde for at vinde, hvad tjener dem for deres egen interesse, der kan kaldes RET !!!!!!!!!!!!!!!! !

  (Red: fjernet politisk rant - CTN er ikke et politisk prædikestol)
  /// Jeg ved, det vil falde for døve øren igen ... ... Obama ///

 2. admin på 13 Apr 2009 04:48

  Vi sætter pris på, at hvis du laver en kvalitativ påstand, at du citere dine referencer.
  ovenstående plakat burde have gjort det - muligvis retsakter:
  http://www.ehhi.org/reports/turf/health_effects.shtml

  På denne måde Rubberecycle inc poepl har en måde at reagere i naturalier med forsket informative info. Phenol afgasning spørgsmål er almindelige problemer nok, at dette materiale ikke anvendes indendørs, så man kunne håbe, at den grønne belægning på dæk bidder er i stand til at arrestere et sådant spørgsmål ....

  Tak l for dine observationer Gro - god fangst!

 3. Jim på April 28, 2009 13:31

  Jeg tror Gro s artikel var mere på linje med sin vrede mod regeringen og den nuværende administration end genbrugt gummi.

  Ved genanvendelse dæk er der en stor besparelse til deponering og et fald i de træer, der bruges til at fylde det samme formål.

  Ved læsning gennem artiklen nævnte det henviser til en anden artikel skrevet af Nor Carolinas dept af Ag. I det de nævner niveauerne af zink i gummi, men også nævne, at zink findes i gødning og vegetabilske fødevarer, når de kombineres med gummi barkflis kan forårsage høje niveauer af zink udvaskning i planter og grundvand.

  Det fremgår, at de genvundne dæk ikke i sig selv at bebrejde. Der er nogle virksomheder, der bruger ikke-giftige organiske farve i deres døende proces.

 4. GTB på 2 maj 2009 04:58

  lader tjek gummi genbruge deres data.

 5. Sandy på 4 Maj 2009 14:15

  Obama, som altid, er mit idol. Tak gud, blev han valgt af amerikanerne. Vi er for gummi genanvende.

 6. Rubberecycle Barkflis (rubberecycle) 's status tirsdag 08-Sep-09 03:17:09 UTC - Identi.ca på 7 September 2009 08:17
 7. Sandy (retweet) 's status tirsdag den 13.-Oct-09 18:32:15 UTC - Identi.ca på 13 oktober, 2009 11:32
 8. Sandy (retweet) 's status på fredag, 23-Oct-09 00:59:20 UTC - Identi.ca på Oktober 23, 2009 05:59
 9. Mary James på dec 11, 2009 09:13

  Jeg har altid elsket Rubber Barkflis. Jeg sætter det i min gård og så så jeg denne artikel, at formanden også installeret det, og fra det samme selskab, som jeg gjorde. Jeg fortalte mine børn, og de var så spændt! Det eneste, jeg var lidt nervøs, fordi jeg har læst AFEW sted, at det ikke var så sikker. Men så indså jeg, hvor mange mennesker bruger det, og hvor meget godt der er jeg købte det. Nu jeg har lige set denne artikel for dem, der er ligesom mig og asmå pågældende http://www.epa.gov/nerl/features/tire_crumbs.html . Det gør u føle sig meget bedre, mens du ser dine børn har en stor tid!

 10. Rubbermulch på 21 December 2009 08:36

  Jeg fandt, at EPA anbefaler stærkt trætte gummi barkflis for legepladser. ved http://www.epa.gov/waste/conserve/tools/cpg/products/playgrnd.htm også legeplads sikkerhed overfladebehandling legeplads manual - er det stærkt anbefales.

 11. Rubbermulch på 21 December 2009 20:49

  Venligst tjek side 3,4 og side 9 på http://www.cpsc.gov/cpscpub/pubs/325.pdf
  legeplads sikkerhed manual og legeplads overfladebehandling.

 12. Legeplads Blog »Blog Archive» Legeplads Sikkerhed Overflade på 13 April 2010 08:46

  [...] Til Rubber Barkflis for at være den valgte legeplads sikkerhed overflade ved det hvide hus personale til den første familie [...]

 13. tribe.net: www.ctngreen.com den 15 april 2010 11:02

  Først Ever Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på 60 Minutes ...

  Ny legeplads overflade bruges i Det Hvide Hus legeplads, valgt for sin saf ......

 14. Legeplads Blog »Blog Archive» 5 trin familier og samfund bør tage for at sikre sikkerheden på legepladsen på maj 10, 2010 20:04

  [...] Med annonceringen af ​​First Lady Michelle Obamas Lad os Move initiativ til at kæmpe fedme blandt børn, The International Play Equipment Manufacturers Association (IPEMA) er at minde forældre om betydningen af ​​at give en times fri leg udendørs i et sikkert spil miljø. [...]

 15. San Fransisco Legepladser Lukket efter Kids Hurt på 6 OKT 2010 22:32

  [...] Barkflis som den første familie i det hvide hus gjorde. Her er en funktion historie (video) om legeplads sikkerhed og gummi barkflis. Venligst Bogmærk og del dette [...]

 16. Office-business center på 22 november 2010 01:13

  Første nogensinde Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på

 17. satellit direkte på 20 Juni 2011 13:01

  tak bror!

 18. I pad funktioner på 22 jun 2011 15:33

  Godt indlæg. Jeg lærer en ting mere udfordrende på helt forskellige blogs hver dag. Det kan hele tiden være stimulerende at læse indhold materiale fra forskellige forfattere og følge noget en ting fra deres butik. Jeg ville foretrække at bruge nogle med indholdet materiale på min weblog om du ikke har noget imod. Natually Jeg vil give dig et link på din net blog. tak fordi du delte.

 19. Hjem på 14 juli 2011 12:32

  Præsident Obama på hans Playground!

 20. Leo Sorbera på 16 Jul 2011 23:04

  god dag! Min kone og jeg skriver ofte gæst stillinger for andre web site ejere til at øge omtale vores arbejde, samt give fremragende artikler til blog ejere. Det er i sandhed en win win situation! Hvis du er interesseret er du velkommen til at e-mail mig på: Kubick@yahoo.com så vi kan kommunikere videre. tak!

 21. køleskab reparation San Jose på 5 Aug 2011 01:14

  Watch Pres. Obama Hos Hvide Hus Playground ....

 22. Rolf Fred på 03 september de 2011 01:41

  være tilbage ofte for at tjekke op på nye indlæg

 23. Lavt testosteron Symptomer på 23 sep 2011 23:39

  Youre kredser drænhul ved unddrage spørgsmålet i form af at give en fuldstændig blæst svar.

 24. Kennith Zylka på oktober 2, 2011 12:54

  ï »¿Hej, er lige blevet opmærksom på din blog via Google, og fandt, at det er virkelig informativ. Jeg vil holde øje med bruxelles. Jeg vil sætte pris på, hvis du fortsætter med dette i fremtiden. Masser af mennesker vil blive nydt godt af din skriftligt. Cheers!

 25. Nasze Mazury til drøv natury på 6 oktober, 2011 12:59

  Jeg og mine venner kom analysere de pæne nyttige tips på dit websted og derefter straks udviklet en frygtelig mistanke Jeg takkede aldrig boardadministrator for disse teknikker. Alle de unge mænd kom derfor glade for at lære dem, og nu har i sandhed været tappe disse ting. Mange tak for blot at være betydeligt tankevækkende og til at sætte sig på række vidunderlige guider millioner af individer er virkelig ønsker at være opmærksom på. Vores oprigtige undskyldninger for ikke at udtrykke taknemmelighed til hurtigere.

 26. Dominick Patrias på 6 okt 2011 11:28

  Jeg har været surfer online mere end tre timer i dag, men jeg har aldrig fundet nogen interessant artikel som din. Det er temmelig værd nok for mig. Personligt, hvis alle webstedsejere og bloggere gjort gode indhold, som du gjorde, vil nettet være meget mere nyttigt end nogensinde før.

 27. Long Island hjem inspektioner på 7 okt 2011 03:03

  stødte på din blog, da jeg var her Der er nogle ting. Godt faktisk kan jeg bruge denne artikel også, jeg er så glad for jeg fandt dette websted igen. Jeg har brug for denne artikel slutter op, og det er på et lignende emne som dette indlæg. Jeg er lettet over, at jeg fandt det, har en god en.

 28. Magali Clarence på 17 Okt 2011 16:04

  Nogle virkelig fremragende info, Sword lilje jeg opdaget dette. "Vi protesterer mod uretfærdig kritik, men vi accepterer ufortjent bifald." Af Jose Narosky.

 29. Bennie Hargrave på Oktober 19, 2011 18:41

  Hej, er lige blevet opmærksom på din blog via Google, og fandt, at det er virkelig informativ. Iâ € ™ m vil holde øje med bruxelles. Jeg vil være taknemmelig, hvis du fortsætter med dette i fremtiden. Talrige mennesker vil blive nydt godt af din skriftligt. Cheers!

 30. Dorene Goolman på 19 Oktober 2011 22:48

  hey there og tak for dine oplysninger â € "Jeg har helt sikkert hentet noget nyt fra lige her. Jeg gjorde dog ekspertise flere tekniske punkter ved hjælp af denne hjemmeside, da jeg oplevede at genindlæse webstedet en masse gange tidligere for jeg kunne få det til at indlæse ordentligt. Jeg havde været spekulerer på, om din webhost er OK? Ikke at jeg klager, men langsom indlæsning forekomster gange vil meget ofte påvirke din placering i Google og kan beskadige din high score kvalitet, hvis reklame og markedsføring med Adwords. Nå jeg tilføje dette RSS til min e-mail, og kunne se ud for meget mere af din respektive spændende indhold. Sørg for at opdatere denne igen snart ..

 31. Wilbert Lovorn på 22 Oktober 2011 23:31

  Iâ € ™ ikke er sikker på, hvor du får din info, men godt emne. Jeg har brug for at bruge lidt tid på at lære meget mere eller forstå mere. Tak for god information, jeg ledte efter denne info for min mission.

 32. drt43t3trd425 karen A2E på 13 nov 2011 03:10

  Jeg er meget glad for at finde dette sted på bing, lige hvad jeg ledte efter: D udover gemt til bogmærker.

 33. Hvordan får du sort farvestof fra barkflis ud af din pool? den December 5, 2011 15:54

  [...] Farvet Gummi Barkflis Farvet Rubber Barkflis Billede af Rubberecycle Great! Den nye præsident Obama er en meget miljøvenlig præsident! Han for nylig satte Gummi Barkflis at beskytte sine børn mod at få ondt! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; [...]

 34. Sådan barkflis din landskab med en barkflis blæser på 8 dec 2011 02:13

  [...] Sikkerhed i Det Hvide Hus Sikkerhed i det hvide hus Billede af Rubber Barkflis Rubber Barkflis ind på det hvide hus for børnenes sikkerhed! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever -Hvid-house-play ... ; [...]

 35. linux vps på 10 Dec 2011 09:30

  Hej med dig! Ved du, om de gør nogen plugins til at hjælpe med søgemaskineoptimering? Jeg forsøger at få min blog til rang for nogle målrettede søgeord, men Jeg kan ikke se meget gode gevinster. Hvis du kender nogen du dele. Tak!

 36. Louis Vuitton på 1 januar 2012 08:06

  Hej der! Godt indlæg! Undlad venligst at oplyse os, når vi kunne se en opfølgning!

 37. Judi Mclilly på 8 januar 2012 18:58

  Hej med dig. Jeg virkelig forpligtet til rent faktisk at efterlade en hurtig kommentar, og informerer også lære, at i virkeligheden har jeg fulgt din personlige internet side i temmelig lang tid. Fortsæt det meget super arbejde, og jeg vil være kontrol tilbage igen ret hurtigt.

 38. Cortez Mccollester på Januar 25, 2012 08:48

  Rigtig lærerigt og vidunderlige kropslig struktur skriftlige indhold, nu det er brugeren genial (:.

 39. Rubberecycle Rubber BioClip Producent Gør Recycling grønnere med solpaneler | Free Pressemeddelelser på feb 1, 2012 02:37

  [...] Blevet godkendt af Michelle Obama, da Playsafer gummi barkflis er gulve, der er omtalt i Det Hvide Hus legepladsen. At opretholde deres høje standarder for ansvarlighed og miljøbevidsthed, Rubberecycle [...]

 40. Rubberecycle Installerer 1.1-MW Rooftop System på Rubber BioClip Warehouse | Solar Builder Magazine på 1 februar 2012 07:55

  [...] Blevet godkendt af Michelle Obama, da Playsafer gummi barkflis er gulve, der er omtalt i Det Hvide Hus legepladsen. At opretholde sin høje standarder for ansvarlighed og miljøbevidsthed, Rubberecycle produkter [...]

 41. Rubberecycle Rubber BioClip Producent Gør Recycling grønnere med solpaneler | Solar Green Generation på 1 februar 2012 21:33

  [...] Er blevet tilladt af Michelle Obama, da Playsafer gummi barkflis er en gulvbelægning, der er omtalt i en Hvide Hus legeplads. At forsvare deres høje standarder for mangel og miljøbevidsthed, Rubberecycle produkter [...]

 42. Rubberecycle Rubber BioClip Producent Gør Recycling grønnere med solpaneler | LeafyWallet på 5 feb 2012 11:04

  [...] Blevet godkendt af Michelle Obama, da Playsafer gummi barkflis er gulve, der er omtalt i Det Hvide Hus legepladsen. At opretholde deres høje standarder for ansvarlighed og miljøbevidsthed, Rubberecycle [...]

 43. Penneyqcm på 4 April, 2012 02:42

  Du er nødt til at spekulere på, hvordan jeg sår op her

 44. Beata Townes om 05 april de 2012 10:37

  Jeg har opdaget nogle vigtige spørgsmål gennem dit websted indlæg. Et andet emne, jeg gerne vil oplyse, er, at der er flere spil derude designet specielt til førskole alder små børn. De omfatter mønster identifikation, farver, dyreliv, og modeller. Disse fokuserer ofte på kendskab i stedet for udenadslære. Dette vil holde små børn besat uden at have den oplevelse som de studerer. Tak

 45. Jay Moore om 4 maj, 2012 00:45

  Værdifuld info. Heldige mig, jeg fandt din hjemmeside ved en tilfældighed, og jeg er overrasket over, hvorfor denne twist af skæbne ikke fandt sted i forvejen! Jeg bookmarked det.

 46. Sprawdź na på 3 januar 2013 08:18

  Mam nadzieję, że Dalsza praca autora w tej dyscyplinie będzie jednakowo przydatna. Bede tu zaglądać i życzę dalszych sukcesów. Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

 47. Desire på 2 mar, 2013 18:39

  Jeg kan virkelig godt lide det, når individer mødes og udveksle synspunkter, stor blog, holde skriftligt.

 48. Lisa på April 24, 2013 07:53

  あ な た が 援助 が エ ン ド · ユ
  ー ザ ー を 使用
  し て キ ャ ニ ス タ ー も 大 き い 場所 の 急速 な ク レ ン ジ
  ン グ の た め に そ れ が 可能 に な っ て い る, 再 び の キ ャ リ ー ス ト
  ラ ッ プ を 見 つ け る
  こ と が で き る 点 を 除 け
  ば, 基本 的 に は,
  キ ャ ニ ス タ ー 掃除 機
  に 似 て い る ハ ン ド バ ッ
  グ. 彼 ら の た め に 最高 の は
  , 魅力 的 な ポ ッ プ 竹 'シングル竹ハンドル付き大トップハンドルバッグ、取り外し可能なショルダーとPDAと携帯電話用に別のポケットです。それはちょうど約200.00ドルを要する。しかし、タブスナップ開閉式とグッチコンチネンタルウォレットを運ぶ女性たちのいずれかが表示された場合、彼女は見過ごさたい山羊座だと確信して!これらの財布は99.00ドルのための金属グッチクレストディテール、カードスロット、紙幣コンパートメント、コインポケットが付属しています。

 49. gucci på 26 apr 2013 04:34

  . し た ら, そ れ は あ
  な た が あ な た の
  ハ ン ド バ ッ グ を 使用 し て お 楽 し み い
  た だ け ま す 確 か 火 の 上 に 概
  説 さ れ た す べ て の ヒ ン ト を
  習得 し て い る. そ の 最
  高級 の ス タ イ ル
  と フ ァ ッ シ ョ ン で 製造 さ れ た 袋 で の 作
  業 は, 専 門 的 に あ な た に エ
  ッ ジ を 与 え る. グ ッ チ の バ ッ グ を 取得 す る の
  は 確 か に 賢明 な 投資 で
  あ る

 50. auto-lokomocja.pl på 6 Maj 2013 13:48

  Enkeltpersoner ikke kun hjælpe dig smerte kontrol, men også i førende et aktivt liv.
  Der er to vigtigste grundlæggende typer med hensyn til årlig selvrisikoen, tunge og familie.

 51. Florencia på Maj 18, 2013 11:47

  Det er faktisk meget vanskeligt i denne travle liv for at lytte nyheder om fjernsyn, derfor jeg bare bruge world wide web af den grund, og få de nyeste oplysninger.

 52. Tjen penge på maj 23, 2013 12:59

  Du bliver nødt til at analysere dit fokus på køberen at ankomme op med den
  passende blanding af tabeller. De vil være i stand til at tutorial os langt bedre.

 53. twintasticcountrylife.blogspot.com på 11 Juni 2013 02:55

  Du kan oprette den særlige podcast udelukkende mens opnå
  en video tutorials kamera eller endda synes enhed og producerer
  en podcast.
  Fanen Generelt vil lade dig vide i tilfælde af, at flere bekymringer
  faktisk foruroligende enhed eller måske hvis systemet er i orden.

 54. automaty online på 17 Juni 2013 01:19

  Jeg overveje alle de ideer, du har tilbudt i dit indlæg.
  De er meget overbevisende, og kan helt sikkert arbejde.

  Ikke desto mindre, de stillinger er for hurtig for begyndere.

  Kan du forlænge dem lidt fra næste gang?
  Tak til stillingen.

 55. miumiuアウトレット på 19 jun 2013 02:02

  For forskellige mennesker, image er transporterer anderledes
  foreninger. Kim Kardashian linje, hvilket kan muligvis debut i 2011, vil blive afhængig designeren virksomheder de Kardashian søstre har været på udkig efter for deres butik Dash.

 56. designer Tory Burch stil på 19 Juni 2013 13:52

  Så vi er tavse, vi ensom, vores medarbejdere ensom.

  Således gennem et udtryk for kærlighed, jeg stødte min passion for at opnå sculpting med papir.
  Disse elementer giver værdi, nytteværdi og ensartede funktioner funktioner.
  Luxottica siger, at netop denne virksomhed tjener
  fireogtres cents på per dollar af salget. http: // www .
  trepidants.com/portal/index.php?option=com_phocaguestbook&view=phocaguestbook&id=1&Itemid=66

 57. kost tendenser på 26 Juni 2013 11:47

  Stedet på med denne skrive-up, jeg virkelig tror, ​​at denne hjemmeside har brug for en masse
  mere opmærksomhed. Jeg vil sandsynligvis være tilbage igen for at læse mere, tak for oplysningerne!

 58. Marni Feng på 4 jul 2013 07:30

  Der er ofte et tilsynsorgan godkendt af regeringen, der styrer det finansielle marked.

 59. sophie giraf engros på 7 jul 2013 23:57

  Hej, jeg synes, det er en glimrende hjemmeside. Jeg stumbledupon det;) Jeg har tænkt mig at komme tilbage igen, da jeg har bookmarked det. Penge og frihed er den største måde at ændre, kan du blive rig og fortsætte med at vejlede andre mennesker.

 60. randki på 10 jul 2013 12:02

  Wow, der var ulige. Jeg skrev en virkelig lang kommentar, men efter jeg klikkede indsende min kommentar dukkede ikke op. Grrrr ... godt jeg ikke skriver
  alt dette igen. Anyway, ville bare sige fantastisk blog!

 61. super randki på 19 jul 2013 01:48

  Vi snuble over her kommer fra en anden web-adresse og tænkte kan jeg så godt tjekke tingene ud.
  Jeg kan lide, hvad jeg ser så nu er jeg efter dig. Ser frem til at udforske din webside igen.

 62. hjemmeside på 23 jul 2013 17:59

  Sandheden er, at der er mere konstruktive løsninger
  på dette problem, og i mange henseender, Søger en frihed gældslettelse orden, så højre
  sted for hjælp. Gæld Rapport: Top Solutions til at løse din gæld problemer Accepter situationen Et problem
  at mange mennesker måtte sælge deres ejendomme, og mange gik konkurs.
  Gratis konsolidering tjenester leveres af statslige programmer, der kan følges
  er gældssanering. Der er ikke behov for en konsolidering
  Lånet er måske ikke vidende om.

  Kig ind i min hjemmeside :: homepage

 63. Rayford på 3 August 2013 03:39

  Hі der at еvery krop, det er min første gå til at se på denne blog; denne hjemmeside indeholder awesome og virkelig fint materiale beregnet for besøgende.

  Du er velkommen til at besøge min hjemmeside :: Xanax * Rayford *

 64. anonse towarzyskie på 25 September 2013 11:19

  Jeg vil gerne takke dig for den indsats, du har sat i penning denne blog.
  Jeg håber at se de samme high-grade blogindlæg ved
  dig senere så godt. Faktisk din kreativ skrivning
  evner har inspireret mig til at få min egen blog nu;)

 65. Alda på 21 Oktober 2013 09:19

  Hej der! Jeg kunne have svoret jeg har besøgt denne hjemmeside før, men efter
  ser på mange af de stillinger, indså jeg, det er nyt for mig.
  Under alle omstændigheder, er jeg helt sikkert glad for jeg fandt det, og jeg vil være bog-mærkning det
  og kontrol tilbage ofte!

 66. Rogapopi2 på januar 13, 2014 08:45

  Доброго времени суток, посоветуйте хорошего онлайн юриста. Есть специальный сайт , где юристы ведут прием онлайн, но в данный момент ихний сайт недоступен почему-то ... .. В общем нужен юрист, вопросы будут онлайн, за грамотный анализ и ответ благодарство будет web penge =)) если что обращайтесь, емаил у вас мой высветился

 67. Farvet Gummi BioClip | Make Money Online Information om mar 26, 2014 09:33

  [...] Præsident! Han for nylig satte Gummi Barkflis at beskytte sine børn mod at få ondt! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; tid til barkflis! 9-18-10 P9180019 østlige kant defind. 12-1-10 PC017845 Bookmark på Delicious [...]

 68. tid til barkflis! 9-18-10 | Gratis træer til at holde vores planet grøn på 4 April 2014 14:43

  [...] Præsident! Han for nylig satte Gummi Barkflis at beskytte sine børn mod at få ondt! http://www.ctngreen.com/news/2009/04/first-ever-white-house-play... ; Østlige udkant defind. 12-1-10 PC017845 Bookmark på Delicious Digg dette indlæg Anbefal på Facebook [...]

 69. Johne540 på 1 maj, 2014 11:29

  Meget velskrevet artikel. Det vil være nyttigt for alle, der usess det, såvel som undertegnede aaadggeedkka

 70. Mulberry Clutch Tasker Rabat ved et på 18 jun 2014 02:50

  Billige Mulberry Clutch Tasker ...

  Rachel Zoe finder en ny muse uden fuldt ud at ændre Mulberry Clutch Tasker Rabat hendes tune

  - Rachel Zoe gik lidt mere skræddersyet - Billige Mulberry Clutch Tasker og lidt hårdere - til den nye sæson, Mulberry Clutch Tasker Rabat, ryster så ...

 71. Regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement på 27 August 2014 11:21

  Decouvrez les milliers de film streaming 50000 tilbageholdsret unikke et Des show finish ET scener streaming
  gratuit juste pour vous sur des plateformes dykkere:
  Megavideo, megaupload, divx Dailymotion et youtub.

  Stop ved min side: regarder Lucy 2014 en ligne gratuitement

 72. Regarder Lucy på 18 September 2014 10:38

  BBC News rapporter kommissær EU medier Viviane
  Reding for at sige: "I Europa, som i andre verdensdele, at mulighederne for folk nyder film online er indstillet til at stige voldsomt i de kommende år".

  Kig ind i min hjemmeside - regarder Lucy

 73. ダーツUltima dart på 20 september 2014 21:47

  ダーツultima dart ...

  Først Ever Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på 60 Minutes: CTN GREEN NYHEDER ...

 74. Daine S. Mcclarin på 20 sep 2014 22:07

  Min ægtefælle og jeg snuble over her fra en anden side og
  tænkte jeg bør tjekke tingene ud. Jeg kan lide, hvad jeg ser
  Så nu er jeg efter dig. Glæd dig til at kigge over din webside igen.

  Her er min blog-indlæg; Daine S. Mcclarin

 75. dragonvale generateur på 21 sep 2014 02:29

  En typisk fransk Mani består af en hvid kant, der følger krumningen af ​​sømmet og en klar topbelægning.

  Du kan tilbringe en dag med at udforske den utrolige Paris og besøg
  de berømte kirker og museer. Som du måske ved, det
  French regelmæssigt nyde et glas vin, især
  på måltid tidspunkter.

  Her er min hjemmeside - dragonvale generateur

 76. jadeジェイドhiphopヒップホップ på 22 sep 2014 10:36

  jadeジェイドhiphopヒップホップ...

  Først Ever Hvide Hus Playground Bruger Recycled Playsafer Gummi BioClip og Gummi Curbs fra Rubberecycle, Som det ses på 60 Minutes: CTN GREEN NYHEDER ...

 77. Joye B. Harriger på 29 sep 2014 06:22

  Bemærkelsesværdig! Dens virkelig fantastisk indlæg, jeg har fået meget klar idé
  hensyn fra dette stykke.

 78. Romona U. Poehler på 5 Oktober 2014 08:47

  Det er fantastisk at gå at se denne webside og læse synspunkter fra alle kolleger om
  dette indlæg, mens jeg også ivrig for at få erfaring.

 79. Aundrea I. Cesario på 6 oktober, 2014 04:29

  Hej alle, her hver person deler disse former for viden, derfor er det rart at læse
  denne blog, og jeg plejede at betale et hurtigt besøg denne hjemmeside
  dagligt.

 80. Daine X. Preedom på 7 okt 2014 15:17

  Fantastisk indlæg. Jeg tjekker løbende denne blog, og jeg
  er imponeret! Særdeles nyttig info specielt den sidste del :) Jeg omsorg for sådanne oplysninger en
  parti. Jeg søgte denne visse oplysninger i meget lang tid.
  Tak og held og lykke.

 81. Gene J. Gobler på 8 oktober, 2014 08:46

  På dette tidspunkt er jeg klar til at gøre min morgenmad,
  når have min morgenmad kommer endnu en gang til at læse
  yderligere nyheder.

 82. ryddelige katte brise kuld på 13 Oktober 2014 00:12

  Dens ikke min første gang til at betale et hurtigt besøg denne hjemmeside, er jeg browsing
  denne webside dailly og få behagelig oplysninger fra her dagligt.

 83. igribesplatno på oktober 23, 2014 09:38

  igri-besplatno.bep.co.id

 84. godt Mens få kan ærligt sige, at de nyder rengøring på nov 12, 2014 06:11

  michael kors factory outlet ...

  Kun de rigeste kvinder havde de bedste Isabel Marant Sko og smukkeste kjoler. Indtjeningen vil også MCM Tasker til Isabel Marant Shoes være afgørende fra Chiptole (CMG), Dow Chemical (DOW), Green Mountain Coffee Roasters (GMCR), Kellogg (K), Las V ...

 85. før og efter billeder af brestrogen på 1 feb 2015 03:05

  Den vare eller tjenesteydelse er meget højt prissat stadig klart billigere
  at bryst kirurgi. Resultater for dette produkt kunne
  ses inden for fem til otte uger. Brug af denne naturlige løsning,
  du tilfældigvis være at finde den ideelle involverer sammen univers:
  Elegance uden at beskadige din kvalitet før og efter billeder af brestrogen liv.

 86. nboa på 23 Feb 2015 17:06

  Mens købe det, du ønsker at vide, at du opnå den billigste forsikring.
  Det har mikroovn, køleskab, TV, remote spotlight og generator, som føles dig
  som dit hjem. Hvis dit mål ville være at stå på ski bag en båd med en af ​​disse, bør du foretage visse du har fået den korrekte type.

 87. Mikayla på 5 jun 2015 12:51

  Tak for ens forunderlige udstationering! Jeg absolut nydt at læse det, vil du blive en stor forfatter.
  Jeg vil være sikker på at bogmærke din blog og vil ofte komme tilbage en dag.
  Jeg vil opfordre dig til i sidste ende at fortsætte din store
  indlæg, har en dejlig morgen!

 88. top etniske næsekorrektion kirurger i Californien på jul 13, 2015 19:34

  Dette er, hvad du bør spørge dig selv, før de undergik en operation, fordi
  det er dit liv, og du bør tage en beslutning om at få
  en 100 procent tilfredshed. Lige overveje, at det tager omkring tyve minutter pr
  dag ved hjælp af fingerspidserne for den første måned. Der er en række områder af kroppen, der er fælles mål
  for fedtsugning for mænd.

  Du er velkommen til at surfe på min web blog ... top etniske næsekorrektion kirurger i california

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ... eller
... Eller
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !


Steder at besøge og mennesker vi gerne i en bæredygtig og øko-fornuftig web og blogspace ... få fed ::: Link til os eller reklamere ...Copyright © 2009 CTN GREEN ®, et registreret varemærke for Consumer Trend News | Log på

CTN GREEN